Ordas koma,
A Ford Focus egy kompakt, vagyis minálunk családi autó. Ez neki a kategóriája. A családiság használható méretű utas+csomagteret jelent, semmi többet.
Az ominózus mondatomban azt vezettem fel, hogy most pedig megnézzük, miért kerül egy családi autó 7 millió forintba, és elvittem vezetni. Mert hiszen azért, mert van benne egy 170 lóerős motor, állat fékek, ültetett futómű, meg ilyesmi.
Tehát: nem azt mondtam, hogy az ST170 egy józan családi autó. Azt néztük meg, hogy egy józan családi autóból - ami a széria Focus - hogy lesz egy hétmillás vadállat. De szerintem ez egészen érthető volt, más nem nehezményezte.
Nem voltál még nagyon álmos szombat délben?
Hali!
A tegnapi musor nem vot a legjobb, a multipla resz kifejezetten gyengere sikeredett; a ti szinvonalatokhoz kepest persze - minden relativ :)
Mar kezdtem elkeseredni, akor gyuttek a vadaszok :)))))
A feher focusrol sokkal tobbet lehett volna mondani, milyen okossagok vannak benne, mennyit pacit tud, osszehasonlitani igy mibe kerul mind2, stb.
karotta (vagy Winkler :-),
a Focusos teszt hol készült? És úgy általában amikor országúton teszteltek egy kocsit akkor van valami rendőri lezárás? Vagy csak úgy racingoltok, bízva abban hogy nem lesz forgalom? :-)
A tv2 meg szégyellje magát. Tegnap este úgy hirdették a műsorajánlóban hogy 12.00-kor lesz az adás. 11.49-kor már ment...
OFF
Még valami: "...illetve bemutatatunk egy 1965-ben készült Mercedest. A W 110 típusjelzésű fecske Mercedes még az állólámpás Mercik előtti időkből való, de még ma is megbízhatóan működik.
Az adás szombaton 23:55-kor, az ismétlés vasárnap éjjel 01:30-kor tekinthető meg."
Én sajnos csak a Subaru-s részt láttam, úgyhogy megint virraszthatok csütörtök éjjel. A vadászos rész nagyon király volt. Jövő héten az AutóMániában is benne lesz a Suba; kíváncsi vagyok a különbségre...
Megemlítették a műsorban, hogy az ismétlés átkerült csütörtökre?
Jó volt a műsor, a vadászos részeken halálra röhögtem magam. :-) A fehér Focusról elmondhatta volna a tulaj, hogy milyen okosítások vannak a motorban, engem is érdekelt volna.
Ha jól láttam sem az operatőr sem pedig a kutya nem volt bekötve. Ejnye!
Üdv: Primera_P11
U.i: Megkaptam a matricákat és már fel is ragasztottam a gépsárkányra. Köszi!
főleg mikor a srác megforgatta a fehér focust a kereszteződésbe , jön a másik focus : "Mi ez a köd itt ? csak nem megint szárazjéggel játszott valaki?" :-)))))
"milyen szép, csendes nyugodt táj, hmm... üres a multipla..." :-))
és ha olyan vitatott autó a Multipla, akkor miért volt ilyen rövid a róla szóló rész a műsorban... mármint az üléseken, és az orrán kívül semmit nem mutattatok....
Lehet, hogy rosszul tudom, de a Duna Plaza valamelyik tulajáé a lenti autók. Sok szép autó van lent, de engem elsősorban egy automata váltós BMW E3-as Bavaria fogott meg. A Delorean nem magyar rendszámú, szóval utcán sajna nem lehet kipróbálni :(