DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+131 Racing mostmár tényleg:) cs_geza + X esetleg cs_illa+eos? Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :)
huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X Joe CCG-329 ( sajna én max 3 kor indulok haza mert lesz még egy szülinapi prg is) :(
DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+131 Racing mostmár tényleg:) cs_geza + X esetleg cs_illa+eos? Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :)
huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X Joe CCG-329 ( de sajna én max. 3 kor indulok vissza mert szülinapi prg is van) :(
Jelentkezők: DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+131 Racing mostmár tényleg:) cs_geza + X esetleg cs_illa+eos? Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :)
huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X
Jelentkezők: DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+131 Racing mostmár tényleg:) cs_geza + X esetleg cs_illa+eos? Ber.Ger + Edina + Béka BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :)
huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X
8.00 Gyülekező az M3 Kivezető kagylóskút kamionparkolójában 8.30 Indulás Gyöngyösre M3-on(,aki nem akar pályajegyet venni annak indulás 8 kor!)
Megközelítés: A 3-as számú fõútvonal 87,7 km szelvényétõl, az M3-as autópályáról Budapest irányából a Gyöngyös -Keleti csomópontból, Miskolc illetve Debrecen irányából pedig a Nagyfügedi csomópontból közelíthetõ meg.
9.30 Érkezés a pályára, pálya és szabálybemutatások
Az egész napon párhuzamos folyik a versenyzésünk egy, amatőr raliversennyel! Hol mi leszünk a pályán, hol pedig ők! Nem szükséges bukócső, úgyhogy a vállalkozó kedvű klubtagok azon is részt vehetnek, nálam jelentkezhetnek a részletekért!Persze a másik rendezvény plussz fizetős!Viszont ami nagyon jó hír nekünk, megegyeztem velük, hogy használhatjuk a fotocellájukat!:)
9.40 Pályabejárás közösen 10.10 Lehetőség van erdei bukócsöves qvadozásra 500Ft/km, ivásra-evésre 11.30 Első verseny, 2 mért kör, ha lemegy az összes autó újra 2 mért kör, majd még 2 mért kör! 13.30 Kaja-pia szerelés:) 16.30 Második verseny (részleteket ott elmondom) titok:) 1....... Egész nap kiértékelése, haza vagy Demjénbe(éjjel 2-ig nyitva)fürödni indulás!:)
Pályahasználati díjat és az innivalót a klub fizeti pizzát vagy egyéb kaját Gyöngyösről kivánság szerint rendelünk!!!
Rendszámot kéretik a nevetek mellé írni, mert zártkörű lesz a rendezvény és csütörtökig le kell adnom a nagyságrendi listát!!!
Jelentkezők: DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+131 Racing mostmár tényleg:) cs_geza + X esetleg cs_illa+eos? Ber.Ger + Edina + Béka BerTom (valakihez társulok) huborka + slick + X ;) Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X
Érdeklődnék, hogy áll a találkozó? Vane valami részletes program leírás képek stb. a neten? Ha minden egybe vág akkor természetesen tiszteletünket tesszük.
Az autóm kezd hasonlitani hozzám. Szereti az alkoholt :-)))
De csak mértékkel, mint a gazdája. Asszem már irtam itt is, hogy a tavaszi Kacsári féle kezelés után az autóm megtáltosodott, jól megy, szép a hangja, nem melegszik, keveset fogyaszt... egy baja volt, melegen, nagy gázadásra csörgött. Még 98-assal is. Tudom, gyújtásállitás, de az lehet hogy elvinné a fogyasztást meg a (nem-)melegedést.
Gézu javasolta, hogy tankoljak bele egy kis E85-öt. Tegnap találtam a közelben egy E85 kutat. Megtankoltam 1/3 rész E85 + 2/3 rész 95-tel. Ugyanúgy megy, sokkal kevésbé csörög (csak padlógázas előzésnél egy kicsit), és sokkal kevésbé szagos a kipufogógáz. Legközelebb növelni fogom az E85 arányt. Tudom hogy túl soktól erőtlen lesz és megnő a fogyasztás (kb. annyival, amennyivel olcsóbb az E85), de hogy ez mikor következik be, az karbis autónál beállitásfüggő. Hátha megtalálom a nem-csörög-és-jól-megy keveréket... ami még olcsóbb is.
Megjött a horvátoktól a meghívó, talán az idén nem hibázzuk el: ;)
9.Croatia Fiat X1/9 tour
You are kindly invited to join the great international event, 9.CROATIA FIAT X1/9 TOUR, which will be held on 12-th and 13-th September 2009. Do not miss the opportunity to spend two magnificent days in Istria www.istra.com ,the ancient town Labin( www.rabac-labin.com ) situated on the beautiful Croatian coast. You`ll be meeting our friends from Italy,Austria,Germany,Slovenia,Switzerland,Hungary,Czech Republic,Poland,Holland and Croatia.
Hétfőn lefejeltem a saját üzletemben levő tűzoltópalackot :)), bevitt a mentő kecskemétre, jó kis nap volt. De ettől függetlenül nagyon szívesen! Köszönöm a felajánlást és elfogadom, egyeztessünk valamilyen fórumon, a telószámom: 70/341-90-95, vagy hm[kukac]ormo[pont]tk;
Meg lehet csinálni földön fekve is. Ha nem lennék épp összevarrva, mondanám, hogy hozd el. Lecserélném az én régi generátoromra, ami tképpen jó (kb. 1 óra). De ha Te bevállalod a bütykölést, ugy is jó. Kecsó - Műkertváros, mostanában mindig itthon.
Köszi. Igen, már majdnem kész, bár azért még némi finomítgatást igényel. A későbbiekben biztos, hogy csinálunk rá valam kasztnit mert azért az egy csöppet feldobja, de az igazi feeling az így van ahogy most kinéz. :-) Hogy milyen amikor nincs a lábad alatt semmi a levegőben??? hmmm remélem eljössz te is a bemutatóra és akkor minden bizonnyal megtapasztalod :)))) ( de hidd el nagyon jóóóóó!! :)
ezek is mi voltunk( Országos 3.hely, sárkányrepülő ügyességi verseny....avagy szlalom a levegőben) ez itt épp a lufivadászat ...
Biztos láttad a a nagysikerü Diszkópatkányok című alapfilmet :) Ha nem mindenképpen nézd meg! A Válasz benne van! Kibaxott süti, vagy akár mondhatnám azt is, hogy Megasüti :-P