Keresztmotoros csonkra nem lehet rafaragni a TT k04-et. Hosszmotoroson mar a K03-is eleve ugy van fennt (olyan pozicioban) mint a nagy k04 (szinte ugyanugy is nez ki) csak eppen kisebb es mashogy(mashol) van felfogatva, keresztmotoroson total mas az egesz (nem is hasonlit).
Dance-eval ennek ellenere sok szivas volt (szerintem) es LMR-evel is van annak ellenere hogy ott csak a turbo->FMIC->motor csovezes custom (par gyari csovet (pl utasterfutoviz) is mashol kellett ujra elvezetni) a tobbi 100% gyari uj/ujszeru (kiveve a hf->turbo leomlo sajnos az bontott+javitott ott az meg santithat - viszont eredeti S3). Aki a K04 atepitesen gondolkozik en csak lebeszelni tudom oket. Picit dragabbert mar komplett kesz kiteket lehet rendelni, amivel szinten van szivas, de nem ekkora :) es altalaban 300LE folott hoz. Ha valaki azt mondja, hogy felpattintja a K04-et 2 nap alatt 20 ezer forintert azt megmosolygom. Nem egy olyan megoldast lattam ahol a gyari fem olaj /viz csoveket 10 cm utan levagtak es rahuztak egy slagot/gumicsovet, na az en szememben ez nem atepites hanem gyanyolas, ilyen autora szerintem innen senkinek sincs szuksege. Ha arrol lenne szo, hogy 1 gyorsulasi versenyre kitartson majd van ujabb ket het ameddig lehet buzeralni javitgatni otthon (ahogy a legtobben csinaljak) akkor hajra, de innen ilyen embereket nem ismerek. Tevedes ne essek, ha megtehetnem en is epitenek egy ilyen autot (mondjuk azt is kizarolag igenyesen), de csak es kizarolag versenyezni, de hogy azzal BP-n kivul merjek menni (nemhogy esetleg nyaron leruccanni mondjuk a tengerpartra) na az mar mas teszta ;). Sajnos igenyes 1.8T atepitest en meg csak kepen lattam, azt sem mo-rol.
Gomb,
Ha engem kerdezel en biztos nem 1.8T-t vennek ha megtehetnem hogy inkabb a Subaru-t valasszam. Meg lehet csinalni egy 1.8T-t is erosre, de a subarut meg megerosebbre :).
nagyobb cooler nincs az árban nekem azt is nagyobb kb 30.000ft volt berakva
igen AEB motorkódos az enyém, váltó az bírja a kuplungal szívok most új van benne remélem ez bírni fogja de a féket nem árt kicserélni nekem S8 as fékrendszer van benne (mindenképpen érdemes lecseréltetni nagyobbra !!!)
Van egy eladó 1.8T motorom 98-as Passatból (hosszmotor). Minden alkatrésszel együtt, tehát turbo, csonkok, leömlő, IC, kábelköteg, ECU, 5-ös elsőkerekes váltó, blokk hfejjel, injektorok, tehát tényleg mindenmindenminden.......
250K-ért bárki viheti és magyar papíros, Magyarországi szervízkönyves autóból való. A motor hivatalosan beépíthető, minden dokumentáció rendelkezésre áll. Jelenleg még be van építve az autóba, de nemsokára egy pdtdi motor kerül a helyére, ezért lesz eladós.
más a leómlőm azért került fel( elbakszták kicsit) ha nekiállsz minimum legyen a zsebedben 700.000ft Lmr nek elvileg sokkal könnyebb volt a dolga és neki is benne van 1 millába!!!! szóval nem olcsó ! ezért már egy komplett kittet lehet venni amiben minden benne van és az garantáltan azt tudja mi rá van irva! GT28RS kitt (ami tartalmazza az injectorokat,turbót,compútert,leömlőt,stb.....) kerül átszámítva 900.000ft és akkor garantált a 300 Le de kérheted nagyobb lóerővel kicsit drágább kb 1 milla + behozatal de akkor elviszed szerelőhöz és berkatod utánna beülsz és csak menned kell vele nem kell még hónapokig szerelőhöz vinned gondolkozz el rajta én" már kicsit " megbántam,hogy elkapkodtam pedig amennyiben van én is megrendelhettem volna már a szettet bőven!!!
most már én is sok mindent máshogy csináltatnék !főleg,hogy azóta megtudtam pár dolgot az átalakításról
elég hosszadalmas leírni de megpróbálom
gyári csonkra rá lehet rakni!!!! át kell fúrni a furatokat!
nagyobb injectorok TT-é+ a benzin fém csövet ami leszorítja az injectorokat is ki kell cserélni szintén TT-é szívás mert ki kell ékelni+műanyag csöcsöveket le kell cserélni+ chip irás (szerintem azért még jó pár dolgot kihagytam ) mert igy leirva elég kevés dolog de élőben úúúúúúúúúúúúú.........................
szierintem ennek a turbónak hamarosan vége lesz addíg marad is fent utánna elkezdek gondolkozni milyen turbó mennyen fel ez helyett! (turbót nem adok el megvan még a K03-as is amiban van kb 1500km (180 Le-é)
Persze, de én nem azt mondtam, hogy mi potensebb, csak, hogy az már egy piszkált STI és mégis jobb Dance! Tehát WRX-et nem érdemes venni, inkább 1.8T, ha még az STI is kevés... Mert gondolkoztam WRX-en.
Lmr: de ha megnézed Sas robi kocsiját semmi nem gyári már rajta nagyon ki van hegyezve ,ill mindent átépítettek már ,ha jól tudom jövőre még erőssebb lesz ? ha versenyezni fog vele
hát konkrétan szarrá alázódna :) alig várom hogy eccer összefussak egy ilyen drága bmwvel... rábán volt az m3 kabrió... érdekes, hogy nem nyomta végig ellenem... kikapott volna, pedig később jobb időt ment...