Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GSdriver Creative Commons License 2008.09.23 0 0 1972

a szombaton érkezők itt alhatnak (16 euro/fő), a lakóhajó a tali színhelyén horgonyoz:

Előzmény: GSdriver (1968)
GSdriver Creative Commons License 2008.09.23 0 0 1971
Böngészhető az anyag! Mégeccer köszi, mindenki nevében :))
Előzmény: GSdriver (1970)
GSdriver Creative Commons License 2008.09.23 0 0 1970

Megjött. Nagyon köszönöm! Megy a honlapra délelőtt! :))

Előzmény: Törölt nick (1969)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1969
Küldtem levelet a citromagazinos címre,érkezett?
Előzmény: GSdriver (1968)
GSdriver Creative Commons License 2008.09.21 0 0 1968

Még pár hasznos info:

benzinárak, autópálya díjak Szerbiában, valutaváltó, térkép.

Előzmény: GSdriver (1967)
GSdriver Creative Commons License 2008.09.20 0 0 1967

A honlapon fenn van az október 4-5-én rendezendő belgrádi GS jamboree kiírása!

http://www.citroen-gs.hu/hirek/2008/beograd08.htm

Tiber_78 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 1966

Persze, ha nem találok GSA gyújtáskapcsolót, akkor persze marad a zsigulié (az is volt már benne..) deee azért jobb lenne egy eredeti..

Sajna nekem is beázik a fészer, ahol a bontott cuccokat tárolom..ismerős az érzés :((
Előzmény: Aquabat (1963)
GSdriver Creative Commons License 2008.09.14 0 0 1965

csak erős idegzetűek nézzék meg ezt a videót ...

http://www.revver.com/video/863335/citroen-gs-shot/

ja és tuningolt gs-ek képeivel bővült a honlap.

GSdriver Creative Commons License 2008.09.13 0 0 1964
Tuttam vóna möntem vóna. De sajna nem tuttam mönni ... :((((
Előzmény: CsXGTI (1959)
Aquabat Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1963
What? Ezt nem értem. Mint 1. De na jó. 20 lehet, hogy nincs. De van egy pár. A baj az még mindig, hogy kint rohad minden. Tegnap szedtem ki egy tejesládából két első hát nem lengő de kart. Értitek. Meg takaró lemezeket amik a kombi csomagterében vannak a tank fölött. Szóva ezek a víz alatt. Az agyam ledobta a szíjjat. Fater persze nem kommentálta a dolgot. K*rvára rendet kéne rakni, de nem bírok vele. Gyűjtögető mániája van. Biztos ismeritek. Ez még jó lesz valamire, majd megcsinálom és eladom. Ezt mondta arra a törött féltengejű Pallasra is ami már hát vagy tíz éve áll. Mert kéne a belseje. Persz újra kell húzni mindent. De Pallas forma és az volna a lényeg. Nem akarok ígérgetni de megpróbálom összeszedni a dolgokat, és valami rendszert kialakítani, hogy tudjak segíten annak aki GSA feltámasztásban gondolkodik.
<< Rico

ui: Anyám GSA-jába valaki egy Lada gyújtáskapcsolót rakott. He? :)
Előzmény: tcaoe (1962)
tcaoe Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1962
Aham, hát abból volt vagy 20. Szal ha nem a megyei párttitkár volt az öreg, olimpiai aranyérmes vagy világhírű operaénekes, akkor max látott egyszer olyat tévében.:)
Előzmény: Tiber_78 (1961)
Tiber_78 Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1961

...tegnap mesélte a céges bulin egy öreg szaki (az autóm apropóján..).

"..nekem is volt annó egy citroenem, még az a régi harcsa-citroen. Tudod, amelyiknek együtt fordul a lámpája a kerékkel. De nem nagyon szeretem én a francia autókat, nem tetszett benne a sok furcsa megoldás. Gyorsan el is cseréltem egy jó 120 GL-es skodára .."

Csak a kőkemény katonai kiképzésnek köszönhető, h nem sírtam el magam mindenki előtt :))
Tiber_78 Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1960

Aquabat, neked ekkora gyűjteményed van?

A belsejük milyen állapotban van? Szívesen lecserélnék pár kárpit-elemet, a műszerfalam tetejét is csúnyán megrágta a nap.. és sajna a gyújtáskapcsolóm is elveszett valahol a posta útvesztőiben.. Van rá esély h nálad találhatók ilyen cuccok fölösben?

Ez úton szeretnék elnézést kérni a gsa szilentblokk gyártójától, vagy legalábbis jegelem a véleményem amíg a futóművestől vissza nem tértem.. Tegnap aláfeküdtem és kiderült h a lengőkaron átmenő csavarról lelazult az anya a x@r pesti utakon és ez okozta a kopogást és a bizonytalan úttartást gázadáskor-gázelvételkor. Remélem h a csavarnak és a szilentnek nem esett baja.. Jövő hónapban megyünk műszaki vizsgára...

Üdv: Tiber
Előzmény: Aquabat (1954)
CsXGTI Creative Commons License 2008.09.09 0 0 1959

Ha eljöttél volna Poroszlóra, akkor a tiéddel együtt már 2 szép, gyárias megjelenésű GS-t láthattál volna.Szépen mutattak volna együtt.

