okes, en nekem meg supermotoval inkabb ering illik
szoval euroringen egyaltalan nem mentel? csak megkerdeztem volna mi a velemenyed aszfaltrol hungaroringhez kepest
mert gumit nem eszi az teny, nekem 3-4 fel napos mokara (sokkal tobbet lehet menni mint hringen) eleg 1 garnitura, viszont a tapadassal lehetnek problemak...
ha gumi erdekel jovore, supercorsa pro 60e, metzeler is hasonlo arban, a michelin power race 73, dunloprol meg nincs aram, de olyan 65e lehet egy par D209GP
Jó hír Lmr, hogy megvan a rajtod teljes terjedelemben! Gufi kocsijának hangja nagyon brutkó a filmen, mint egy wrc (nyers fazékhang :-)) de a jó értelemben, lúdbőröz az ember háta tőle.
Királyok a képek!
:-))
Bali,
viszont akkor elvben sokkal jobban kéne mennie a kocsinak (mondjuk így sem panaszkodom:-)), vagy négy tizeddel húzva van! :-O
ohh, hát nem a hírnév a lényeges, hanem hogy mit tud a gép (és a sofőrje). de mos' télleg, nem udvariaskodom :)
egyébként is, akik nem ismernek, azok közül sokan talán inkább csak azt gondolják az egészről, h "na ez az a majom, aki nem bírta ki, hogy ne mutogassa az új verdáját a tévében" :))
Idén lakásprojekt miatt nem volt zseton gumira, mert az a jelenlegi tempómnál 1 nap/1 garnitúra (barátok között is) 75-80 rugós gumi. Namost havi kb két edzés, 150 rugó csak gumi. Ez most nem fér be. A régi nyomvonalon 1:56.45 volt, az újon 2:06, de ez még menne lejjeb, csak menni kellene, menni, menni, menni.
Euroringen nem voltam, de nem supermotoval, kicsi és szűk pálya.
Ha jövőre úgy alakul, akkor az R6-al megyek ki ismét. Még jóval többet tud, mint én. :-)
no, én csak most értem haza. asszonka várt rám, ezért nem akartam menni gokartozni már, de aztán kiderült, hogy 3x belefért volna (friss jogsi, ismeretlen helyen vezetett egyedül, totál eltévedt, pánik, mentem érte, de mire odaérek, lemerült az akksija, bikakábel egyikőnknél sem, taxist kértünk meg stbstb... eltartott egy ideig mire visszaértünk a szüleihez :)
nagyon jó volt a tali, örülök, hogy végre arcokat is tudok kapcsolni a nickekhez, ill. hogy jókat dumálhattunk :) az autók nagggyon szépek és jók voltak, engem különösen bunkeré fogott meg :) lmr-é pedig szenzációsan megy, durva ahogy tartja a lépést az ódikkal..
lmr:
kösz a bókot az autóm nevében is :) igyekszem vezetési tudásban is felnőni hozzá...
jaja, nagyon korrekt volt... hát ha visszarakod a tuningprogit, akkor te is jöhettél volna közelebb, bár a féket sem árt megcsinálni, én is megcsináltattam :) gokart kurva jó volt, nem kell sok, és ti is belejöttök, de driftelni sem rossz ám :)
ubaz! naon jok a kepek, foleg a legelso ;). eleg trén fejet vagok!
az esti hazafele racsingot en sajnos csak nezokent elhettem at, azt is messziol - az en autommal nem volt eselyem lepest tartani a "nagyokkal", persze nem is eroltettem. gokarton is csak sereghajtokent voltam jelen, bunkerrel egesz szepen eldriftelgettunk hatul ;). a hideget leszamitva jo kis moka volt, surubben kellene ilyen osszejovetelt szervezni - bar lehet, hogy ennek az autok mar annyira nem orulnenek ;). lmr autojan meg tudunk egy picit faragni, sokat nem, de valoszinuleg azert meg merheto javulast sikerul elerni. Nitopetya orultem hogy megismerkedhettunk. Mindenkinek gratula!
Korulneztem S4 boost level ugyben is, a stock az 7psi (azaz kb 0.5bar). Bunkernek 1 baron megy az S4-e (kb 4000-ig, utana lassan kezdi ejteni), szoval jobb kesobb mint soha rajonni hogy tobb mint 1 tizednyi emeles van rajta :O.
jók a képek... én is bandzsítottam? :) tényleg nem tűnik sokkal alacsonyabbnak a futóművem :) bunker autója nem egyszerűen emelkedik :) ibrahim, gyönyörű az autód...
igen, kezdenek közelíteni egymáshoz... valóban Bali mester és Osli az ötletgazdák, én csak véghezviszem, amit ők kitaláltak és közben nagyon jól szórakozom... :) ha belegondolok hogy asszem a mi autónk az igazi "sufni tuning" :) de ahhoz képest elég ütős :)
hát néztem én is nagyon hogy miért blokkolsz. de atomkirály volt, adrenalin tömeg, és nagyon meglepően jól teljesített az autóka, egész jól tartottam az iramot, bunkerral is, meg veled is, habár egy tiszta futamban nincs sok esélyem, de legalább történt valami, és volt racing. ezt szeretem :)
mint az állat :) füstölve rajtolt :) a turbóm kicsit világított még, de nem volt annyira gáz :) cserélj kuplungot... bár én már az eurocenterbe is úgy mentem egy bmw után hogy én is megijedtem...