Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Ha minden igaz a súlyadót felváltó teljesítményadó 16 év feletti járművek esetén 120Ft/LE lesz, azaz 65LE-vel számolva összesen 7800Ft - sztem barátságos összeg egy évre.
A piros kombi jutott Koppány vezér sorsára? Szegény, igazán sajnálom.
Közben voltam az Unionnál - a szegedi irodában nem tudott sokat az üzletkötő hölgy, de nagyon kedves volt és megadta a témában illetékes pesti kolléganője telefonszámát. Eredmény: veterán biztosítás van, minősített járműveknek - kell az igazoló okmány. Sovány vigasz, hogy Szegeden is meg lehetne kötni.
A Hobbi biztosítást az Uniqua-nal vagy az Allianz-nál lehet megpróbálni. A MAVAMSZ honlapon levő infókat nézd át: http://www.mavamsz.hu/kgfb.php
UNIQUA - kapcsolattartó: Enzsöl László 30.578-7777
kis szerencsével összejöhetne a buli akár 7700Ft+COCH tagsági árából. Utóbbit úgyis tervbe vetted (5000Ft volt az idén ha jól emlékszem, jövőre lehet hogy picit több kb. ezer ft-tal).
Majd nézek valamit. Viszont szomorú hírt kell közölnöm veletek. Elhagyott minket egy társunk. Ma szétvágtam egy GSA-t négy darabba. :( Próbáljátok méltósággal feldolgozni ezt a veszteséget. Egy perces néma csend...
Vasárnap estig küldjetek lécci mélben, ha van 1600-szor 1200-as méretben 1-1db jó fényképet az autóitokól, fejmagasságból sarokirányból (je, be, jh vagy bh) fotózva. A háttér jól üssön el az autó színétől.
Hát látom már megint csak egyedül a fórumozgatok. Egyetlen mentségetek, ha a helyi időjárás függvényében mind úton vagy a garázsban vagytok GS/A itokkal :))
Sajnos hivatalos kommentárom még nincs. Az e-mail ezúttal fordítva űzött velem tréfát. "Normálisan" a csatolt kép szokott lemaradni, most viszont szöveg nem jött egy bötű se.
Gondolhatod, engem is felizgatott a levél tárgya: "GSA WRC"
nem is bírtam ki és utánanéztem egy picit a dolgoknak => egy rövid kétmondatos kommentár itt:
annak több apró oka volt ... :( - kisebb részben az autó (rakoncátlan karburátor), nagyobb részben amiatt, hogy délután korán vissza kellett jöjjünk. A GS-sel 40-50 perccel hosszabb lett volna jelen körülmények közt a menetidő oda és vissza is.
szia!sajna nem tudtam fotozni,cirkot javitottam:(az őrláng csövébe egy pok mászott....eddig sem szerettem őket,ezután sem fogom:)vissza a gsa-hoz....jonak bizonyult a sejtésed,nagykirály autoja lett a miénk,ami nagyonnagykirály!:)igérem,mihamarabb küldök fotokat.
Bár ma páran odaát a COCH fórumon megerősítették azt a minapi honlapfrissítéskor támadt gyanúm, hogy az általam a tiédhez eléggé hasonlónak ítélt, és honlapon is fennlevő fehér kombi GSA került a szárnyaid alá.
Ennek ellenére, ha küldesz pár friss képet, szívesen feltenném a honlapra.
sziasztok!én eddig megfelelő auto hiányában a psa és coch topic-ra irtam de mostmár lehet hogy ide is bekukkantgatnék ha nem baj:)))citris kis családunk ezzel a szépséggel gyarapodott.
Ja! A hímzés az megoldható. De én csak az emblémát szerkesztetettem ki. Ez így jó nem? szerkesztetettem Mert nem énszerkesztettem ki hanem aki ezzel foglalkozik én csak megbíztam... 111 (mindegy) De a kép az tetszik. Szerintem megoldható. Egyébként ez volt az.
Feri! Már megint a varicskolás. Durr egy feketepont. Miért nem jó gyári? :)) Ha minden igaz megoldódott az alkatrészbázis (az egyik szürke GSA) szétbontása. Nagyon rendes főnököm van. Megengedte, hogy bevigyem a műhelybe. De hozzátette: Ne legyen bent egy évig. :)