Vigyázz ha marad diesle kat! Pénteken lesz megbeszélés! Addig nem biztos... Meg ha Quattrot veszel akkor az nem számit már dieselnek, legalábbis idén igy volt! A BlackDevil Cupra Leon is ugy ment, hogy a haldex vezérlést lehuzta... Igaz 2-szer kiovtam mert dieselbe nevezett, de aztán lehuzta a vezérlést és igy simán vertem :)
Ha minden igaz a harmadik próbálkozás került fel és a második kicsivel jobb volt (9.07 v.9.09 nem emlkészem pontosan) és a 0-100 is kicsivel jobban sikerült (5.6).
Legalábbis a helyszinen ezeket az adatokat mondta ave.
De végülis teljesen mindegy az a pár század különbség nem oszt, nem szoroz!
Sajnos ha valaki kicserélte benne az olajat a usernek,akkor az többé nemvált hidegen.. Melegenis csak lassabban kapcsol,ha beletesz valaki nem belevalo,de a papirforma szerint "ugyanolyan"olajat...Castrol TAF-X...azzal jo hidegenis,ha nem,akkor ottmá valami tré...
Ha STI-t tudnék venni, szerintem azt vennék, de jelenleg a WRX, a 225Le-s TT és egy 2,5TDI (180Le) Quattro A4 között vacilálok, de ez változhat! Nézek bármit. Igazából semmi nem elég jó nekem, pénz meg nuku! :DD
Nekem is kéne egy garázs! Fáj a szívem minden reggel mikor a pára rá van fagyva a kocsi tetejére! Van a házunkban egy kiadó csak ki nem állhatom azt a dagadt rib*ncot akié. Meg már megint a lóvé... De csak jó lenne! Bütykölni is.
nekem fűtött garázsban áll igy ezt a jelenséget csak akkor tapasztaltam mikor visszakaptam a kocsit a szerelőtől és ott kint állt a hidegben 1 élyszakát :-(