Jah, meg valami. Nezd mar meg a fuel trim-eket is (lambda learning values) 032 blokk. Ez csak akkor ad valos erteket, ha joideig hasznaltad az autot (hibakodtorlessel ezek is nullazodnak, jopar km-et kell az autoval normal uzemben kozlekedni - mondjuk 1-2 napot).
Szereny tudomasom es jelentektelen tapasztalataim alapjan a tul nagy nyomatek hibakod akkor jon elo amikor megno az aktualis MAF ertek, ugyanis az ECU ebbol szamolja az aktualis nyomatekot. Miert/mikor nohet meg a MAF? Csakis akkor ha valahol kifuj a rendszer, ezt alatamaszthatja a tul gazdag keverek is, mivel a komputer a magas MAF ertekhez adja a benyat, az viszont ugy tul sok lesz. Gtit-vel pont aznap tortent hasonlo amikor a McD. parkoloban talalkoztunk. EPC, motor gazadasra nem igazan reagal (meg ABS/ESP modulban is hibat hagy), nyomatek limit atlepes, utana CEL, system too rich, stb. Kesobb meglett a hiba, gyakorlatilag szetrobbant egy gumicsove menet kozben egy kover gazadasnal (kartergaz szelloztetes) a szivocsonk alatt. Bar igy messzirol, latatlanban nehez okosat mondani, nekem ez lenne az elso amit leellenoriznek (azaz leak gyanu). En a pumpara nem gyanakodnek, ahogy mondtad "akkor too lean lenne" a kod, raadasul annak a nyomatekhoz semmi koze. Ra tudnal merni a MAF-ra es Boost ra (persze tuning sw-vel)?
"The drive is then divided by a Haldex electronic-controlled multi-plate clutch (like Audi TT), normally 30 percent towards the front wheels and 70 percent passing backward (...)"
Szóval, ez is csak egy nagy, lapos, k*rva erős Leon 4x4 :)))
Közeleg a tél, mindenki majd csúszkál, az autóját töri, de van egy hülye aki pont a tél elején akarja egy kicsit rendbe rakatni az övét :) csak nem én vagyok az??
keresek: műanyagperemet a b. e. ajtó aljára, hátsó középkonzol, 15" audi dísztárcsa,krómcsík körbe az ablakok köré (pre facelift b5 a4) meg D oszlopra való burkolat
>"A 1/2"-os levegőkulcsot nem tudod meghajtani "szivargyújtóról"."
A kerékfújó kompresszort gondoltam arról meghajtani, természetesen :)
Viszont, az akkus csavarbehajtó jó ötlet, tényleg kényelmesebb lenne, meg vlsz. olcsóbb is. Ez a Techway árban/minőségben hol áll a barkácsboltokban kapható ismert cuccokhoz képest?
Nekem van VIDOE8, HI8, így akkor gyakorlatilag már minden fajta készülékünk van csak tudni kellene,hogy milyen a formátum,mert akkor már össze tudjuk hozni.
Szóval, egyenlőre minden S2-höz vett cucc a csomagtartóban pihen, holnap kezdem a beépítéseket, a kuplungcsere mindenképpen a jövőhétre marad, egyenlőre már menetképes, ez a szívótorok csere nem volt olyan egyszerű, szervócsere, külön tartókonzolt konstruálni, hűtővízkimenetet átfaragni, gázbovdent hosszabbítani, ój levegőcsövezés az intercoolertől, hogy csak a nagyobb fogásokat említsem.
A gond az octRS-el van, a visszaúton egy ilyen "vészüzem-átállással"(még ctuning progival) majdnem átküldött az örök vadászmezőkre, még a motor is leállt, kigyujtotta az EPC és "kipörgés" lámpákat, később már csak a check engine-t.
Azért van külömbség 1.3bar vagy 0.35Bar, nem tudtam befejezni egy kamionsor előzését.
Nos mivel szakember rengeteg van (én nem vagyok az),de a kérdésre nem találták a választ, visszarakattam az eredeti programot. Mint írtam ezzel nincs sárgalámpa, csak át-át áll vészüzembe.
Kódok:
Amikor előzés közben leállt akkor "túl nagy nyomaték" vagy valami hasonló volt,
Meg kétszer "keverék túl gazdag", a sima vészüzemeknél, amikor nincs sárgalámpa, nincs kód sem.
Átnéztem az égészet nemfúj ki sehol, elvileg minden rendben.
Én benzinpumpára/benzinszűrőre gyanakszom, bár akkor a "keverék túl szegény " kód kellene.
túl van tárgyalva... nekem is van pár videóm, amit össze kéne tömöríteni :) az analóg hordozó tulajával kell tárgyalni, hogy kölcsönözze már ki nekünk a készüléket :)
Tudok digizni is. HW mpeg2 dvd rulz. De mi az analog hordozo? S-VHS-t, VHS-t es VHS-C-t es S-VHS-C-t tudok fogadni, egyebkent kell az analóg hordozó lejátszója is. :-)