Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Hűű, jó kis tetőablakos pallas!! Ilyen volt a faterom régi autója, ez az egy extra nagyon hiányzik az x3-ból :)) A fateromnak pallas-a volt, az öcsémnek special, nekem most egy x3 van, de mindben volt középen kartámasz (vagy csak a hátsó üléstámlákat upgrade-olta valaki?)
na akkor most már homályosíts fel, hogy melyikre gondoljak gépkönyv alatt.
a használati útmutatóra, vagy a javítási könyvre. utóbbiból van még nekem egy "mindigcsakigéremhogymajdbeszkennelem" haynes, meg két etai (1015, 1220).
rugaferi: az emilcimem eleje "rosa"-rol "air"-ra változott, a KUKAC utáni rész maradt a régi: in1st.szote.u-szeged.hu
Hű basszus!!!! A pallasban van középen kartámasz??????????????? Én meg nem tudok róla? És kint áll az udvarban? Ezért véssetek föl egy hatalmas feketepontot a naplóba nekem. Aki szeretni a karácsonyt az élvezze aki nem az készüljön a szilveszterre. Nem! A szivesztert nem lehet közömbösen kezelni! :)))
Akkor tisztázzuk, hogy mi a gépkönyv.:) Nekem van gyári kezelési útmutatóm, ez német nyelvű, papíron, meg valahol szkennelve is. Meg van javítási útmutatóm szkennelve, de az is német nyelvű, közben megtaláltam.:)) Szívesen megosztom bármelyiket az érdeklődőkkel.
cooool, az én GS gépkönyvemet anno angolul írták, hisz onnan gurult haza a mi autónk. Milyen jó kis gyűjtemény lenne a különböző nyelű GS gépkönyvek összeszedése. :)
Sziasztok! Tegnap szereztem egy GSA gépkönyvet. Sajnos olasz, de eredeti. Megpróbálom beszkennelni, ha sikerül, és találok egy olyan programot, amivel össze lehet fűzni egy fájllá, akkor nagyon szívesen elküldöm, hogy kitegyétek az oldalra. Békés, boldog Karácsonyt mindenkinek! Taksoft
brühühü, az a helyzet, hogy a lentebbi felkérésemre nem sok kép érkezett. Azaz egyáltalán senki se küldött. Kár. Még utoljára Szentestéig meghosszabbítom a határidőt. Aztán ha nem küldtök, szedek össze párat valami ujságból, meg sajátból. igazán sajnálni fogjátok utólag!
aquabat, kozicsek feri, patkamano - a ti régi képeitek közt van néhány olyan ami talán végszükségben alkalmas lehet a célra, bár sajna nem teljesen optimális egyik sem.
1600 x 1200-as fotok kellenének fejmagasságból az autó valamelyik sarka felől, dekorativ vagy legalább kontrasztos háttérrel.
bár meglepi lenne a dolog - azért aki nagyon kivancsi, annak magánban megírom, hogy mire kell a kép!
Köszi, megkaptam, válaszolok is majd rá, hamarosan. Én is gondolkodtam rajta, hogy az 1,4-es BX központi rendszerét fel lehetne dobni, de csak gyengébb lenne tőle. A BX topikon az egyik tag a karbis BX-ét átalakította központisra, és érezhetően gyengébb is lett. Taksoft
Taksoft! Ment válaszmél. Juhú!! Központi injektoros GSA!!! Mekkora király! Esküszöm gondolkodtam rajta. Na jó csak megfordult a fejemben... :) ááá! Hát ez tök jó!
most:)ő elvileg '83-as születésű gsa special.egy 1917-es születésű úriemberé volt 93-ig,amikor egy 40-es születésű doki vette meg.ez látszik is az autokán.sajna a kezdődő rozsdát nem nagyon állitották meg,ugyhogy kissebb lakatolás lesz rajta.amugy találtam benne gyári(!)4 db gyertyát,és ékszijat.ennyire gondozták:)a motornak csodás a hangja,gondolom a vadi uj kipuff rendszer miatt:)tömören ennyi.amikor nekiállok szétszedni,ugyis tudositok:)