Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Sziasztok! Nekem van egy 1983-as Citroen GSA-m és a rendbetételéhez jól jönne egy kis olvasnivaló. Ha eltudná valaki valamilyen formában küldeni nekem a bedigitalizált szerelési útmutatót, vagy (nagy fileméret esetén) esetleg ftp-n feltöltené a gépemre az nagyszerű lenne, megköszönném.
Helyes, mentsük meg a szerelési útmutatót, bármelyik kiadás is! Legalább beszkenneljük. Aztán meg elektronikus formában lehet soxorositani (szigorúa nonprofit alapon).
Volt erről a szerelési kézikönyvről szó kb 1 éve. Csak jogi okok miatt nem tettük ki a honlapra. Megvan itt sokaknak ez a kézikönyv digitálisan. Ha kell esetleg valakinek meg tudom osztani.
Előkerült a ládafiából egy német nyelvű GS szerelési útmutató (annak idején a Citromból szereztem a tervezett szakdolgozatomhoz). 2 kötet, egyenként kb. 300 oldal, ábrákkal, fényképekkel. Nem szívesen dobok ki egy ilyen kincset.
Küldjön emailt a sobi78 kukac freemail hu-ra, akit érdekel.
X1-es váltó? Ha véletlen utadba akadna, akkor szeretnék tudni róla, h megvan-e még.. Bár most úgy érzem, h egy darabig még el lehet hajózni a mostani szerkezettel is..
..csak még motorindítás előtt kell betenni rükvercbe, indítani amúgy is kinyomott kuplunggal szoktam, és így gond nélkül ki lehet állni az udvarból :)) Ha meg már bemelegedett, akkor nincs gond vele..
Kb ugyanez a szitu volt vagy 4 éve a kék CX-szel. Az tűnt fel, hogy az arc egyből megtalálta a motorszámot. Meg magas volt az alapjárat, mondta ő nem taknyol az adagolóval, bekapcsolta a klímát. Aztán kinyögte, hogy volt egy neki, csak valami gyíkarcnak odaadta seftelni. Mit ad Isten, 2 év múlva azt az autót rántottam szét. 2 db kasznieleme a kékben szolgál. :)
Sajna az utóbbi időkben egyre erőteljesebben recseg a váltóm.. főleg amikor még hideg benne az olaj. Az olajcsere segített rajta vmennyit, dee azért szeretnék tájékozódni..
Nagyon érdekelne, h hol lehet használható GSA váltóhoz jutni.. esetleg épp GSA X3-asba valóhoz? Esetleg akad valakinek elfekvőben ( ha igen, hány évig kell spórolnom h hozzájussak)? :)) Próbált már valaki felújítani/tatni váltót? (mert rossz váltóm van kettő is... East-West Line kft nem bíztatott semmi jóval...)
..csak az az egy hátránya van, hogy utána minden nemhidrós autó olyan fapadosnak tűnik.. és minden hagyományos műszerfal olyan borzasztó unalmasnak :))
A minap voltam zöldkártyát csináltatni, és kicsit tartottam tőle, h ilyen öreg járgányt már nem szívesen látnak (na meg az alapjárati CO-nk tényleg magas egy kicsit..)
Előballag a műhely sarkából egy 30 év körüli szerelősrác: " Jééé, egy GSA! Hát ilyen volt az első autóm! Apám, hogy ezen milyen állat fékek vannak! Ja, meg ez a műszerfal is csúcs!! (ja, meg az olajgomba neked is szivárog a blokk tetején? :))))"
Az első hidrós élményem kb. 10 éves korból: a szomszéd garázssoron valaki vett egy GSA-t a rendőrségtől, mint lefoglalt kocsit. Beindította: EZ EMELKEDIK!!
A második: francia ismerősök jöttek pár évre rá BX-el, utánfutóval. EZ IS EMELKEDIK! Ők vittek is vele, előzésnél lakókocsival visszarakta 2-vel, és akkori ésszel fel nem fogható módon megindult... (mostani eszemmel végiggondolva kb. 1.6-s benzines volt)