Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Megkérdeztem, mert nem emlékeztem rá biztosan, 4 db jó állapotú téli gumi van rajtuk, 2 az szöges gumi volt, csak az előző gazdi kiszedte belőle a szegeket.
Az ár irányár, igazából azért is vittem ki a Zsoltékhoz, mert sok helyet foglaltak :)
Egyébként a sárkány depoban vannak (1108 Budapest, Gyömrői út 156 a shell kút magasságában) reggel 8 tól, délután 4-6 óráig. Ha tudod mikor mész arra, csörgess már meg! Lehet én is kigurulok, ha éppen ráérek...
Hát ezt még meggondolom, mert a project az, ha kész a kocsi akkor kap 4 gyári michelint, újat. Télen nem fogom használni, tehát csak tartaléknak kellenének. Elképzelhető, h. megyek Szirmaiékhoz és akkor megsasolom. Merre van a telephelyük egyébként?
Hasonló a helyzet velem is. Lehet, h. jobb ha momentán nem derül ki, h. milyen állapotú. Mert egy esetleges jó állapotban lévő GSA összetörné a lelkem :)))
Az a baj, h. nem tudnám már hová tenni. Éppen ezért számolom fel szépen lassan a BX állományt.
Egy ideje pakolászok egy kerékcsapágyat, mely, ha igaz, akkor GSA-é.Teszek fel róla pár fotót, talán felismeri(?) valaki.Eladnám, ha lenne rá jelentkező.
Elszállva? 160-ért hirdeti, 150-ben reménykedik, 130-ért boldogan odaadja, 120-ért szomorúan de odaadja. Ami pedig nagyon kedvező ár egy autóért (már ha az). Perzse ha úgy nézzük a dolgot, hogy valószínüleg te is több db-ot vettél összességében kevesebb pénzből, akkor sok. Én a teljes álományért nem fizettem annyit amennyit kér (más kérdés, hogy mennyi pénzt nyeltek el ).
Azon gondolkoztam, hogy jók ezek a fénykép nélküli hirdetések, beinditják az ember fantáziáját lehet egy baromi jó vétel is akár - aztán persze könnyű kiábrándulni is hisz le sem merte fényképezni.
Nem, nem sajna még mindig nem érkezett meg a gyújtáskapcsoló :(( A postán megnyugtattak, h 1,5-2 hónap is elképzelhető átfutási időnek. Szóval még nem estem pánikba :)
De egy probléma miatt kár lenne lemondani az e-bay-ról..főleg ha az embernek nagy szüksége van kerékcsapágyra..
Nincsen bajom a bogár motorjával, tartós egy darab, csakúgy mint a Citroen boxerei. Viszont a GS blokkja sok forradalmi dolgot vitt véghez. Például, amikor megjelent, iszonyú erősnek és takarékosnak bizonyult, úgy, h. egy nagynyomású szivattyút is működtetett. Azért 6-7 liter egy jól beállított léghűtéses boxertől, az nem kismiska! Büszke vagyok :P