Lehet, hogy hamarosan eljöhet az az idő, amikor a múlt, és a jövő kéz a kézben járhat? Ezt a videót egy veterános kolléga küldte át email-en. Nagyon érdekes! Http://www.vizenergia.hu/videok/nyir.wmv
Egy apának volt 3 fia, Romolus, Remus és Danubius, de csak egy télikabátra volt pénze. Hazamegy a kabáttal, sorbaállítja a 3 fiút, hogy próbálják fel a klabátot.
"A legfrisseb kutatási eredmények alapján a románok tényleg a Rómaiaktól származnak. A történet a következő: Az eddig ismerttel eltérően az anyafarkasnak nem két gyermeke született, hanem 3: romulus,rémusz és románusz. Mivel a farkasnak csak két melle volt, ezért csak két gyermeket tudott szoptatni. Így a harmadiknak (románusz) csak az apa farka maradt. Ezért nevezték el őket dákó-románoknak...."
"Amúgy "mobil" kollégát hirtelen lányos felindulásomban összekevertem a slampixos kollégával. Ami nem volt annyira nehéz, mert az utóbbi időkben jószerivel szinte csak tőlük volt hangos a topic.....::))"
Ezt vétóznám, a héten alig voltam jelen, a Wartburg topicban vagyok én nagyon aktív. :) A héten ide csak a jelenléti lapot jöttem kitölteni. :)
Párdon, nekem a Wartburg NEM vörös posztó...... Semmi sem az.... Még a Merci sem... Csak olykor kissé tele van hócipőm, ha már mást sem látok-hallok, mint Mercedes, meg Wartburg, meg TRabant, meg kereklámpás Lada "megmentéseket"........
Amúgy "mobil" kollégát hirtelen lányos felindulásomban összekevertem a slampixos kollégával. Ami nem volt annyira nehéz, mert az utóbbi időkben jószerivel szinte csak tőlük volt hangos a topic.....::))