Nem volt még öreg szívódízeled? Esetleg kavicsos szélvédőjű Acura-d (kavicsnyom 2mm, középtől jobbra, szélvédő amerókából autó áráért) Vagy dobfékes minid, ami gyári új korában sem nagyon tudja féket, de a 630kgjára azért elegendő a gyakorlat szerint? Esetleg szivattak már leesett vonóhorog tábla miatt? Vagy kérték már a top állapotú Nardi kormányod műbizonylatát? Bukott már autód azért meg mert le volt törve az anyósoldali ablaktekerő gombja - ez utóbbi konkrétan velem esett meg?
Az alapvetésekkel egyetértünk: a cél a tiszta vizsgázás. De két oldalú ez az érem. Én ugyan nem "kenek meg" soha senkit, de egy öreg szakira bízom a kocsimat, hogy vigye el, mert vele "barátilag" bánnak, nem kötözködnek felesleges hülyeségeken.
Értem én hogy át vitt kellene hogy legyen az értelem, de az adás nem tudja sem el-, sem lehangolni a vevőkészüléket. Ha ez megtörténik akkor a vevőben műszaki hiba keletkezett.
Feltöltöttem egy képet, amin rajta van. Ha a képek mappába bemegyek ott a kép. Ha innen próbálom feltölteni, eltűnik. Mindegy 124 Spider Abarth babákról van szó.
Az eszem megáll, bár mindíg kiderül, én nem értek valamihez...:-(((
" Aki a mozaikba viszi csak simán vizsgadíjjért , az meg ne csodálkozzon ha szórakoznak vele , ez így volt mindíg , mióta világ a világ. Szerintem két évente az a kb 10000 ft többlet költség a vizsgára megér annyit , hogy simán átmenjen az autó , természetesen jó műszaki állapotban !!!"
Kell egy teljesen tiszta , akár uj kipufogórendszer , ami wartburgnál nem túl drága , meg a mérés idejére kb 1:60-as keverék jó minőségű olajból , és már nincs is gond. Amúgy nem nagyon szeretik mérni a kétüteműt , mert jól összebas..a a szondát. Inkább átengedik simán , nekem csak jó tapasztalatom van , mindenki úgy fél a vizsgától , pedig talán még mostanában sem gond semmilyen autót levizsgáztatni , csak ki kell fizetni kb 24000 ft-ot. Aki a mozaikba viszi csak simán vizsgadíjjért , az meg ne csodálkozzon ha szórakoznak vele , ez így volt mindíg , mióta világ a világ. Szerintem két évente az a kb 10000 ft többlet költség a vizsgára megér annyit , hogy simán átmenjen az autó , természetesen jó műszaki állapotban !!!
nem vágom milyen formát szeretnél készíteni, de lehet cselezni is, pl héjszerűen töltöd ki a formát igény szerinti vastagságban, az üreget kitöltöd purhabbal, majd lezárod ugyanezzel az anyaggal.
vagy ha olyan a lehetőség belefektetsz a belsejébe műa gégecsövet mondjuk.
Jól értelek: ha megvan a forma, akkor ez az anyag, ha kitöltöm vele a formát, olyan végeredményt ad, mintha gumiból lenne? Bocs, de én is amatőr vagyok - többek között nincs itthon átmelegíthető acéllap-pár... - viszont az igényem tényleg csak annyi lenne, hogy a végeredmény úgy nézzen ki, mintha gumiból lenne: Tehát: mattos, rugalmas, feketés..:-))
Ilyen lesz? És az anyag mennyibe fáj cca? Ezek elég termetes babák lennének, mivel nem is lökhárítóra kerülne, hanem a helyett.
Aminek a forgalmijába bevezették, hogy katalizátoros, arra kell, és ellenőrizhetik. Amelyiknek ez nincs leírva, oda nem kötelező. Kötelező csak a vizsgán a határérték teljesítése, ami a 2004 előttieknél engedékenyebb, utániaknál szigorúbb, és elterjedt, hogy ezt csak katalizátorral lehet teljesíteni (n.b. nem, jó beállításokkal, különböző trükkökkel , stb. is...)