Lmr:tudom,hogy eljött (engem követett egy darabig :-( ) csak már nem volt kedvem a hidegben tovább fagyoskodni !!
ó a fenébe pedig beültem volna 4-nek nagyon szívesen :-) akkor mit nézett volna a gyerek :-)
sajnos én nagyon féltem a kocsit nem szoktam indulni ilyen utcai futamokon !
kicsit ontopic lehetek ? köszi !
van egy 85-ös VW jettám szeretném megycsinálni amolyan kicsit "büntetőre" keresek hozzá 1.9-es TDI ,vagy PDTDI mocit ,váltót,stb....,ill aki normálisan be is rakja!no meg egy kicsit fel is húzza :-)
hát meg lehet azt is csinálni jóra, csak kell bele egy részben önzáró difi hogy el tudj indulni. ha ugyanannyi lóerőd van , mint nekem, akkor 400on elversz. 100 kg előny, plusz hajtási veszteség...
hát konkrétan ki lehetne tenni a bal sárvédőre a márkajelzéseket, és húzni a strigulákat :) eddig 300 ló alatti autótól nem kaptam ki, kivéve bunker, bár nem panaszkodhatom a ménesre én sem :) nagy poén egyébként hogy semmi nem látszik az autóból
hát kapaszkodtak biztos :) Osli mestert és Bali mestert dícséri. egyébként tényleg jó poén hogy esélytelenek, de ezt csak én tudom :) na majd az audi talin :)
Dance, 10 perccel azután hogy elindultál leléptek a rendérek, így mentem a civic ellen :) az indító srác megkérdzte hogy ismerem-e az autót, mondom nem, hát vigyázzak mert nagytengelyes, chipes VTi, 180 ló körül, és nagyon megy. mondom ok. kapaszkodjak. ok, fogok :) elváltottam a 2est, de még így is vagy 3 autót kapott :) ja mi 3an ültünk a kocsiban :) aztán mentünk pályacsere után is, de nem változott a helyzet... :)
érdekes élménnyel gazdagodtam ma: chrysler 300C 5.7 V8 hemi :) korrekt kis gép, bár az autimata miatt nem harap úgy mint a leon, de azért gyönyörű hangja van :D