Mellesleg. Nagy bajban vagyok megnéztem 20Volt kocsiját. Hát valami förtelem... :-DDD Aztán sajnos mentünk vele. Most mit mondjak? Amit bunker szokott? "Majd beszartam". 4000-ig gyakorlatilag "semmi". De onnan... Kár volt megnéznem, kár volt észrevennem a hirdetést. :-(
bunker: melyik napra gondoltal? lehet hogy nem nezem meg a filmet... mas is mondta, hogy nem volt nagy durranas... egy kis "elfogyott-a-penzunk-csinaljunk-valamit" movie
dance: ha esetleg kiirod a kepeket es a videokat egy cd-re es bali feldobalja az oldalra ...
Ha még nem találtál gummát a vasra, akkor van még SportMaxx XL Y a méretedben, 144-ért a négy felszerelve a sönégyre, csak el kéne dönteni, mert sztem max hétfőig van belőle készleten, utána az egész majd 15-el drágább lesz. ;)
Nem zavar, semmi gond. Azaz mégis, az előbb zavart, aztán kiszedtem a cipőmből egy üvegszilánkot... :-D Körbefotózták a kocsit. Kíváncsi vagyok mit mondanak majd rá, mert a kárfelvevő csak egy légzsákra emlékezett, pedig jól látszik mindkettő. Félek, hogy az egyenesen álló be. kerékből azt a következtetést vonta le, hogy ott minden rendben, pedig az csak a látszat... :) Szóval szépen lassan haladgat. :)