Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Hooshee Creative Commons License 2007.10.08 0 0 23107
Én nem mondom hogy a cseh parkolás a leglogikusabb a világon, de én négy napon át azért megoldottam, hogy sosem parkoltam oda ahol nem szabad, mert azért ki lehet találni, hogy mizu. Amúgy meg a vencel tér mellett van vagy két-három nagy parkolóház, kb ugyannyi lóvéért, mint az utcai parkolás, aztán akkor nincs para.
Előzmény: =Daniken= (23106)
=Daniken= Creative Commons License 2007.10.08 0 0 23106

Tömören megosztanám veletek friss Csehországi tapasztalataimat, ami ugyan homlokegyenest ellentétes a tavaszival, de ezek történtek:

pénteken mentünk céges bulira, későn érkeztünk, másnap volt a buli, de nem akartunk két egymást követő napot tölteni autópályázással.reggel egy rendőr ébresztett, a panzió előtt betörték a jobb első ablakot, minden szilánkos volt. bérautócég "megoldotta", csere cégesautóként perpillanat egy kotvány japánnal szédelgek(!!!)  az úton-mélyebben nem mennék bele lesúlytó véleményem részletezésébe, arra ott a népítélet-a lényeg,egy közeli szervízben megoldották kb. 100€-ból.a panzióban senki nem hallott semmit, a böszme nagy kutya sem ugatott...tulaj X5-öse, vendég E36-os coupéja, vendég passatja sértetlen maradt... Mondta a szervizes, hogy ez egy ilyen "nemzetközi nap", mert áll még egy francia Volvo szintén bezúzott ablakkal, meg egy angol Jaguar ugyanilyen izgi jellemzőkkel.Amúgy korrektek voltak, szépen megcsinálták gyári üveggel.Mielőtt hazaindultunk volna, gondoltuk, elugrunk az egyik tradícionális étterembe knédlizni,a Vencel térnél parkoltunk,Kerestünk autómatát, semmi, vasárnap nem kell fizetni.Tegnap is ott parkoltunk, semmi sem történt, akkor csak nem lehet rossz. Visszaértünk;kerékbilincs, meg papír.telefonáltam, cseh nő, csehül elmondja, hogy nem beszélnek semmilyennyelven csak ("nur cseszki")csehül...odajött pár fakabát, közben láttuk, hogy a kerékbilincs ellenben másokkal, a mi kocsinkon az első keréken van, a hátsó kerekünk érdekes módon tök lapos.vmit hadováltak, hogy itt azért nem lehet megállni, mert itt kékkel van felfestve x+x+x parkolóhely(körberajzolva) és a többi meg sárgával x-el, áthúzva. direkt megnéztük, sehol nem volt kiírva angolul, sem németül, hogy európai ember még véletlenül se értse. csak kicseszett cseh nyelven.1-es szektor, meg 3-as szektor parkolóinak fenntartott helyek, akiknek van prágai jegyük...????rákérdeztünk, hogy vajon miért lapos a hátsó kerekünk és miért az első keréken van a bilincs.nincs a keréken sem lyuk, sem repedés...ellenben a szelep elég fura...Nagy hümmögés, jött egy másik adag fakabát, halványan szövegelt magyarul, hogy mi a problém, meg hogy hát most mi legyen.nagy sokára hümmögés meg fejvakarás, nagy "magyarszkizás" meg susmorgás.emberünk közli, hogy fizessünk 1000 koronát, mert akkor ez a legkisebb büntetés, kérhetne 5000-et is.erre finoman összemosolyogtunk..közben kereket is cseréltünk, pótkerék szerencsére oké volt.szépen mosolyogva végignézték...

csávókám nézegette a fényképet, de többszöri kérésemre sem mutatta meg nekünk.végül, megkérdeztem, hogy a füzet, amibe beírták az adataimat-beleláttam-, miért van tele cseh embereknél csak 500 koronás büntetésekkel? erre a kolléga visszahajtotta a lapnak a szélét, ahol az összegek szerepeltek...magyarszki, magyarszi+ susmorgás...végül fizettünk, 2db 500 koronást töltött ki nekünk a büntiből...erre már tényleg csak röhögni lehetett...

