Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Ez csak az udvar egyik fele. De nem jó így látni őket, sajnos 1 éve hajléktalanok, de ha minden igaz árilisban újra tető lessz a fejük felett. Egyébként nagykovácsi.
...mostanában kicsit el voltam havazva egyéb teendőkkel, szerda lévén a csütörtöki szállítást már nem tudom megoldani.. de részemről rendben van a postai utánvét.
tiber_24 kukac yahoo.co.uk a mélcímem, itt megbeszélhetjük a részleteket.
Nem ezzel a szinnel vettem, eredetileg bézs metál ac62-nem biztos megnézem van egy két hely ahol már látszik. Talán nyár végére összejön a sokszor elhalasztott felújítása.
Sárgát küldök holnap, de még nem feltenni való állapotút. Ece r37 europai szabvány az autóizzókra. Láttam már 80/100W ra is ráírva ami lehetetlen. Levelet elolvastam, köszönöm szépen. Akkor majd határozottan indítok.
azaz eszerint Szarvasi útnak híjják. Ha Szeged felől jön az ember a 47-esen, akkor a körforgalomnál van egy benyakút asszem, majd jobbra fordulsz a város felé. Talán pár száz méterre van onnét a város irányába nézve az út bal oldalán.
ilyet már láttatok? mi a véleményetek? király vagy gagyi? az egyizzós fényszóróban (pl. GSA) lehetne használható sztem, a bi-iod-ban (korai GS-ek) nincs igazán értelme.
Nem volt félreérthető - a smiley segített. De utólag belegondolva elég otromba volt a belépő - a partvonalról bekiabálva. Próbálkoznék még a finomításal: nyáron lessz 5 éve, hogy elöször váltam boldog GS tulajdonossá egy 1977-es "sajnos" sárga Pallas birtoklásával, a kék kombi a második. Ugyhogy a tipus szeretete nem új keletü csak a forumban történő megjelenés. Használva is vannak ill a kék ideiglenesen nem, ugyhogy néha még az utcán is láthatóak max rosszfelé jártam.