(aki) olyan dolgot szerez meg, vagy használ fel, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, illetőleg amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A fórumos hozzászólások évekig utánaolvashatóak, de az admin törlés után is látja őket... Szóval ezt ne itt és ne így...
Rendőr rokonom mondta, hogy amióta faszbúk és evettke van, azóta pár kattintással olyan dolgokat tudnak meg emberekről (akik fent vannak ezeken a helyeken), amely adatokat 20-25 éve és régebben csak több hét allatt, akár titkosszolgálati eszközöket bevetve tudtak összeszedni...
Egy esetben már nálam is jelentkezett v-ki, hogy tudja, van olyan autóm, ami csak pár van az országban, és köpte vissza azokat a dolgokat, amit én az illető fórumon évekkel előbb leírtam, merthogy utánaolvasott a dolgoknak... És annyiért akarta erőszakosan megvenni a gépet, amennyxiért én vettem korábban, merthogy ne rohasszam magamnál, hagyjak mást is odaférni, stb... Szóval újabban próbálok kevesebbet írni...
ha nem kaptál hozzá vámpapirt akkor még csempészárunak is számit, mivel nem unios 3ik országbeli ,igy vám és áfa köteles mint árucikk ,ha forgalomba helyezed ha nem
Csak azért kérdeztem, mert múlt héten felrakta megint az eladó, azt hittem azt rakta ide valaki.
Kéket terveztem elsősorban bekebelezni, de egyszerűen képtelenség elérni a tulajt! Rendszám alapján már lenyomoztam kié, elmentem a címre, ott kaptam egy telefonszámot. Hivogattam napokig, semmi. SMS, semmi.
3 hete megint elmentem a címre, megkaptam megint azt a számot, hivogattam 2-3 napig, semmi. Felbukkant az 'usacar' hírdetése, aztán arra helyeződött a figyelem.
Találtam a kesztyűtartóban egy olajcserés cetlit, 20539-nél volt cserélve.
Pénteken hoztam, szombaton börzézés után kapott egy olaj, olajszűrő, levegőszűrő cserét, és még tervben van a difiolaj cseréje.
Váltó nem a legjobb, hátramenet, üres nincs, plusz ereszt valamelyik szimering. Valószínüleg a barnáról át lesz rakva a váltó, elvileg az jó.
Klímás (működik, ellenben a fűtés nem), öv visszajelző, vagy 5 duda (van dallamkürt is :-) ), gombos önindító utólag, eredeti csomagtér szőnyeg, amerikai folytott változat (csak 88 lóerő a 100 helyett), csomagtartó, működő rádió, fűtéskonzol világítását lehet szabályozni (DARK gomb), van valami FM Booster, gombbal nyílok a csomagtér,.....
Kb fél évig nem ment, 2. indítózásra már gyönyörűen járt.