elmentünk, toltunk egy knédlit  és azon röhögtönk, hogy mi lesz, hogyha kiérünk, már a kocsi sem lesz meg...olyan 10 perc múlva kényszeredett vigyorral, kissé beparázva fizettünk, aggódó arccal a kocsi felé igyekeztünk és nagyon megkönnyebbültünk, hogy még megvolt és a cuccunk is benne. úgyhogy be is ültünk és meg sem álltunk a szlovák határig, ahol -én legalábbis- megkönnyebbültünk, az autópálya sem betontáblákból van hullámosra összehányva és már csak 50-60 km a magyar határ.én most egy ideig biztosan nem megyek Prágába.

bocs a hosszért.

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.06 0 0 23105
egyszeru modszert javasolnek neked: ha meglatod peter anna nevet a cikk cime alatt a fooldalon, ne olvasd el. en is ezt teszem, azota nem izgat, hogy milyen faszsagokat firkal.
jol megvagyok az ilyen pistike-szintu cikkek nelkul is.
Előzmény: Floyd1986 (23104)
Floyd1986 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 23104
Hi. sajna nekem is ez a rossz tapasztalatom, hogy nem igazán kaptam választ, talán ha a privát emilt próbálod, azt gyakrabban nézegetik. Más: a műsor már megkapta az utolsó kenetet, ez tudja mindeki, de hogy az oldalon is csökken a színvonal az már elég ok az aggodalomra. Szó se róla minden nap van friss cikk, de a mai ferrari napos élménybeszámoló után, hát kicsit elbizonytalanodtam. Van egy pont ahol a harsány, túlszínezett írásmód az ember idegeire megy, és pont ez a baj a cikkel, ha egy Maserati orráról barokk körmondat születik, és büntet a tiramisu.
unseen Creative Commons License 2007.10.01 0 0 23103

Én 4-5 email-t küldtem eddíg, de egyre sem jött válasz.... :( Lehet, nem vagyok elég bennfentes. :o)

Előzmény: mazda eunos100 (23102)
mazda eunos100 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 23102
Hello mindenki!

Most ez egy kicsit off topic meg kicsit hülye kérdés is, de hátha v.ki tudja. Küldtem egy nagyon fontos e-mailt a Totalcarnak és arra lennék kíváncsi, h mennyire szoktak válaszolni rájuk? Küldött már v.ki emailt nekik? Válaszoltak rá? Vagy már olyan sok emailt kapnak egy nap, h a nagyon nagy részével nem foglalkoznak?
megszalott_325i Creative Commons License 2007.09.28 0 0 23101
Szerintem ha rendesen linkelnétek, mondjuk így:
Altea teszt a safetyareán.
Akkor sokkal kevesebben küldenének titeket a picsába. Egy ilyen sor még nem idegesítő.
Előzmény: Floyd1986 (23096)
gaga1 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 23100
köszi:)
már regelek is rá:)
Előzmény: Calver_ (23099)
Calver_ Creative Commons License 2007.09.28 0 0 23099
ahogy mondod.

ha hianyzik, vedd meg
Előzmény: gaga1 (23091)
gaga1 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 23098
én biztos nézegetni fogom az oldalt.mert kuvára érdekelnek a használt tesztek.
és nem a sok milliós gépekről szólók.
ezért is szerettem a totalcart.igaz voltak benne milliós gépek,de azért a számomra elérhetőt is megmutatták.
évente cserélem a kocsikat mert hamar megunom őket:))))
ezért olvasom és nézem a használt teszteket.
Előzmény: Floyd1986 (23096)
Forester07 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 23097
Az, hogy mennyi reklám van a Safety Areán a TC-ről az már csak rajtuk múlik. :D:D
Jah...egy másik dolog. Nem tudja valaki esetelg, hogy hogyan lehet megtudni a Banner hírdetések ártáblázatát itt a TC-n? Mert az oldalon nem találtam sehol.

