ma végre megloggoltam a light tuningot 95 oktános naftával. Úgy néz ki, hogy 2500-3500 között van legfeljebb 2,2 fok gyújtásszög visszavétel. Asszem ez bírja a sima 95-öt.
Meg tudnád mondani, hogy mi az eltérés a K03 sima és a K03S szívó oldali csatlakozó mérete között. A tartalék K03S-emnek 45mm ott az átmérője. Ha majd egyszer fel akarnám tenni, ki kell cserélni a TIP-et is??? Azon gondolkozom, hogy ha most hozatok egy Samco TIP-et a mostanihoz, akkor az fel fog-e menni az S-re is?
A dottore, alias Valentino Rossi. Ez egy Rossi R6. Jó, mert ha összetörik, nehezebb megcsinálni. :-)))
Érdekes, amikor Hondát vettem, a következő szezonban Rossi is Hondára ült. Amikor meg átnyergeltem Yamahára, akkor Rossi is követte példámat. :-)) Mindig ráéreztem, milyen motorral kell versenyeznie, hogy bajnok lehessen. :-)))))))))))))
stevie! Téged láttalak tegnap 11:20 körül a Bartókon befelé? egy nagyon ismerős Octit vezető nagyon ismerős kinézetű (már amennyire a fólián át ezt meg lehetett állapítani :) kolléga mellett álltam a lámpánál. duddantottam egyet, de az illető nagyon el volt merülve holmi iratok nézegetésében :)
Kompresszorkerek mas. A K03S-en 4x2 lapat van, a K03-on 6x2 (gondolom a dolesszoguk is mas). Konnyu a kulonbseget eszrevenni, K03S-en ritkabban vannak a lapatok. Itt egy kep a K03S-rol, LMR lefotozta azt ami le lett szedve rola, majd jol felteszi ide a kepet!
vagy egy bontóban megmérni, vagy ha dancenak megvan, akkor azt megmérni, bár a direktszűrőt elméletileg a mafház elejére kell tenni... de reménykedünk... :)
Lmr:nekem lehet megmaradt a légszűrőházam a VR6-ról ( ha jól emlékszem direktszűrővel adtam el a kocsit. végzek melóban hazamegyek megnézem ,ha megvan felhívlak)