na az vicces lesz, ha a játszós autó lesz amindennapi és a mindennapi fog a szervízben állni állandóan... :) bunker, kicsit mintha fordítva csinálnád... :D
én mostanában élvezem hogy az egyébként alulmotorizált FWD géppel tapadási problémakkal küzdök... :) Kb ilyesmi lehet egy FWD 1.8T száraz aszfalton... jó moka :)
Lesz s2, szerintem jan. végén elkezdhetek keresgélni. S4 egyenlőre marad, nem éri meg eladni, amennyiért meg hirdetem a kutyának nem kell.
Valami megint van vele, tuti kirepedt egy vákumcső v.hol, de még nagyon kicsi lehet, mert azért megyeget. Ezért ha nem muszáj bele sem ülök, mert csak ideges leszek.
NNna! Csak nem el akarsz dicsekedni valamivel?! ;) Talan a 2 unnep kozott lesz idonk (addig mar tul sok minden van betervezve :|) , karifat setup-old fel addig ;).
mgy:most értem haza küldtem SMS-t nem akartalak hívni hátha zavarlak
dobkő még elment bár nagyon jeges volt de lehetett pörögni viszont Visegrád már le van szánkózva a felmenő része max a másik oldalt lehet csúszkálni a nyomokból ítélve nagyon sokan lehettek :-)
üdv dance
várom a további havazást akkor biztos megint jó lesz a pálya,de addig már sajnos felejtős
mgy:én megyek de nem tudom meddig leszek kint csörögj ha indulsz remélem még talizunk!! én tegnap is kint voltam fél 12-ig!!! szal nem rajtam múlott ,hogy nem taliztunk :-) (bár ma nem hiszem ,hogy sokáig maradok ,reggel korán kelek jönnek hozzám látogatóba (csajok) és kipihenten kell várnom őket :-) )
meglássuk mi lesz, zuhanykabin szerelés után mennyi nrg marad. holnapra még van melóm, ráadásul WE Mediamartból kell elhozzak valamit. Ma délután benéztem, hátha nincsenek sokan... tévedtem... :S érdekes dolog ilyen csökkent tapadású utakon közlekedni... :D
off Este? Elindulok viszonylag korán, de a menésre értelmes idő (sztem) közel lesz az éjfélhez. bunker, westi, zoleej, dance? Ti már legalább egyszer ígértétek... Többiek? --- off off Isten király lett a váltó. Megragasztottam, megkalapáltam. Mint az új... :-DDD on
Akkor én is rámozdítom a szerelőt! Lehet azon ott húzogatni! az előző kocsimét is kikupálták egy kicsit, hogy addig jó legyen míg eladtam! Na nem mintha a kereskedő megnézte volna!