Amit lehet a futomuben, porfestettem, a lengokarokat viszont nem, mert a szilentek nem elik tul a pofestes homersekletet, azok ehelyett Hammerite-t kaptak. Hammerite jo lesz akkor a kerekagynak is - gondolom.
Egyébként nekem most ez a kedvencem. Pl. fék porvédőre is. Vastagabb mint a normál fekete festék és vékonyabb mint az alvázvédő. Selyemfényű feketére szárad, tök szép felületet ad.
Vagy már előrébb tartasz mint mi. A féknyereg egyébként tud ám melegedni rendesen. Nem véletlen van hozzá direkt odavaló festék. De a sima se rossz, csak lehet, hogy gyakrabban kell festeni.
A múltkor kaptam én egy információt veteránautós ügyben.Arról volt szó, hogy az első forgalomba helyezésről kapott igazolás meddig érvényes.Meg is kaptam rá a választ.Csak azt nem tudom ki válaszolt rá.Mert Ti mondtátok, hogy aki a választ adta az nagyon járatos a veteránügyekben.Tőle szeretném elsősorban megkérdeni, hogy a veterán rendszámot és biztosítást, hol tudnám intézni.Én úgy tudom, hogy csak BP-en lehet.Igaz ez?