Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Kiváló alkatrészbányának igérkezik, ha olcsón adják vedd meg.Később már ilyenek sem bukkannak fel, annyira nagy a vasgyűjtési láz.20 ezret nyersanyagárban számolva is megérhet, ha csak nagyjából is,de komplett.Ezért nem nagyon lehet olcsón(10-20 ezer Ft-ért), még romos gépekhez sem hozzájutni.Itt 50 ezer/autó az elterjedt vasfelvásárlói ár, bármilyen állapotú is az autó.
Ja. A főnöknek mindig igaza van. Meg a vásárlónak. Meg a .... Hát ja. Mind 1. Viszont. Én is találtam egy GSA-t. El is megyek lefényképezem, meg megkérdezem. Aztán hozom teszem mondom. Písz!
Még egy hírem van Gyálról.. a vasárnapi séta közben tök véletlenül megláttam egy ismerős hűtőmaszkot egy nyitva felejtett garázsban. Egy világos barna színű gsa volt, lomokkal enyhén körberakva.. ha valamelyik nap korábban végzek, elgurulok arra és megérdeklődöm mi a helyzet vele. Messziről úgy látszott hogy nem használják már egy ideje, de talán menthető..
Aham, erre én is gondoltam, h a csapágyat is lehetne hűteni Saussente.. Mivel sajna sem hidraulikus présem, de még csak gsa-agylehúzóm sincsen.. Köszönöm a tippeket, majd jelentem h mire jutottam.
Addig is, amíg a csapágy - témán agyaltam, lazításképp tegnap átraktam a jobb első ajtó üvegét a specialról.. Nagyon kellemetlen volt már, h nem lehetett lehúzni az ablakot ebben a melegben. Örömmel nyugtáztam h szinte gyári állapotú az ajtó belseje.. ezek az élet apró örömei :))
Érdekel valakit esetleg a szürke ajtókárpit? A special piros volt szürke kárpitokkal szerelték, teszek fel képet is ha érdekel valakit..
Első vagy hátsó az a felesleges csapágy? Ugyanis olyan első-csapágyat sikerült találnom a vaterán, amiből gyárilag hiányzott egy golyó.. Nagyon korrekt volt az eladó, mert szó nélkül visszaadta a pénzem, de így még híján vagyok egy első csapágynak.. (viszon van egy tuti egyedi papírnehezékem :))
Miben volt igaza? Hogy nem kell melegíteni? Az föl se merült. :) Majd teszek már föl egy képet, hogy mit adott oda, hogy leköszörüljem a hegesztést... Tanulságos.
Nem szeretnék kötekedni veled, de a volt főnöködnek igaza volt, tényleg nem ért volna semmit a csapágy melegítésével. (Erővel, és ha nem megy mégtöbb erővel.)
Ezért ajánlottam Tibernek, hogy az agyat melegítse, elegáns megoldás lenne a csapágy hűtése is. Nem azt akartam ajánlani, hogy üsse, csak azt, hogy ne melegítse.
Melegíteni? Ne már. :) Van ehhez csapágyösszehúzó meg hidraulikus prés. Stb... A "mostani" volt főnököm. Ma mondtam föl. Az satuba két kalapáccsal beleverte a Renault kerékagyba az új csapágyat. Majd mikor szorult az volt a reakció, hogy - Szar 3 ezer forintos csapágy... (B. meg... ) Na ezért IS jöttem el, egy hét után. Eddig életem legrosszabb élménye volt. Nem kívánom senkinek. De nem baj. Tanultam belőle. (Hogy kell szétverni egy csapágyat. :D )
Ne félj tőle, simán szokott kijönni, nyugodtan csináld meg. Melegíteni nem kell, mivel a tengelyre műanyag megy, ha mindenáron akarsz melegíteni a kerékagyat lehet. Az egész művelet legsarkalatosabb pontja, úgy leszerelni a féknyerget, hogy nem bántod a csövet.
Naná, hogy nem átlag autó, dee azért most örülök h nem terveztek kerékagyanként három csapágyat :))
Cserélt már valaki amúgy ilyen csapágyat? Minden tapasztalat érdekelne.. mert ha egy mód van rá és nem túl nagy szenvedés akkor inkább magam cserélném mint hogy szervízbe vigyem..
Tudom, h egy csapágy azt szereti legjobban, ha hő-illesztéssel, melegítéssel teszik a helyére, de mintha az első csapágyban műanyag távtartókat láttam volna..
Jajj de jó legalább ti haladtok valahová... Én meg tipródok egyhelyben. Nem panaszkodom lehetne rosszabb is. De már unom hogy nem találok egy normális helyet ahol lehetne dolgozni.. Bah. Minden jót! :)
Új lépést tettünk meg a GSA felújításában. A bontósról lekerült a motorháztető, a két első sárvédő, az alsó homlokfal, meg pár apróbb alkatrész. Az ajtók nem jobbak, mint a másikon, ezért azokat csak lekaptuk, de nem hoztuk fel. Szerencsére az első sárvédők szinte hibátlanok, az egyiken vagy egy kisebb horpadás, de rozsda csak felületi, és az is alig. A mester, akivel bontottam, végig csodálkozott, hogy egyik csavar sincs berohadva egy 1982-es autón. Nekem fel sem tűnt, de tényleg így volt, szerencsére. A nyári szabi alatt bontom a belsejét, végül a futóműveket, és aztán a csupasz kasznit elviszem a méh-be, már ha marad valami, a bodé elég rozsdás, sajnos...
Éljen a Royal Air Mail és az angol precízitás!! :)) Tegnap kézbekaptam a hátsó kerékcsapágyaimat, hibátlan állapotban, kis tubuskában gyári zsírral, ahogy kell!! Picit megijedtem, mert a beszerelési tájékoztatóban (mert az is jár hozzá!!) azt rajzolják h általában egy kerékagyban két csapágy van, dee hála GSdriver mikrofilmjeinek megnyugodtam.
Nincsenek is tőlem messze. Akkor egyúttal már gömböt is töltetek velük. Nem tudod h hogyért töltenek? Kaptam már olcsó ajánlatot, de nagyon messze van :((