annak viszont nagyon gyenge, csakúgy mint a 'fizessünk be egy swiftre ÁÁÁÁÁÁÁ' és a 'vegyünk egy marutit ÁÁÁÁÁÁ' felkiáltások.
részemről sokkal inkább swift mint egy szakadék pókháló toldott foldott ritmo.... szerintem ez volt a legszebb állapotban lévő példány az országban, de még így is nagyon romos volt.... mert megveszed, de ahhoz, hogy életben tartsd simán kicsengeted a suzuki részleteit havonta..... és akkor van egy roncsod...
elnézést a ritmo tulajoktól, nem akarom megbántani őket, de én még sose láttam normális állapotban levőt ebből a típusból, csak olyat, ami mindjárt szétesik.....
Értelmiségi ügyön mindenki itt nyammog, a zöldségesmercinél bezzeg senki nem jött, hogy öncélú és diszkriminatív a pufajkás káposztás előítélet.
Ahogy azt tanult kollégám mondta egyszer: "A szociális érzékenység csak a saját kertkapunkig terjed"
Nekem furcsa volt ez a szegény értelmiségi vonulat. Ha 750ezrem van két kocsira, akkor nem benzinfaló V6-ost veszek, nem?
De az a Nissan azért ott van :)
Na, tegnap éjjel sikerült megnéznem az ismétlést. A bakikat legalább kijavítottátok, a fejeteket mindig elforgatjátok és olyankor nem hallani, amit mondtok, az értelmiségi házaspár duma nem volt vészes, habár lehetett volna kevesebb szumma summárum is, szántás rulez, a Ritmo km-óra pedig nem nagyon látszott. Értem én, hogy igény van rá, de akkor legalább normális felvételeket csinálhatnátok, men olyat, amilyet.("rázkódósat")
Hát, nem voltam elájulva ettől az adástól, habár volt néhány poén, amin hangosan röhögtem. :-)
Egy kicsit fáradt lehettél, mert elég sokat bakiztál:) Annyira feszített a tempó, hogy ezeket nincs időtök újra felvenni? A szántás istenes volt, a paraszt bácsi biztosan örült neki:) Egyébként nem biztos, hogy alap Swift volt, lehet, hogy egy 1,6-os!
mondjuk ez az értelmiségi duma tényleg nem kellet volna, olyan 'semmi értelme, de fasza gyerekek vagyunk, legyünk poénosak' íze volt a dolognak
a mazda tesztné a piroslámpás alázás kicsit hihetetlen volt, mert alig fél orrhosszal sikerült lenyomni egy alap 1000-es suzuki swiftet, ami ráadásul még csak nem is nyomta nagyon.....
Még ezen az OBB - Balesetmegelőzés videón is látszik belőle valamicske... Nézd meg a 657-es hozzászólást, szerintem Karotta az előbb tette vissza a tár.hu-ra a képet.
Köszönöm, nagyon rendesek vagytok mind. A helyzet az, hogy nem pusztán a megvásárlás a gond, hanem az idejuttatás. Megvenni és kifizetni tudnám, ahhoz elég a katalógus és egy hitelkártya. A baj az óceánnal és a vámügyintézéssel van, amit én bizony nem tudok lebonyolítani. Valamilyen amerikai bázissal is rendelkező, itthonra rendszeresen amcsi alkatrészt hozató cég/ember kéne nekem, akkor én rendelhetnék az ő kinti címére, a cuccok jönnének az ő konténerében, én meg fizetném a rám eső részt. Ilyenek elvileg vannak, elvégre a lelkes amicarosok is így jutnak utánpótláshoz, de vajon mit szólnak ők egy Datsun kardán láttán?
egyik barátom USA-ban él, nagy autómágus.
Versenyautókat szerel, és elég sok mindent tud az autók lelkéről.
Ha leírod nekem privátban hogy a pontos adatokat, ráugrasztom a srácot.
Ja, és ha jön a nyár, jön a Kacsateszt is, remélem. Napszemü, bronzolajozás a piros lámpánál meg egyebek.
A kettő remekül összeegyeztethető. Természetesen az öröklétre hajtunk, és szerencsére a nézettségi adatok és a produkciós iroda szándékai is ebbe az irányba mutatnak. Ettől mi még minden adást úgy csinálunk, mintha az utolsó lenne, elvégre az ember kerülje a silány búcsút.