Most nézem egy lancia? uhh na szóval én inkább nem mondok semmit:-))) és evvel nem az auton nevetek és nem is rajtad...a többit max csak személyesen......nem ismerem az autót se a tulajt mielött valaki azt hiszi rosszat akarok mondani róluk....
Egyértelmű. Át kell nézetni mindenhol egy hozzáértő szakemberrel. De miből gondoltad, hogy ennyiből megvennék egy autót? :DD Kapkodni? Fél éve keresek kocsit. De jköszi a jótanácsokat, mindig szívesen veszem a segítséget. :)) Egyébként miért biztos, hogy lélekvesztő? Pl Bunker is most vett egy S2-t, mint tudjuk, az is volt már rendesen piszkálgatva, és mégis mindenki tudja, hogy milyen eszméletlen jó állapotú az a kocsi. Ezért modnom, hogy megnézetem, és majd kiderül, hogymennyire van igényesen és komoly szakértelemmel megcsinálva az autó.
miért mindig ilyen lélekvesztőket nézegetsz! már bocs...sztem törekedj mindig a gyári állapothoz és ha te akarsz bármi változtatást akkor megléped,persze ha ismerősé és tudod az előéletét akkor nincs nagy baj,de ilyne borult meg 8x átfényezett meg más motor van benne stb... ezeket igy első auto vásárlásnál kerüld el hidd jobb lesz tölle az életed :-)) tapasztalat higy az idősebbeknek.... amikor megvan a kiszemelt példány valaki hozzáértőt(pld. westi) vagy bárki ismerőst akiben megbizol vidd el ,nem jó kapkodni mert utána csak a fogadad szivhatod.....
még annyit, hogy az auto csak billent, nem fordult meg, csak a jobb sarka volt benyomódva, a balos ajtó meg a csomagtérajtó már javítás előtt is csukódott gyönyörűen. csak a szélvédő és az ajtóüveg lett ajtóstól cserélve.a lakatosmunka gyönyörű lett. most egy cordoba turboért a neten 2,3millát kérnek ennyi évesen.
de ti tudjátok.nem árulok zsákbamacskát. szerintem ennyiért nagyon jó vétel.
Mindegy. Mostmár nem nagyon tudok tovább várni. Megnézem ezt a kocsit. Kínézetre nem rossz a matricák nélkül. A motor átalakítása így elmondásból nem tűnik igénytelennek.Aztán a maradékból 300 ló fölé húznám úgy, hogy megbízhatóan bírja és kész. Már nagyon unom, hogy fél éve várok egy normális autóra. A Puntót se adja el az a majom.
Na engem is utolértek a szelepsapkalopók, a k. anyjukat!
Nemcsak a sapkát szedték le, hanem az alatta lévő szoknyát is, de basszus műszerész fogó kell hozzá, hogy onnan kipiszkálja. Szerencsére a második gumisnál találtam, 2k-ért.
összesen eddig 5x "rajtoltam az imprezával, nagyon jó érzés, egészen addig, míg az orrfacsaró kupplungszagot meg nem érzed. akkor kicsit lelkiismeretfurdalásod lesz és miután még fél nap múlva is érzed a kocsiban, azt mondod: minek ez? :-)
úgy új, hogy 2006-os új, már a 2500-ös motoros volt a tettes