igen, elkepzelheto, de a tuti az ha megnezed :). sajnos van olyan amit kenytelenek vagyunk elhinni mert nincs mod az ellenrozesre, de az FPR-re legalabb ra van irva :). erdekesseg: pl a 386-os TT injektorok olyan 360 korul nyomtak egy amcsi teszten.
vagy egy interneten keringo hibas tablazatbol nezi az adatokat :P
dance,
osszeall az a vegen. nem lehet hogy minden egyes helyen beszarik ahol hozza lett nyulva. bunker gepe hozzanyulas nelkul is produkal mindenfele hibakat - bar lehet 0.6 baron az sem repesztene ki allandoan a csoveit :).
Teljesen jogos! Nekem alig 1 hónapja van meg az autó. Nem tudtam, hogy k03s is van. Azt fel lehet cuppantani az eredeti helyére + új injektorok és akkor jók vagyunk?
Le Freak:tudod én is igy kezdtem kicsit legyen erősebb! felrakták a nagyobb K03 turbót aztán chip! ok jó volt nagyon ment 10.00 idó ringen az öreglánytól nem rosz! kb 200 Le ,aztán jött csak tegyük rá a K04-et (mint amit te most akarsz) de ha rárakod nem fogsz ott megállni mert nagyobb injectorok kellenek hidd el onnét pedig már csak egy lépés a progi + onnét minden jön csőstől! ezért mondtam döncsétek el mit szeretnétek, fölösleges feltenni a K04 progi nélkül, mindenképpen kell hozzá program!!!szóval csak ez csak az aztán úgy is ott kötsz ki mint én de ha hozzányulsz akkor onnantól kezdve nem lesz üzembiztos az tuti!!! mindíg lesz vele gond ezt tudomásul kell venni !!! kérdezd meg nyugodtan a többieket röhelyes ,hogy tölti nálam a napjait az audim kezdem a hetet: hétfő: szerviz péntek visszakap megyek vele pár kört ( nem padlógázon csak kocsikázva) valami előjön hétfő szerviz(vagy amikor tudják fogadni heti 50.000ft ban van nekem a kocsi és ez nem vicc (sajnos))szóval nem biztos ,hogy ilyen dúrván de neked is kell számolni olyan dolgokra amik elképzelhetetlen egyenlőre
amit ajánlok és bevált + tuti üzembiztos K03(180Le)+ chip fizess ki inkább többet nekem 130.000ft volt és tökéletesen működött)tört volna el a kezem akkor mikor hozzányúltam!
szerintem abszolut hiheto a 230 korul. K03S-t csucsra jaratva, igaz, minden csere (szuro, nagy IC, nagy tag kipuff, race kat) 240+t elertek mar nem egy auton.
pontosan beletaláltál: 230 le-nél nagyobb telj(250ig)- hez már sportkupplung, futómű, nagyobb kipuff.rendszer, estleg FMIC.
ha viszont egy megbízható gépet szeretnél ami kb 180-200 le, lehet később fejleszteni: kipuff, inj, satöbbi akkor simán régi turbó heylére k04 és mehet tovább( a gyerek szerint még a komputerbe sem kell beleturkálni, mert ez még a buta motronic 3.xx, vagy nem???)
tényleg:mondjuk újy turbó+ inj mire elég? (kpuff+ic nélkül)
mert mintha a gyerek egyiket se cserélte volna csak gyertyát egyel hidegebbre+ csip) és ~230le állítólag
latom kepben vagy;). szerintem 4bar-os FPR-el ra lehet segiteni a kis injektoroknak hogy 180 felett is kiszolgaljanak (mondjuk 200-ig). volt is szo rola par honappal ezelott, bar az AGU-val (AEB keresztbe).
a gyári befecsik kb 180 ig bírják (ev6, itt már 100% os terhelés), úgyhogy efelett új injektorok.
a másik meg hogy k03s-al simán lehet 200-210et is elérni de kisk03-al nem( ez a tied meg az enyém, ez is vhol 180 körül fúj ki- ezért vannak a jbb tuningcégek kínálatában 0.8 baros ~180 le-s setupok is a régebbiekhez, az újabbakhoz meg 200 körüliek)
a kocsimat bármikor megbízhatóan szeretném használni ezért nem csippelem meg ebben a setupban (egy sport vayg egy k04 viszont lazán tudná tartani az iramot), szal ez inkább a megbízhatóság megtartása mellett szeretném növelni a kocsi teljesítményét
uu erre emlekszem, meg kutogatasaim elejen en is belebotlottam ebbe. mondjuk engem az A4/Passat platform sohasem erdekelt (mivel nekem nem az van), en a K04-001 temaval foglalkoztam (kb ennek a keresztmotoros megfeleloje). arrol azt sikerult kideritenem hogy csak lehelletnyivel nagyobb mint a 180-as K03S. vegulis olcso es celravezeto lehet ha nem nagyok az igenyeid (esetleg max 230-240LE).
Szerintem a 180-hoz tuti nem kell k04 de még a 200-hoz se. Szerintem 180-hoz elég lenne egy chip is. 200-at talán egy rendszerrel, meg jobb szívással meg chippel is el lehet érni. Nekem is ez a célom.
Akárhogy is nézem, k04 vagy akármilyen nagyobb turbo upgradehez én anyagilag kevés vagyok!
Chipet szeretnék, másik intercoolert, nagyobb szívócsövet. Rendszert csak ha muszáj.
nekem is b5 A4 1.8T- m van! nálam az a helyzet, hogy lehet lecserélem egy újabb turbóra az enyémet( kis k03) és azon vacilálok hogy felújítassam vkivel vagy egy k04. nálam a cél ~180-200 lenne ha csak a k04-et raknám fel(+ csip) . A neten úgy olvastam, habár van vele szívás-de akit megfelelő műszaki affinitással áldott meg a sors- az különös gond nélkül (cső fűrészelés, stb) meg tudja csinálni. Még 1x mondom ,csak olvastam, a szaki, dance majd úgyis kioktat :)
ahogy olvasgatom k04 upgrade-ben töröd a fejed. mondj egy számot mi a cél?
Hát ha őszinte akarok lenni hozzád, de legfőképpen magamhoz, akkor: chip, rendszer, másik intercooler, meg szívóóldalon vmi (nagyobb cső). Tudom ez nem sok de erre biztos van pénzem. Lesz pénzem. Nem akarok beleszaladni mert amúgy is elsőkerekes az autó.
Ilyen setupban van egyáltalán értelme másik intercoolernek?
igen tudok ebben segíteni de előtte jól gondold át mit szeretnél csinálni!! (anyagilag is) de azt hozzá kell tennem onnét felejtsd el a kocsidat egy pár hónapra!!! és mindig lesz vele gond!