Előzmény: unseen (23092)
Floyd1986 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23096
Csak páran már elküldtek minket a k**va életbe, végülis a fórum lényege a vita, nekik is megvan a saját véleményük. Mi meg ajánljuk magunkat :D. A cél pedig a minőség, ma már amelett hogy jól szórakozunk, ezért is próbálunk elszakadni a youtube kereteitől. Tehát a mi reklámaink alatt csak egyre javuló minőséget lehet találni, legalábbis megtesszük amit enged az anyagi, és időkeret. ÉS szerintem jó próbálkozás volt a Tc-s videókat felhozni a netre, itt is megvan a közönsége, igaz h konkurencia, de sebaj ebből lehetne minél többet, már ha nagyműsor nincs....
Előzmény: giornalista (23095)
giornalista Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23095

A szigorúan magánvéleményem a topikreklámozásokkal kapcsolatban az, hogy nem igazán az számít, hogy hogy reklámozol, hanem az, hogy mit.

Van egy szmulai nevű kergemarha, néha felbukkan a topikokban és berakja a szánalmas oldalát aláírásba. Értitek: az a hsz, hogy

"Aha :))

www.hon.lap.hu"

Felkattintasz rá, mert idegesít, hogy mi, és elkezd szaglani a monitorod, gondolom érted, mitől.

Viszont ha minőséget látok egy reklám mögött, akkor úgy értelmezem, hogy megérte rákattintani.

Előzmény: Floyd1986 (23093)
unseen Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23094
Semmi gond, azért nem nevezném pofátlannak a hírdetés módját, csak már egy ideje feltűnt, - lévén mindíg nagybetűvel és nem link formájában szúrtátok be a címet - :DD és gondoltam rákérdezek már mi a helyzet. ;-)
Előzmény: Floyd1986 (23093)
Floyd1986 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23093
Akarunk venni bannert, ez csak átmeneti megoldás, de a neten itt van a legnagyobb közöség, akit érdekelhet is a dolog, és itt el is tudjuk őket érni. Mindezek mellett próbálunk nem agresszívan, agyba főbe témától függetlenül offolni, csak ha van valami új amit érdemes megnézni, és szerencsére mostanában egyre többet van. Több helyről kapunk pozitív visszajelzést, ajánlanak fel autót ismeretlenek, és mi élvezzük mert jó móka. Amikor ketten B. Laci (LUKE) barátommal nekikezdtünk egy kölcsönkért digitális fényképezőgéppel, még messzi gondolat se volt a blog, mára meg legalább 1-2 ember megnézi naponta :D. És kösz, hogy a pofátlan reklám ellenére tetszik az oldal.
unseen Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23092

Remélem az oldalon legalább ennyit van hírdetve TC, mint amennyit te itt kapányolsz ezért az oldalért.... :p

Ez kicsit olyan feeling, mintha itt hírdetné magát az autómánia....

PS: Amúgy amatőr szinthez mérve, végül is nem rossz az oldal.

Előzmény: Forester07 (23089)
gaga1 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23091
akkor hiába járok minden nap az újságoshoz?
:))))))))
csak az elsőt tudtam megvenni mert a másodikat nem hozták a tescoba.
én meg arra melózok.
mire megkérdeztem máshol addigra elfogyott:(
Előzmény: Calver_ (23088)
Floyd1986 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23090
ja tényleg az újság, én megvettem az első két számot azóta nem is láttam sehol. Pedig tetszett... de igaz a minőséget kevesen becsülik az ultragagyi kell a népnek. Vagy talán az se...
Forester07 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23089
Ez van, reméljük azért még lesznek jó kis csapatós, zúzós adások a TCTV-től (soksoksok). Egy kis elvonási tünet azért még mindig van mióta nincs adás. Mondjuk az M3-as egy picit enyhített a dolgon, bár szerintem sok a gumicsikorgás egy kicsit.
Addig is amíg nincs TCTV mindenkinek ajánlom a SafetyArea-t. Igaz amatőrök, de lelkesek és tehetségesek!
Calver_ Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23088
azt se :-))
Előzmény: gaga1 (23086)
zulu74 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23087
Ez a beszéd. Tiszta, világos, érthető.
Evvel kellett volna kezdeni.
Mosse késő persze:)

