Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GSdriver Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1041

sziasztok,

a gs "használati utasítása" mostantól fenn van a honlapon. en nem voltam olyan előrelátó, mint taksoft, igy 11 mega lett a pdf.

bocs.

Ha lesz időm megpróbálom lebutítani legalább a felére.

taksoft - mindjárt megnézem a pdf-et. egyelőre a zip-lett belinkelve. sztem az se rossz, bár én is jobban kedvelem a pdf-et. meg kell valljam át is forgattam azonnal saját célra pdf-be a zippet, mindjárt összenézem a kettőt és köszönettel véve felajánlásod fel is pakolom.

tiber  - köszi a képet, válasz ment.

Előzmény: Taksoft (1040)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1040
Átalakítottam a gépkönyvet, most már egy fájlban, PDF-ként is letölthető lett. Fent hagytam a külön képes verziót is.

GSA gépkönyv PDF-ben (olasz)
Ha GSDriver fel akarod tenni az oldalra, talán ez kicsit könnyebben kezelhető, de ízlés kérdése. :-)
Tiber_78 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1039

Sziasztok!

Köszi a sok infót és a dokumentációt, mindjárt neki is látok csemegézni :))
Sajna a sebmérőből nem sikerült kiirtanom a "tücsköt", lehet h át kell tennem a special műszerfalát, annak nincs ilyen baja (legalábbis úgy emlékszem).

Múltkorjában a Unix katalógusában böngésztem, és meglepve tapasztaltam, h árulnak GSA-hoz vízpumpát és termosztátot is :)) Vicces.

(Mail elment a fotókkal..)

BÚÉK mindenkinek!
Taksoft Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1038
3 órát szkenelgettem (meg előtte 2-t telepítettem újra az XP-t, mert kinyírta a szkener drivere...). Szóval nem egyszerű, és még így is majdnem mind ferde.

Viszont a következő dolgokat vettem észre, erősítsetek meg benne:
A kombi kivitel 38mm-el rövidebb, mint az 5 ajtós.
A kombi csomagtere 248l, az 5 ajtósé 260l.
Létezik, hogy a kombi rövidebb, és kisebb a csomagtere, mint az 5 ajtósé???
Előzmény: GSdriver (1037)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1037

nyertél.

én csak most készültem el.

és még fel se raktam a netre.

majd reggel.

Előzmény: Taksoft (1036)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1036
Ezt sikerült alkotnom, remélem tudjátok használni! :-)
GSA gépkönyv olasz
Előzmény: Taksoft (1035)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1035

Elkészültem az olasz gépkönyv(kezelési útmutató) szkenelésével, estefelé felteszem majd valahova, és belinkelem a helyet.

GSdriver Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1034

ja, és az igazi inyenceknek, még egy lehetőség:

van még a mostani autók esetében oly fontosnak tartott szervizkönyv is - ez az én GS-em esetében francia nyelvű - a karbantartási programmal, és a kötelező szervizek pecsétjeivel.

nem lehetetlen, hogy tudok készíni belőle is másolatot (pdf), amit kinyomtatva - lehetőség adódhat a soronkövetkező karbantartások "retro" formátumú dokumentációjára.

GSdriver Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1033

így kezdődött ...

... a 70-es évek elején kiadott angol nyelvű verzió.

Folyt. köv. a honlapon nem nagyon sokára (?) remélem.

Előzmény: GSdriver (1032)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1032

OK, én is így gondoltam valahogy.

Előzmény: tcaoe (1026)
Patkamano Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1031

Sziasztok,

Nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de újra megrendezzük a Hagyományörző Bogácsi Talit január 26-28 között.

A részletek:

Idén is arra adtuk a fejünket, hogy megrendezzük a Hagyományos Bogácsi Találkozót, engedve a nagy nyomásnak, amit a PSA fórumtól kaptunk.:)))
A tali 2007. január 26-28. között lesz megrendezve a Bogácsi Jurta Üdülőközpontban.
A szállás ára idegenforgalmi adóval együtt előre láthatólag 3000 HUF/fő, sajnos gyerek jegy nincs. Ja és itt hívom fel újra a figyelmet arra, hogy a szobák 4 ágyasak, tehát ha valaki barátnővel/baráttal jön arra készüljön, hogy ezek nem nászutas lakosztályok, ha valaki kettesben akar aludni a párjával az legyen kedves oldja meg egyedül a szállását.
Lehetőség van éjszakai fürdőzésre, de csak akkor ha előre megadjuk, hogy kb. hányan vennénk igénybe ezt a lehetőséget, a strand belépő ára előre láthatólag 420 HUF/fő lesz.

Jelentkezés e-mailben Patkamanónál és Thomasnál, mindkettőnknek küldjetek mailt, hogy tutira meglegyen a jelentkezés. Email címek: patkamanoKUKACtorzsasztalPONThu, thomasPONTbxKUKACfreemailPONThu.

Jelentkezési határidő: 2007. január 5.
Az e-mailbe azt is írjátok meg, hogy igényt tartotok-e éjszakai fürdőzésre.
A tavaly jól bevált módszernek köszönhetően most is előre kell fizetni, nyitok majd egy számlát, a számlaszámot később teszem közzé, melyre kérem mindenki fizesse be a részvételi összeget legkésőbb 2007. január 19-ig, olyan formában, hogy megjegyzésnek megadja, ki a befizető, hány fő, hány éjszaka. Innen fogjuk tudni, hogy ki kaphat szállást és ki nem.

A program ugyan az, mint tavaly, az első turnus péntek délután/este érkezik, iszogatás, beszélgetés, a második pedig szombat reggel.
Szombaton közös bekocsikázás Egerbe, ahol a már megszokott helyen megebédelünk, utána vissza a szállásra. Éjszaka fürdőzés.

