Nem sokára elkészül az Union ezekkel a szerződésekkel. Jó lenne, aki teheti és nem kapta még meg a papirokat erre a bank számlára utalja át a biztosítási díjat névvel rendszámmal és esetleg ajánlat vagy kötvény számmal a közlemény rovatba. 11600006-00000000-14544390
Nekem nincs trükk semmi. Tavaly megkötöttem a biztosítást a Lacinál, most meg jött a levél és ez az összeg. De majdnem mind1, mert eddig sem mentem a kocsival.. :(
Sztem Ti korábban kötöttétek és akkor még adtak B10-est. Lehet, hogy így trükközték ki az olcsó veterán biztosítást. Nektek így megmaradt a bonusz. Nekem eleve nem is volt. Így viszont azt nem értem, hogy Ti mit trükköztök a veteránbiztosítással. A B10-re már a biztosító ad vissza lóvét.
Érdekes, amit mondasz, mert közben nekem is megjött az AIM, és B10. Igaz, úgy is vittem be, sőt tán már az Uniqahoz is úgy vittem, de erre tényleg nem emlékszem.
Nem egészen. Az Uniqa-nál végig A0-ás voltam (4 évig). Sőt, a szerződési feltételek kifejezetten kedvezőtlenek voltak biztosítási szempontból, ha tényleg kárt okozok. Csak olcsó papírnak volt jó. Az AIM B1-gyel kezdte, most léptem B2-be. Ráadásul öregedő vidéki vagyok öregecske autóval, valamelyik alkusz meg szerzett magának extra kedvezményt, így ilyen olcsó (vagy nem is?).
Csak érdekességként: kaptam egy igazolást az AIM-től B2-re, ezzel most speciel én 13440-ért köthetnék mezei KGFB-t (a "saját" alkusz honlapunkon 14400-ért).