Nem, csak szetjott az illesztesnel. Nem tudom hogy hol keszitik fel ezt a "Sport RR" kivitelt, de hogy eleg kontar munka az tuti. Ultetorugot es sportkipuffot adnak hozza ajandekba es ilyen trehanyan rakjak fel. A hatso dob meg be is van horpasztva hogy beferjen a helyere ;). De jo hangja volt szerintem (picit halk :).
a mai merest buktam, most ertem haza nemreg :\. sajnalom meg mgy mester is ott volt?! az eddig legjobb mert 1/8-om 9.77, ez palyan mert adat (reakcioido nelkul). tavalyi eredmeny, elvileg most jobbnak kene lenni, eddig nem sikerult bizonyitani :)
Balage,
"Azt tudtad hogy a cupranak full egyedi lámpája van???"
nekem mondod? ugyanolyan sotetszurke csillogo genyoval val belul kifujva (kiveve a foncsorok) mint a muszerfalboritas belul. A sport 20VT-nek es a TDI-knek van full csillogo dupla lampajuk, ahogy mondod.
Azt tudtad hogy a cupranak full egyedi lámpája van???
Nem elég hogy dupla foncsor de még wgy fekete keret is van benne ami a GTTDI-ben nincs u.h sokan elvitték már ezt a lámpát hogy nekik jó lesz aztán 3 nap múlva vissza hogy bocs de nem u.a na jó...!!
Az ar OK-nak tunik meg a buktatokkal egyutt is. Akinek pedig ilyen auto kell az szepen rendbehozhatja a dolgokat. Nem fut azert olyan sok ebbol hogy csak olyan konnyen "le lehessen akasztani egyet" ;-).
Nem akarok szívózni a gyerekkel mert ők jó srácok!!
Azért mondtam el ezeket mert a nagyjára ti is rájöttetek volna de ez nem befolyásolja az autó minőségét én megnéztem és jónak találtam az autót ez még nyáron volt!!!
Sok szerencsét!!
Egyépként ha ő az akit én ismerek DIESEL tuninggal foglalkozok!!