Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Ricsi! Úgy jöttem rá, h. mindkét egység hátát mutatván pattant a szikra a fejemben és összeillesztettem a kettőt. Tehát ===> Kacsába GSA moci ;) Bogácsra sajnos nem megyek. Talán jövőre a kész GSA-val, vagy ha az nem, akkor a BXel :) Üdv: Feri
Olvastam. És küldtem a választ. :)) Értem a lényeget. Feri erre a megállapításra hogyan jöttél rá? Fogtad és egymásra pakoltad őket? :) A másik kérdésem pedig az, hogy jössza bogácsi találkozóra?
Ferikém sokkal szerényebben! Elvégre én lennék az idősebb. Ja! Ha netán egyszer találkoznánk a buszon nem kérdéses hogy kinek adod át az ülőhelyet. :)) Jeszenszki úr! Küldtem a mélt. De előrebocsájtom nincs pénzem, hitelkártyám, értékpapírom, családi ékszereim. A veséimet eladtam. A májam további felhasználásra használhatatlan. :)) És hogy ne unatokozzatok itt egy kép! ->
Akkor nincs lelkiismeret furdalásom, hogy 6 évvel ezelőtt megdugtam egy '82-es csajt. Persze veletek nincs ilyen szándékom...
Na Ricsi, ha ráérsz 1-2 napot, dobj egy mélt és lenne egy úri ajánlatom. Autóval kapcsolatban. Rosszindulatú ..cik (persze csak aki rosszra gondol). :))
"Feri tényleg idősebb vagyok nálad? Ne mán!" Ha jól emlékszem arra a képre, melyen egy tortát tartasz markodban, 21 volt feltüntetve. Mivel nem töltöttem még be, feltehetőleg, de mán! :)) Üdv: Feri
De különben mindenkiét idézgetem, mert - szerintem - macerás visszanézegetni, hogy mihez szóltam hozzá, ha mondjuk ez egy 2 nappal előbb volt és közben beírtak 100 hozzászólást.
Igaz, ez itt nem vészes, de már megszoktam a psa fórumon.
Ha zavar, akkor külön neked mellőzöm az idézgetést. :-)
Mindig idézgeted amit írok. Nem gond csak kicsit fura. 111 (mindegy) :) Alvázszámcsere. Igen. Fölöttéb nyűgös. De szerintem valahogy biztosan el lehet intézni. vannak kiskapul amik ahogy öregszik az autó annál szélesebbre nyílnak. Szerintem. De nem biztos, hogy ez így is van. A találkozóra szívesen mennék. Ha van valami 5 letetek szívesen fogadom. Természetesen benzinpénzt fizetnék, ha valaki kocsival vinne. PEACE!