A szervezőtársaim nevében is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki eljött, különösen azoknak, akik a kezdeti rossz idő ellenére, becsülettel végigcsinálták a feladatokat.
Azoknak pedig különösen örülök, akik másnap visszamentek egy-egy helyszínre kirándulni, vagy csak azért, hogy nyugodt körülmények közt is megnézhessék az adott helyszínt.
Mi is még 1x köszönjük az FF5 szervezőinek, hogy volt FF5! Hatalmas munka lehetett, ismét le a kalappal!
Egyetlen apróság, és tényleg nem a bizit akarom magyarázni, de a kisfaludi templom akkor is átb..ás volt, mert a megadott helyen nem volt ilyen. Illetve volt valami haonló, ami középkori is, egyházi is, rom is, és bár semmiképp sem kisfaludi, de legalább jó messze van, és lehetett jót OFF-road-olni.
Mint alább látható, a jelölt hely semmiképp sem Mindszentkálla, az onnét kb. 3km-re északra van.
Mindegy, tanulság levonva, jelenlegi GPS messzire elhajítva, és törzsvásárlói kártya a Carthographia-nál kiváltva. Szerzünk valahonnét egy LandRover-t is :))
Először méricskélt mindenfélét és közölte, hogy a jeladó a rossz. Nosza beszereztük. Szerelés. Másnap reggel próba ( mert bezzeg az első indítás után napközben azonnal indul ), csak a szokásos krahácsolás.
Megint szervíz, AC pumpa. Beszereztük, beszerelte... reggel semmi.
A szűrőt az első perctől mondom neki, olvastam több ehlyen, hogy az gond lehet, de nem cseréli ki, mert szerintem nem azzal van a baj.
na szóval mégegyszer: ha vkit érdekel 200as benzinesek alá egy vadonat új 0km-es Bosal dob lapított, a lökhárító ívével harmonizáló vadi új króm véggel akkor ne legyen rest szólni mivel eladó.Keresek helyette gyári jó állapotú hátsó dobot.Nekem vhogy nem illik a Rover dologhoz a sportdob, beleülve nyugalmat árasszon. Amúgy szép lágy hangja van, nemolyan "ideges érces".
Azt még azért írd meg, hogy milyen motor van benne... így sztem még a hozzáértőknek is nehéz lesz... :)
Találkozóra klubbtagok és forumosok szoktak jönni, úh az mgroverklub.hu-ra regisztrálj be ha még nem tetted meg. AZtán ott is, itt is menni szokott az értesítés találkozóról...
szeretném a profik segítségét kérni: Rover 25-ös gazdái vagyunk, az utóbbi időben egy apró problémánk van vele. Télen elsőre indult, most, hogy melegebb az idő, viszont min. 4-szer kell indítózni, mire sikerül.
Indítómotor jeladót és AC pumpát már cserélt a szerelő, de semmi.
A szivattyút javasultuk még neki, de azt mondta, azt nem kell cserélni.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy merre induljunk el ?
köszönöm
Legközelebb lehet csatlakozni a találkozóhoz? Mi ennek a menete ?
Sziasztok! A kocsinkba (75) szeretnék új fejegységet (rádió) szerelni. A gyári (Alpine) magnós + CD-táras szettet ami kikódolt, szeretném eladni. Nem kérnék érte sokat, mert egy részt nem tudom mennyit ér, másrészt biztos a bontók tele vannak ilyenekkel. Amennyiben valakit érdekel írjon! Üdv PVZsombor
Miért pont ezt? A válasz: Mert ennek be lehet állítani a szinét, hogy harmonizáljon a műszerfal világítással! :-)))
De félre a tréfát, mert utálom, ha a nejem, mert övé lesz a verda, fél kézzel telefonál és még vezetni is megpróbál közben! Legalább legyen egy kihangosító a kocsiban, és nem mellékesen a hangminőség is drasztikusan jobb lenne ezzel a fejegységgel. Persze akkor már a hangszorókat is ki kell cserélni, de ezt neki nem kell tudnia. :-)))
Gratulálok a rendezvény sikeres lebonyolításához, és ahhoz, hogy sokatok számára jó kikapcsolódás volt. Remélem a következő alkalommal már én is el tudok menni az új családtaggal.
Köszi a választ. A kapcsoló világít, ha bekapcsolom, de semmi hangot nem hallok, se relé se kompresszor se semmi, ezért gyanakodtam valamilyen elektromos hibára, mielőtt elviszem egy klímáshoz ennek néznék utána.
Sziasztok mi is nagyon szépen köszönjük a szervezőknek az áldozatos és profi munkát. Nagyon jól éreztük magunkat,a mai délelőtt még vissza kocsiztunk az Ódon pincéhez,ahol bebizonyosodott,hogy a házigazda vendégszeretete nem csak a futamnak szólt!!!