ha mgrendeled a tiedet, rendelhetnél hozzá talpat esetleg...
amúgy most, hogy már van mérőm, és tudom nézni, meglepődtem, hogy milyen nyomásokkal dolgozik a scooby... a csúcs 1.4 és 1.4 között van, 6500 körül meg még 1 fölött van bőven (4, 5-ben) a pressure
Röhögtem volna ha itt is szakad a monszun a virágkarnevál alatt. A lelátót pont az utcánk végén állítják fel, az utca egyirányú és kb. másfél sáv széles. Gondolhatod milyen lehet bejutni meg parkolni ilyenkor! Nekem!
Voltunk mi is. Teljesen elaztunk (nem volt szaraz cucc rajtunk), de mi ott maradtunk, mert a vegen mar alabbhagyott es ugyis mindegy volt mar. Szinte az osszes bode felborulva, szetszaggatva ahol mi voltunk. A halottak, ... hat az komoly :(. Hala istennek jo helyen voltunk (ezek szerint).
> Nálunk itt vmi 4 rugóért csinálják, de erősen hezitálok mert ha azok is vmi 1600Ft-os spray-t
> nyomnak bele, én azért nem fogok 4 rongyot fizetni ha én is ugyanúgy meg tudom csinálni.
Agree.
nekem a lakásklímások kijönnek házhoz, előre megbeszélt időpontban, és 8000-be kerül az ellenőrzés/beállítás+tisztítás - de ez a garancia feltétele is.
Beszélgettem velük a tisztító szerről, állítólag TELJESEN megegyezik azzal a cuccal, amit a kocsik klímájába is töltenek. Én 800 HUF-ért vettem 1.5 éve a Homasitában
15 perc az egész művelet egy átlagos autón a pollenszűrő kiszedésével együtt, és aztán 10 percig még járatni kell a motort fűtésen, oszt kész.
Márkaszervizben nekem legelőször (és egyben legutoljára) 6000-be fájt. De ott ugye rezsióradíj van, úgy még "majdnem stimmel" is... no de 10??
Fogynod kéne... :) nagyon lenyomtátok a gépet. :S De nem megy rosszul, az S2000 nagyot kapott :D mondjuk poros volt az aszfalt nagyon, de minek jön ki ha nem tud rajtolni... az viszont fura volt hogy nem is jött rám.
Hát, az ugye attól függ... A 10k se biztos, hogy sok, ha lebontanak mindent, kiszedik a szárítót (ahol a pára lecsapódik, a gombák nőnek :) ), eljátszanak vele egy délelőttöt... Kérdezd meg őket!
Nálunk itt vmi 4 rugóért csinálják, de erősen hezitálok mert ha azok is vmi 1600Ft-os spray-t nyomnak bele, én azért nem fogok 4 rongyot fizetni ha én is ugyanúgy meg tudom csinálni.
hú ezt a hirdetést már rég elfelejtettem ,csak gondoltam addíg míg nem kezdenek az átalakításhoz próbálkozom de komolytalan érdeklődők voltak csak ma viszont már elkezdték a sárvédőket szélesíteni ,így viszont végigviszem a projectet :-) majd ha elkészül rakok fel képeket