Ráadásul, az ottlévő még jugoszláv rendszámos is volt!

Előzmény: GSdriver (1956)
tcaoe Creative Commons License 2008.09.08 0 0 1958
Ha a feje tetején áll, az pont jó, úgy könnyebb kiszedni.:)
Előzmény: Aquabat (1954)
tcaoe Creative Commons License 2008.09.08 0 0 1957
Nekem nem kell, hogy ne legyen szétrohadva (úgyis szét van), csak ne legyen még meghajolva.:)
Csakhát itten egyesek hajlamosak milliószám bontani GSA-t, csak akad már valakinél ilyesmi.
Aztán lassan összeírom, hogy mi kell még hozzá, és majd kérdezek még.:)
Előzmény: Tiber_78 (1955)
GSdriver Creative Commons License 2008.09.07 0 0 1956

Szerintetek milyen látvány 25-30 GS(A) egyrakáson?

Roncstelepen szomorú ... de a belgrádi GS talin már egész jó :)))

Kéne szervezni egy kisebb konvojt ... feltéve, hogy jó lesz az idő.

Remélem nemsoká fel tudom tenni a részletes kiírást is a honlapra:

www.citroen-gs.hu/

A dátum: 2008. okt. 4-5.

Tiber_78 Creative Commons License 2008.09.03 0 0 1955

tcaoe!

Nekem sajna csak egy donorom van, az tudtommal kasztni-hátsórész szétrohadás miatt lett selejtezve. Max a hátsó segéd-alváz lehet benne használható, de a lengőkarok tuti selejtek. Már rég tervezem a totális szétbontását, remélem hamarosan eljutok odáig, akkor talán többet tudok mondani...
Aquabat Creative Commons License 2008.09.03 0 0 1954

Abban sem vagyok biztos, hogy nekem van két ép a kábé húszból. A feje tetején minden és a rendezésre még az esélyt se látom. A pesti emberkét meg megtelefonálom, hátha jutunk valamire.

tcaoe Creative Commons License 2008.09.03 0 0 1953
Uraim!

Adott nálem egy viszonylag szép GSA.
Jövő héten kicserélem a balos hengerfejet, akkor még üzemképes is lesz. Ezt nem szeretném ennyiben hagyni, szal legyen akkor már tényleg szép és jó is. De az alkatrészbázisomat nagyrészt lerombolta egy természeti katasztrófa.(hátizé elvitte a szél a csűr tetejét, nem szóltak, szétrohadt minden)

Szóval kellene pár cucc majd, pl. egy komplett hátsó híd, amin még nincsenek elhajolva a lengőkarok.
Kinél akad leginkább?:)
rugaferenc Creative Commons License 2008.09.03 0 0 1952
Hali!

Nem hívtam az említett okok miatt! Sztem vedd meg és ha úgy alakul, akkor megvásárolom tőled :P

Üdv
Előzmény: Aquabat (1949)
Tiber_78 Creative Commons License 2008.09.02 0 0 1951

Én is találtam Gyálon egy bézs színű kombi gsa-t! Sajna eléggé meg van rohadva, de a tulaj már 10 éve leállította.. nem lehet benne sok kilóméter. Ígéretet kaptam rá, hogy kibányásszák hamarosan a lomok alól..

A pesti ezüst színű alufelnis specialról tud valaki valamit? Talpraállítani sajna nem tudnám, dee alufelnim azóta is csak 2db van.. és hűvös reggeleken sajna kezdenek jelenkezni a váltó szinkronizálási problémák (amíg az olaj be nem melegszik..) Szóval nem jönne rosszul egy keveset futott donor..

Megkezdjük a vizsgára felkészülést, féltengely felújítás és szilentblokkok cseréje a legsürgősebb.. Erről is várok bármilyen infót.. 2 éve cseréltem szilentet és már megint lóg az első futómű..szerintetek ez normális?
Tiber_78 Creative Commons License 2008.09.02 0 0 1950

Így utólag is gratula Gsdrivernek és Eszternek!! Rég jártam erre...
Aquabat Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1949
Nem is beszéltél vele? Mert akkor lehet, hogy engem érdekel.
rugaferenc Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1948
Sajnos nem, mert közben lerohadt a Xantiám, így vitte a félretett pénzt :(
Előzmény: Aquabat (1947)
Aquabat Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1947
Feri! Van valami infó a pesti GSA-val kapcsolatban?
CsXGTI Creative Commons License 2008.08.21 0 0 1946

Vallelungába is eljutottak szép GS/GSA-k, sajnos csak kevesen.

Aquabat Creative Commons License 2008.08.07 0 0 1945
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Gratulálok!
saussente Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1944
Előzmény: saussente (1939)
saussente Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1943

Megmondom őszintén örömmel töltött el, de ugyanakkor meg is lepett a sikeretek.

A restaurált TA-k és DS-ek között észre sem szokták venni kis autóinkat, nemhogy elismerni.

Reménykedem abban, hogy ez egy kis lépés nektek, de egy nagy lépés a tipusnak egy megérdemeltebb bánásmód felé.

Igyekszem, hogy minél hamarabb Eszter méltó követőjévé válhassanak a gépeim. 

Előzmény: GSdriver (1942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!