szerintem csipeltesd meg, tegyel bele egy 4barost (persze ugy legyen a csip megirva) ez boven kijon 100 penz alatt es ott lesz 300NM es 190LE. utana raersz meg rakolteni egy milliot a kovetkezo lepesre (250LE+). ahogy dance is mondta semmi ertelme most rakolteni a K04 atalakitasra hogy csak 200le legyen, amit elersz 100 penzbol is.
hat attol fugg, hogy flash-es-e vagy epromos-e. letezik mar ME3.8-bol is flash-es. es ha az is se biztos, hogy bevallaljak kabellel. szereny ismereteim szerit nem 100%-os meg ez a technika (sem).
tehát azt mondod, hogy a te ~200LE-s konfogodban nem nyúltál se az injektorhoz se a benzinnyomáshoz?? ez csal?: http://www.z31.com/software/injector.pl
nem szeretek félmunkát végezni :-) ha már lúd legyen kövér vagy bele sem kezdek
de mint elöbb irtam inkább tört volna el akkor a kezem mikor hozzányúltam néha visszasírom lehetett vele nap mint nap közlekedni nem volt gond vele stb......
ibiza igen. eleinte keves volt, de aramlik azert a kulfoldi leamortizalt keszlet ebbol is. ettol fuggetlenul meg mindig nincs sok beloluk. jobb a leon. me7.5. foglalatos forrasztos.
mar ugyertem hogy azt birja :). altalaban 1.2-ig szoktak huzni (mondjuk olyan 3500-4000-ig birja is) aztan 5000-nel mar 0.95-1bar (kis k03 eseten). a regieket a kis injektor miatt nem huzzak 180 fole ahogy irtad is, de az ujakon (282cc/317cc) mar kiszolglaja a turbot az inj, igaz ott is maxon.
ha nem vaygok indiszkrét, nagyobb inkektorokat mennyiért leeht szerezni mondjuk graival boltból meg mondjuk kézből? neked mennyibe volt a k03s és a k04 és miylen állapotú ?
hat en osszevissza cserelgettem a programokat, meg azelott mindenfelet csinaltam vele. kutya baja (kopp kopp). viszont ujonnan vettem szoval nem volt ratja elfaradva (pl gumicsovek, stb) semmi. 100e km folott el kell hogy menjen egy K03 meg tuningolva is. 0.8-bar az picsa.
K03S legnagyobb K03. erdemes a MAF-ra ramerni elotte (nem sapadt-e), leelenorizni a DV-t, esetleg kifujas van-e. ha mindezek csippeles utan derulnek ki akkor lehet vakarozni hogy most a csip szar-e (csipszar LOL), vagy az auto.
bali : az autód mennyi ideje van 19xLe-n? hogy bírja a turbó? szted egy ha egy 0.8baros csipet belerakok és semmi más akkor a 180at megbízhatóan fogja tudni??