Áááááá, ne reménykedj. Ennél sokkal hüjjébb, sőt, debilebb a történet...
kábé olyan, mint amikor az ominózus pillanatban nem tudtam felkapcsolni a Rover ködlámpáját. Ami amúgy ott, volt, ép volt, eredeti volt, gyönyörű volt, működött (volna) - és mégis sikerült érte bámulatos igazságérzékkel egy további nullát odacsavarni...
A személy pedig kábé olyan volt, mint az akkori közkedvelt főszereplő... Az is "funkcióban", ez is "funkcióban"....
Amúgy, abban különbözik az egész a rovar esetétől, hogy ezt még elmesélni se tudom igazán, mert annyira nem értem az egészet. Az legalább egy kristálytiszta, világos történet volt...
És éppen azt mondtam, hogy van 1-2 db itthon, de "szép" még nincs nagyon... Ezért jó, hogy jött egy és így jött, mert gondolom ebből viszont "szép" lesz....
Eeeez igen! Ebből sincs sok itthon. Még működőképes sem igazán (1-2 talán), nemhogy szép... Pedig haj, mikor még piros szellők fújtak, minden megyei első titkár ilyenen furikázott....
Igen. És mivel nem nagyon kell, így kíváncsi vagyok, hogy hol mit kérnek érte. Ezért érdekelne az ebay-es éa vaterás linkje, mert egyáltalán nem találom, pedig rákerestem sokszor.