"A legfrisseb kutatási eredmények alapján a románok tényleg a Rómaiaktól származnak. A történet a következő: Az eddig ismerttel eltérően az anyafarkasnak nem két gyermeke született, hanem 3: romulus,rémusz és románusz. Mivel a farkasnak csak két melle volt, ezért csak két gyermeket tudott szoptatni. Így a harmadiknak (románusz) csak az apa farka maradt. Ezért nevezték el őket dákó-románoknak...."
"Amúgy "mobil" kollégát hirtelen lányos felindulásomban összekevertem a slampixos kollégával. Ami nem volt annyira nehéz, mert az utóbbi időkben jószerivel szinte csak tőlük volt hangos a topic.....::))"
Ezt vétóznám, a héten alig voltam jelen, a Wartburg topicban vagyok én nagyon aktív. :) A héten ide csak a jelenléti lapot jöttem kitölteni. :)
Párdon, nekem a Wartburg NEM vörös posztó...... Semmi sem az.... Még a Merci sem... Csak olykor kissé tele van hócipőm, ha már mást sem látok-hallok, mint Mercedes, meg Wartburg, meg TRabant, meg kereklámpás Lada "megmentéseket"........
Amúgy "mobil" kollégát hirtelen lányos felindulásomban összekevertem a slampixos kollégával. Ami nem volt annyira nehéz, mert az utóbbi időkben jószerivel szinte csak tőlük volt hangos a topic.....::))
A segítségeteket szeretném kérni a képen látható fékmunkahenger beazonosításához.
FSO jelet látok rajta, ebből arra lehetne gondolni, hogy PolskiFiat, de emlékeim szerint az kissebb. Ez valószínűleg belsőhűtésű tárcsáshoz való. Esetleg Polonez, vagy PickUp??
Filmmúzeumon jóság van: autós rendezvényeken készült amatőr felvételeket mutatnak. Nagypoloska, 127-es, zöld Steyr-Puch, AFIT, barnaWartburg dőlöngél, forgolódás és erős nyolcvanas évek!
Háát, a '80-as évek végén, amikor az egyik Nyugat-Német kollégát megutaztattuk a Barkasban, igencsak tiltakozott, mikor modtuk neki, hogy ez is német autó:)))