Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Egy barátom GSA-jának lenne szüksége olyasmi szervízre, ahol értenek is hozzá, mondjuk dél-pest előnyben, ha válogatni is lehet :D Jelenleg annyit tudok róla, hogy meghalt a kuplungja (múltkor én húztam haza), és ronda módon tele van matricázva az egész járgány :D
Igen, ha a műsorújság fordítását hivatalosnak tekinthetjük. Forrás egyébként a www.port.hu volt. A PSA fórumon DJG kartárs írta, hogy a film a futószalag mellett dolgozó munkásokról szól inkább, mint a citrókról (bennünket meg ez érdekel, na bumm).
ezek a reklámok nagyon állatok! A GSA-s filmek se voltak gyengék. De most ez a Gs reklám amiben hajt a srác. Hát az valami eszméletlen! Yihhhhááááá!!!!!
Monyesz - az általad írt cím a hivatalos magyar címe a filmnek?
Én korábban szégyenszemre nem sokat hallottam még magáról a rendezőről sem, most néztem körül csak az interneten vele kapcsolatban, a filmről meg pláne semmit se tudtam.
Azért kérdem, mert én magamtól "Emberi, nagyon emberi" - ként fordítottam volna a címet.
azóta azon gondolkodom, hogy vajon akkor is ennyire tetszett volna-e, ha történetesen nem a GS készítésének titkait láthatjuk benne.
azt hiszem nagyon jó felvételeket láthatunk. picit azért riasztó, vaa inkább drámai a film. nem volt könnyű az élete a 70-es évek elején egy autógyári munkásnak.
hol is voltak akkor még a robotok? ld. pl. a picasso hires reklámfilmjét ...
szóval sztem. Louis Malle en Vost nagyon jó filmet csinált. Még egy körkérdés: tud valaki többet a film (Humain trop humain) keletkezési körülményeiről?
nézte valaki tegnap este véletlen a TV5-öt 22.33 és 23.44 közt?
nem bírtam kiszállni a fotelből - a dokumentumfilm a rennes-i gyárat mutatta a 70-es évek elején ... sajna az első pár percről lemaradtam, de a többi 0-ká és 1-ké alakíttatott. :))) majd készítek belőlük rövid kis szemelvényeket a honlap részére.
Nem mertem tökéletes minőségben feltenni. Örüljenek a gyengébb idegzetűek;) A figyelmes szemlélő észrevehette, h. Kertisz-ék :))) is áldozatául estek a szerencsétlenségnek... Trabantos jól van, csak a karosszéria bizonyos komponenseitől lett megfosztva:) Üdv: Feri