Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
én dupla ontopic.ezzel a drágasággal:http://mobile.de/SIDN96-VbtqKoXELLP0doJjPw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1166478401A1Iindex_cgiD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A8%81G-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100B19D5900BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=1&id=11111111223405784&
Sziasztok! On-topic lettem egy GSA Special Break "beszerzésével". Van "némi" karosszériamunka rajta, de szeptemberre szeretném restaurál(tat)ni. Taksoft Ja, csak 5 gangos, de nem is x3t. :-))
Egy napig kutattam a járgányon, de sehol sem találtam az a plusz "T"-t.. Be kell látnom, h az enyém sajna csak sima X3. Lehet ezért van, h 3 keréken, hegynek fel, behúzott kézifékkel harmadikban már nem ugrik annyira 200 felett :))))))))))))
Nem is tudtam, h Fülig Jimmy a GSA-ról is sztorizott anno :)))
Szevasztok! Hát nem semmi sztori. Van egy hasonló (nagyotmondós) képességhekkel megáldott ismerősöm. Biztonságiőr... Mindegy. azért elég gáz. Már csak azt kellett volna beleírni, hogy turbós volt. :) Meg hat sebesség, 280... haggyámán!!
Mivan?:) Minek az nekem?:) Kipuff meg kell, ha zajongani akarok, veszek egy hondát, vagy egy fűnyírót.:) Kellene sárvédbe műanyag betét, mert az elmaradt valahol.
Mondok valamit, 16000 a kötelezőm egy évre.:P Amúgymeg a benzinnel semmi baj (hacsak nem az, hogy kicsi a tank, elmegyek kétszer Egerbe, és már lehet itatni:P), azért vagyok bajban, mert borotvára gyűjtök. Ez pedig létfontosságú, mert ha nem borotválkozok, úgy fogok kinézni, mint te.:)
280 km/h 115 lóerővel... Szép mese, tényleg, meg 6 sebességes GSA... Még ilyenről nem hallottam... Meg csak a legújabb, CAN adatátviteli technikánál figyeli a vezérlőegység a fényszórók állapotát, az se minden modellnél... 1980-as években még a technika sem létezett...