Eddig ennyi a biztos. Bárkinek bámilyen kérdése van, itt a fórumon, vagy e-mailben tegye meg.

Taksoft Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1030

Köszönöm, otthonról lehúzom majd!

Holnap megpróbálom beszkenelni, és kiteszem én is elérhető helyre!

Előzmény: tcaoe (1029)
tcaoe Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1029
Egyébként szkenelgesd nyugodtan, én pl. gyűjtöm ezeket.:)
Előzmény: Taksoft (1027)
tcaoe Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1028
Na, akkor itt van:

http://emc.elte.hu/~tcaoe/gsa.zip
Előzmény: Taksoft (1027)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1027

Hú, ez a könyv fincsi lenne!

Akkor én az olaszt ne szkenelgessem? Vagy érdekel valakit? Én csak az érdekesség kedvéért vettem meg, meg azért mert hátha jól jön 6 év múlva a minősítésnél... Használni nem tudom, mert nem értem. :-(

Gőzöm sincs, hogy hogy lehet lámpát/egyebeket kapcsolni rajta, de csak rájövök majd! :-) Az alapok megvannak, elindulás-megállás, ablak le-fel... :-)

Előzmény: tcaoe (1026)
tcaoe Creative Commons License 2006.12.28 0 0 1026
Hát talán egyezzünk meg, hogy mi a gépkönyv.:)
Nekem a jellemzőket tartalmazó kis okmány, ami a forgalomba helyezéshez kell. De rájöttem, hogy nektek nem az, mert annak csak az érdekessége a haszna.
Szal van egy olyanom németül, mint amit Taksoft mutatott, szkennelve is.
Meg van egy ilyenem szkennelve:

Mindegyiket szívesen megosztom az érdeklődőkkel, csak a kezelési útmutatót nem tudom, hogy hová mentettem le.
Előzmény: GSdriver (1010)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1025
megjött - köszi.
Előzmény: rugaferenc (1024)
rugaferenc Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1024
vagy=van
Előzmény: rugaferenc (1023)
rugaferenc Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1023
Na akkor most mén a mail :)

És ilyen kárpitozást láttatok már? Én még nem. (Enyémben vagy ez)

Üdv:
f
Előzmény: GSdriver (1021)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1022
ELNÉZÉST ÉN IS
Előzmény: Taksoft (1020)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1021

air KUKAC in1st PONT szote PONT u-szeged PONT hu

Előzmény: rugaferenc (1017)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1020
Bocsánat! Ez kimaradt:
Nagyon boldog, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Taksoft
Taksoft Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1019
Én a kezelési útmutatót értettem alatta.
gsa kezelési útmutató

Szerintem jó lenne, ha van hely az oldalon feltenni legalább német és angol nyelvűt (vagy ha van, magyart) a kezelési útmutatókból, meg esetleg a szerelési könyvből is. Sajnos egyelőre csak az olasszal szolgálhatok.
Aquabat Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1018
A kárpitozás tényleg meglehetősen szoksinű volt. Kék, zöld, szürke, barna és ehhez a műszerfal is ugyanojan színű. A km-ór is volt pár változatban. Volt sima meg nagyítós változat ez utóbbi a Pallasra volt jellemző. Volt fekete alapon narancssárga számokkal és fordítva. Ha jól emlékszem a számok formája is lehetett eltérő. Mérföldben mérő órát én még nem láttam, de biztos hogy van.
Előzmény: rugaferenc (1017)
rugaferenc Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1017
GSDriver!

Milyen címre küldjem a fényképet?

Az X3-nak is van könyöktámasz hátal és ha jól tudom, akkor meglehetősen sokféle kárpit és műszerfal színösszeállítás létezett.
Én sem hallottam az injection GSAról. Egyáltalán gyári ez?

Üdv:
F
Előzmény: GSdriver (1016)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1016
A honlapon félkészen áll az ötnyelvű (F, GB, D, I, E) microfilm a GS-ről. Kicsit lucaszéke lett. A GSA is követni fogja reményeim szerint.
Előzmény: Tiber_78 (1014)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1015
még pótolhatod! :)))
Előzmény: Tiber_78 (1014)
Tiber_78 Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1014

Heló!

Engem érdekelne mindenféle szkennelt anyag! Csak német nyelvű szkennelt mikrofilmjeim vannak a német weblapról.. Ez nem valami sok, főleg mert egy szót sem értek németül.. :))
Előzmény: tcaoe (1005)
Tiber_78 Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1013

GS Driver!

Uhh, bocs, tudtam, h elfelejtettem valamit! Sajna ma már nem áll módomban fotózni (csk a gép, meg az autó nincs itt..), majd a következő körben jobban figyelek :)
Tiber_78 Creative Commons License 2006.12.25 0 0 1012

Kellemes, GS/A-zásban gazdag karácsonyt mindenkinek!!

Nem tudjátok véletlenül, h milyen az x3 gyári műszerfala? Az enyémben fekete alapon vannak narancs szinű számok a sebmérőben/ ford.szám mérőben, de nincs benne a féktáv "jósoló" skála. A pallasban és a specilaban viszont sárga alapon voltak fekete számok..
24-én cseréltem égőt a műszerfalban (kis bemelegítés az égősorra :))) , akkor tűnt fel ez a kis eltérés..

Még egy kérdés: láttam néhány képet, ahol a lökhárítóba volt beépítve az első ködlámpa.. Ezek gyárilag eltérő lökhárítók? Vagy utólagos átalakítás? Ki hol hardja a ködlámpáját? (..már akinek van..).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!