el kell kérni a szomszéd kalapos bácsi skodáját, vagy a mama swiftjét, vagy nagypapa simson starjat, és jönni. nem kifogások kellenek. Dénes küzd próbál valami életet lehelni a klubba, és alig páran képesek viszonozni, azzal hogy eljöjjennek. nem kell pályabérletet fizetni, hozol vizet otthonról meg parizeres zsömlét, stoppolsz és 5 zsömlével számolva kettőszáz forintból jólérzitek magatokat! egy kicsit szakadjatok már ki a tévéből, rádióból, savanyú emberekből áradó negatív hullámból!
fel kelünk reggel korán, oszt szívjuk együtt a benzingőz, égett gumiszag keveréket.
Ha valaki ott stoppol a pálya szélén X1/9 táblával akkor felveszem, és együtt süttetjük a fejünket a 40 fokban. szóval még egy hely is adott.
Helyes munka és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni!
Meló van 14,30-ig utánna lehet, hogy leviszem a fiam benzingőzőlödni de csak a céges verdával szerintem...... csak az a kérdés, hogy ott lesztek-e még 5 körül? Majd fónizok és meglátjuk....
1.DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 2.Kacsári tesók+család+Punto 3.cs_geza + X GLR-230 (javitottam a rendszamot! Csilla nem jon!) 4.Ber.Ger + Béka GG-LR-48 (Edina sem jön) 5.BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :) 6.huborka CCN-141 7.Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X CRF-346 8.Joe CCG-329 ( sajna én max 3 kor indulok haza mert lesz még egy szülinapi prg is) :( 9.Mr. és Mrs Choler + KPX-737 10.Karesz+valamelyik gyerkőc? DUJ-090 11.Kareszhaver+Versenybiguli:) 12.Kertész Pisti+Feleség EFX-631 13.DAuriolPapa+Mama+X+Félix GHG-511+XZB-120 14.Dénes Zsolt+Barátnő ?
1.DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 2.Kacsári tesók+család+Punto 3.cs_geza + X GLR-230 (javitottam a rendszamot! Csilla nem jon!) 4.Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 5.BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :) 6.huborka CCN-141 7.Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X CRF-346 8.Joe CCG-329 ( sajna én max 3 kor indulok haza mert lesz még egy szülinapi prg is) :( 9.Mr. és Mrs Choler + KPX-737 10.Karesz+valamelyik gyerkőc? DUJ-090 11.Kareszhaver+Versenybiguli:) 12.Kertész Pisti+Feleség EFX-631 13.DAuriolPapa+Mama+X+Félix GHG-511+XZB-120 14.Dénes Zsolt+Barátnő ?
DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+család+Punto cs_geza + X GLR-230 (javitottam a rendszamot! Csilla nem jon!) Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :) huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X CRF-346 Joe CCG-329 ( sajna én max 3 kor indulok haza mert lesz még egy szülinapi prg is) :( Mr. és Mrs Choler + KPX-737 Karesz+valamelyik gyerkőc? DUJ-090 Kareszhaver+Versenybiguli:) Kertész Pisti+Feleség EFX-631 DAuriolPapa+Mama+X+Félix GHG-511+XZB-120 Dénes Zsolt+Barátnő ? Duhonyi Józsi + 2 gyerkőc ISY-399 vagy LCT-030
Ha minden összejön talán mitsubitsi eclipse vagy subaru svx:) a nyomi x-em felújítás alatt vagy két éve:(
DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+család+Punto cs_geza + X GLR-231 esetleg cs_illa+eos? ? Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :)
huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X CRF-346 Joe CCG-329 ( sajna én max 3 kor indulok haza mert lesz még egy szülinapi prg is) :( Mr. és Mrs Choler + KPX-737 Karesz+valamelyik gyerkőc? DUJ-090 Kareszhaver+Versenybiguli:) Kertész Pisti+Feleség EFX-631 DAuriolPapa+Mama+X+Félix GHG-511+XZB-120 Dénes Zsolt+Barátnő ? Duhonyi Józsi + 2 gyerkőc ISY-399 vagy LCT-030
:)))) Jó látni néha az el-elkóborolt madárkáinkat :))))
Lassan ideje lenne egy mega X-es találkozót összerántani. Ha úgy alakul akkor esetleg a gép debütálására összehozhatnánk ( ez valamikor augusztus 2. fele és a Fertőszentmiklósi reptér magassága lehetne, akár egy ottani gyorsulási prg keretein belül is) :)
DAuriol+Kati+X 2.0 :) KVR-151 Kacsári tesók+család+Punto cs_geza + X GLR-231 esetleg cs_illa+eos? ? Ber.Ger + Edina + Béka GG-LR-48 BerTom elvileg P-XXXXX09 vagy valami hasonló, és csak du. érkezem :)
huborka CCN-141 Dömijani (ha egyben leszek) + Árpi + X CRF-346 Joe CCG-329 ( sajna én max 3 kor indulok haza mert lesz még egy szülinapi prg is) :( Mr. és Mrs Choler + KPX-737 Karesz+valamelyik gyerkőc? DUJ-090 Kareszhaver+Versenybiguli:) Kertész Pisti+Feleség EFX-631 DAuriolPapa+Mama+X+Félix GHG-511+XZB-120 Dénes Zsolt+Barátnő ?
Sziasztok! Valóban régen jártam erre. Hogy vagytok? Karcsi szólt, hogy valaki engem keres a fórumon. McCheep: Nemtom ki vagy, de írtam neked mailt.
Ferrarino: Civil nevet nem tudok a nickedhez kötni, de mivel soha senkit nem töröltem az iwiw ismerőseim közül, valószínűleg még nem vettük fel egymást. Jelölj be nyugodtan.
Egy kicsit rólam: Sajnos elmaradoztam az X1/9-es eseményekről, amit sajnálok, mert igazán kiváló társaság az X1/9 klub, nagyszerű emberekkel és egyre jobb programokkal, ahogy Karcsi barátomtól hallom. Sajnos nálam épp egy olyan életszakasz forog, amiben sokat utazom külföldre, az év számottevő részét török, ukrán, horvát és egyéb országok telefontársaságainál és bankintézeteinél töltöm informatikai szakértőként, ennek mellékhatásaként kicsit kiestem az itthoni klubokból és baráti társaságokból. Remélem azért előbb-utóbb egy X1/9-es programra be tudunk csatlakozni, csak rá kell beszélnem a feleségemet :-)
Valaki írta, hogy keresett telefonon - a 20-as számom már nem él, van helyette másik: +36707011838 - itt elérhettek amikor nem külföldön vagyok.
Remélem hamarosan személyesen is üdvözölhetlek titeket.
Segítséget szeretnék kérni. Közel tíz éve "x1/9-ezünk" a tesómmal, most egy ideje nem tudunk. Lejárt a műszaki ill. a zöldkártya, de sehol nem tudom levizsgáztatni az integrált vizsgálat miatt. Az egyik helyen az alvázszámba kötnek bele a "szakértők", a másikon pedig a motorszámba. Nincs valakinek egy tuti tippje, hogy hol és hogyan kellene levizsgáztatni? "Levelező tagozatú" vizsga lehetőség előnyben......(-:
Többször láttam Domján Ádám nevét feltünni a fórum oldalain. Szeretném felvenni vele a kapcsolatot. A cimem: mccheepkukacgmail.com. Köszönöm a segítségetek.