Az 1995-ben alapított Kirkham Motorsport egyszerű alapelvet követ: a világ legjobb Cobra-replikáit akarják építeni. Nem tudom, mennyire járatosak önök a Cobra-replika bizniszben, de ha nem tévedek, ez többé-kevésbé sikerül is nekik. Az alumínium-karosszériás 427-es, vagy akár[...] Bővebben!Tovább »
Azóta lepucoltam mindkettő, az egyik egy picit meg van ködölve, de majd meglátod, szerintem nem gáz. Holnap Ferivel fogunk ügyködni valamit, de megpróbálok vele átszaladni (lehet hogy Feristül).
Egyébként ha nem lenne jó (bár nem tom, ez eltud-e romlani), akkor kérdeztem Győrben az autósboltot, 3-400 Ft/db áron tudnak szerezni gyári újat.
Ja, ebből a fehér donor gépből származnak, legalább lesz egy kis NDK cucc a buszban! :P
üdv
Jani
Ui: Postás kémeim jelentették, hogy egy tréleren Tata és Agostyán között a szőlőben, egy fehér nagypapa Dácsiát láttak, meg valami kelet-német sz.rt. :)
"gondolom a juguszlávok kemény valutáért adták..."
Átvitt értelemben igen - Rába teherautókért kaptuk cserébe, de az odaszállított teherautók nagyrészben éppenhogy jugoszláv beszállítók termékeiből készültek (vízhűtő, motoralkatrészek, légfékszelepek, rugók, stb), másrészt viszont a jugó piacos Rábák kevés kivételtől eltekintve Eaton-Fuller váltókat kaptak, az meg ugye, dollárért kapható ma is.