Hajrá TC!
Vissza várunk a képernyőre benneteket....
Előzmény: karotta (23084)
gaga1 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23086
halihó

azért az újságot nyomjátok tovább?
mer az is faca:))))
jó,hogy sok használt gép van benne tesztelve.
remélem,hogy egyszer csak felbukkan valahol a totalcar műsor:))))
fastcar Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23085
Este próbáltalak hyvni a holnapi nap miatt. Karival beszéltem, úgyhogy ha reggel nem esik, akkor mi lent leszünk.
karotta Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23084
Kedves mindenki,

elvileg tényleg nincs az jól, hogy nem mondjuk meg, hogy mikor mi újság az adással, de (ahogy páran ki is találtátok) egyrészt nem mindig tudjuk, másrészt nem mindig mondhatjuk.

Hogy állunk ma?

A havi egyszeri, esti TC-t befejeztük. Nem vált be a formátum, nem tudtak róla a nézők, és amúgy is aludtak addigra. Az ötödik adás után is még arról érdeklődtek emailben és az utcán tőlünk, hogy mikor lesz már újra műsor végre, pedig addigra fél éve futott.

Nem vesztünk össze a csatornával, és nem ők szúrtak ki velünk, egyszerűen közösen kitaláltunk valamit, ami nem jött be. Nincs is harag, részben ezért is vagyunk benne a 10 éves szülinapi válogatásokban, és ezért vannak terveink a jövőre.

Friss adások mostanában nem lesznek. Az nem kizárt, hogy tematikusan válogatott, új anyagokkal kibővített ismétlések felbukkannak majd, de ez sem egyértelműen eldöntött.

Ahogy láttátok is, Winkler kolléga az MTV-n fog főként tévézni hamarosan. Nekem is lesz dolgom. Ennek ellenére rendszeresen lesznek mozgóképes anyagok a tc.hu-n, Kent Brockman tökéletes címadásával élve TCTV Lightok.

A website marad, illetve még egy kicsit fontosabb lesz, mint eddig, akinek hiányzunk, itt megtalál. Igazság szerint az utolsó adást majdnem többen látták a weben, mint a tévében.

A távolabbi jövőbe nem látok. Szeretjük a TCTV-t, látszólag ti is szeretitek, és állítólag a csatornánk is szereti. Így aztán akármerre is dolgozgatunk most egy darabig, lesz még.
szpészmen Creative Commons License 2007.09.25 0 0 23083
Legyen infó. Legyen tévés Totalcar. Szerintem.
aas Creative Commons License 2007.09.25 0 0 23082

néha még a bigbráner szezonzárókat is lenyomják.

A BBC2-n nem is tették a műsort este 23 órára... :-(

Egy nézettebb műsorsávban azért jobban tarolhatna.

A feleségem nem egy autóőrült, de még ő is szívesen nézte, jókat derülve...

Előzmény: Kent Brockman (23080)
zulu74 Creative Commons License 2007.09.25 0 0 23081
Nézd, az rendben van, hogy jogilag nagyon meg kell gondolni, mikor és mit mondanak, de ez nem lehet indok arra, hogy semmit se mondjanak.

Azt is tőletek tudom, hogy most nincs, és egyenlőre nem is várható hogy lesz TC, már kezdtem böngészni az műsorújságot, hogy mikor lesz.. nem lesz.

Ez a legjobb módja, hogy szétszéledjen a "gyülekezet". Lehet hogy a hsz.-ból sütött haragom, de nem először fordul elő, hogy cserbenhagyják a nézőket.

A másik bajom meg az, hogy az "azért mert bőr az egér" típusú semmitmondó nyilatkozatuk is csak olaj volt a tűzre anno.
Azt nyíltan ki lehet mondani, hogy miért nincs, mikor lesz, tárgyalnak-e valakivel, vagy csak simán kivárnak, esetleg reménytelen az egész folytatás úgy ahogyan van.
Ez nem jogkövetkezményt kiváltó nyilatkozat szerintem.

