Ezt melléütötted, mert miért jó is az, ha mindenki feltorlódik a Bömösök mögött? Az én tükrömben nem lehet kivenni egy autót se, olyan gyorsan maradnak le. :)
Nem szoktam a belsőben menni, ha meg éppen ott megyek, akkor el szoktam csodálkozni, hogy a BMW-knek még a tükre is ilyen gyenge? Aztán fékezek, és megvárom, míg kimórikál.:P
Egyébként nem egy rossz dolog, ha az ember (mint pl. Te is) műveli magát az e34.de vagy más bmw-s weboldalon/fórumon. Már csak azért is, mert legalább tudni fogja, ha jön egy bmw akkor ki kéne állni a belsőből......:D:D:D
A pdf formátumú teszt alján ott van összehasonlításként az összes. Vagy asse tudod mit linkelsz?:) A kombinak ugye rövidebb a váltója, és 225 a legnagyobb feltalált(223 a jellemző, de úgyis találsz majd egy oldalt, ahol 225,1:) végsebessége(hú, de szar, nem megy 240-et:P), az iA meg valam 10,x alatt gyorsul százra, szal azt sem. Vagy csak az a teszt ér, ami szerint neked lenne igazad?:)) Csak nem fájhat ennyire....
"Naja, csak az Omegánál és az Alfánál ez a csúcsmotor, a BMW-nél pedig még van az 540 és az M5 :)"
Ez termeszetesen igy van, azt soha senki nem allitotta, hogy pl. az Alfa 3 liter, ill. az 5-os BMW szintje folott allja a versenyt a BMW-vel. Csak itt most arrol megy a diskurzus, hogy a BMW az uber, meg akkor is, amikor nem. :-) (Pedig a negyhengereseihez meg nem is igazan jutottunk el... ;-) )
Igazad van, a Vanos 2 lóerővel, és 5 Nm-rel több, valamint 100! fordulattal alacsonyabban adja le a nyomatékmaximumát.:)) És tuti, hogy ettől jobban megy, mint a 19 lóerővel erősebb, és 55 Nm-rel nagyobb nyomatékú(ráadásul még 200 fordulattal lejjebb) 535.:)) Hát, a BMW az egy csoda, ezt tudtuk mindig.:)
Naja, csak az Omegánál és az Alfánál ez a csúcsmotor, a BMW-nél pedig még van az 540 és az M5 :) Szóval ha nagyon versengős természetű a BMW vásárló, akkor megveszi az M-est, és porrá alázza a 3 literes Alfát :)