A Havas, meg a Sváby ügye egyáltalán nem titok tárgya immár. Nem értem miért nem lehetett volna egy pár sorban tájékoztatni a nagyérdeműt.
Megint elkezdődött valam, beindult, egyre jobb lett.... majd vége lett hirtelen.
Előzmény: Kent Brockman (23080)
Kent Brockman Creative Commons License 2007.09.25 0 0 23080

Értelek, részben igazad is van.

Bár én is örülnék némi infónak, mi azonban nem vagyunk a TC részvényesei, hogy jelentéseket kapjunk. Ha akarják, elmondják, mi a helyzet. Gondolom, akarják is, de a másik oldal buzgómócsing jogászai vérszomjasan torokra mennének, ha valaki kiszivárogtatna. Tudjuk, hogy semmi értelme, de a mai 45x-ös jogász-túlkínálatban foggal-körömmel, vérrel-verítékkel védik a pozíciójukat. Nem mellékesen: az ilyeneknek nincs életük, csak a munkájuk. Én nem tenném alájuk a lovat. A végén úgyis minden jogász a Pokol legalsó bugyrába kerül :)

Addig is vannak néha 6 perces TCTV-light sketch-ek, ezeknek is lehet örülni.

A TopGear más dimenzió, az ő tárgyalási pozíciójuk kissé magasabban van, hiszen övék a legnézettebb műsor a BBC2-n, néha még a bigbráner szezonzárókat is lenyomják.

Előzmény: zulu74 (23079)
zulu74 Creative Commons License 2007.09.25 0 0 23079
Nem vagyok önző, mitöbb be is bizonyítom:
A multkori "adásszünet" is egyszer csak a nyakunkba szakadt és kész.
Most mindenféle pletykalapok nyúzzák, hogy a Robi át igazolt, de a TC sorsáról még semmi sem jelent meg ITT.
Szerintem ez a legnézettebb ilyen jellegű műsor a mai magyar televíziózásban, tehát több tízezerre tehető azoknak a "fanatikusoknak" a száma, akik szeretnék végre tudni, hogy mi történik, lesz-e egyáltalán folytatás, vagy végleg lemondhatunk róla.
Ennek ellenére semmi, az ég világon semmi infó nincs.
Találgatás az van.
Az hogy melyik csatornával, miről tárgyalnak valóban részleteiben nem való a nyílvánosság elé, de azért lehetne ideböfögni pár sort, hogy "tudjátok az a helyzet hogy..."
Nincs az az üzleti tárgyalás amit derékba törne, ha valaki őszintén elmondja végre hogy mi a fene van.
Az új TV2 vezér ámokfutása iskolapéda a hülyeségre a magyar médiában is. Ez nem a TC csapat bűne, ezt nyugodtan ki lehet mondani. Azt tudja mindenki hogy elmebeteg. Ebben semmit üzleti érdek nincs....

Megint ott tartunk, ahol 5 hónappal ezelőtt: sehol.
Senki nem tud semmit, mindenki találgat, az Interneten megy tovább minden mintha minden rendben lenne.
A Top-Gear csapata is hasonlóan járt a BBC-vel, de nekik volt annyi gerincük, hogy kiálltak és elmondták, hogy egy ostoba beszélgetős sót akartak csináltatni velük, amire ők nem voltak hajlandók. A BBC2 most mégis megeggyezett velük, és a magyar nézők ugyan nem láthatják, de Vasárnap lesz újra Top-Gear

Itt meg a nagy lapulás megy, lehet hogy a háttérben gőzerővel nyomja a csapat, de ebből nem ártana valamit megmutatni is.
Előzmény: Kent Brockman (23078)
Kent Brockman Creative Commons License 2007.09.25 0 0 23078
Nem is vagy egy önző ember...
Előzmény: zulu74 (23077)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!