Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.02.07 0 0 2092
És még 1: http://www.youtube.com/watch?v=1aLTNBZYgng
GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.02.07 0 0 2091
Még egy felvétel: http://www.youtube.com/watch?v=MOhB0i9hqko
GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.02.06 0 0 2090
Készítettem egy rövid videót az autóról ma. LINK: http://www.youtube.com/watch?v=b_nls-0fcog
GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.02.06 0 0 2089
Köszönöm Silverghost a gratulációd, és ugyanúgy a többiekét is! :) Nahát, kicsi a világ hogy pont a szomszédodban a bácsi Óbecséről származik! :) Szabad tudnom a nevét? (siposa@neobee.net). :)
Előzmény: silverghost (2088)
silverghost Creative Commons License 2009.02.06 0 0 2088
Mint ex GSA tulaj gratulálok a szépséges vasparipához !!!
A szomszédom, 76 éves bácsi, ő is Óbecséről származik. Kisgyermek korában költöztek át.
Előzmény: GS CLUB *YU* (2083)
tcaoe Creative Commons License 2009.02.05 0 0 2087
Ó, hát ez is egy szép autó.:)
GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.02.04 0 0 2086
Az e-mail címem cserélődött, és most új van. :) Azért tűntem el, mert elfelejtettem a jelszavat, és amelyik címre küldenék a megoldást, ahhoz a címhez már nincs jogosultságom, mivel elmentem a szolgáltatótól...de a végén eszembe jutott a password :) Üdw!
saussente Creative Commons License 2009.02.04 0 0 2085

Szabad így eltünni?

E-mail címet megszüntetni.....?

Taksoft Creative Commons License 2009.02.04 0 0 2084
Szép! Bárcsak az enyémen lenne már csak ennyi tennivaló...
GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.02.03 0 0 2083
Sziasztok, újra írok innen Vajdaságból! :) Nemsokára 1 éve lesz, hogy írtam (akkor még 15 voltam) és említettem az 1976os GS Club-om, meg hogy készülünk a restaurálására. Nos, sajnos ez elmaradt, és egészen a mai napig húzódott, ugyanis csak most találtuk meg a megfelelő becsületes és hozzáértő szakembert. Az autó sértetlen és teljesen gyári állapotban van, nincs leregisztrálva Nagy-Jugoszlávia szétbomlása óta (1991), megmaradtak a táblák is, NS-Novi Sad (Újvidék) körzethez tartozik, ahol Óbecse is elterül (itt lakom Vajdaság szívében). 53000 km van benne. Gumik sosem lettek cserélve, eredeti Michelin ZX-ek. Amit a mesternek meg kell javítania, vagy át kell ráznia (legtöbb hiba a sok állástól következett be) ezek lennének: Karburátor pucolás, gyújtás beállítás, hidraulika beállítása, és a hátsó két gömb kicserélése (nekünk itthon van kibontatlan ,,Piece de Original,, Franciaországból 1978ból. Fékek átrázása (szintén van Piece de Original), kipufogónyak újrahegesztése, szimeringek cseréje...meg még 1-2 apróság. 2000 óta várom ezt a pillanatot. :) Hát kb. ennyi lenne egyenlőre, teszek fel 1-2 képet :) Üdvözletem minden kedves MAGYAR honban élőnek!!! P.S: MSN---->siposa992@hotmail.com
GSdriver Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2082
Úgy tünik rendben van, mikor jársz erre?
Előzmény: Taksoft (2081)
Taksoft Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2081
Köszönöm szépen!
Ha elküldöd e-mailben a számlaszámodat, meg az összeget, amibe neked mindennel együtt került, akkor azt is átutalom. Nem szeretek tartozni.
Előzmény: GSdriver (2080)
GSdriver Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2080
hali, asszem megjött a pakk. este, ha felbontottam felhivlak.
Előzmény: Taksoft (2079)
Taksoft Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2079
Megkérdezem majd tőle, hogy mennyiért vállalná. Az ajtó és a kárpitok is lent vannak a telken. A többi meg még benne az autóban, sajnos.

Tavasszal többször fogok lemenni, az ajtót és az ajtókárpitokat rögtön fel tudom hozni, a többit nem tudom, majd csak miután kiszereltem (az ülések nem gond, a műszerfal biztos nem lesz egyszerű menet) . A második leány meg júniusban érkezik a tervek szerint, szóval egy kicsit bizonytalan az idénre tervezett program (=nem tudom megígérni, hogy mikor tudom kiszedni). Igyekszem.
Előzmény: tcaoe (2078)
tcaoe Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2078
Najó, hát az időhiány az nálam is erősen megvan.
De ennek ellenére én fogom megcsinálni, majdegyszer.

No, ez nem is hangzik rosszul. Mennyiért csinálná a sógorod?
Legalább elmennék már a belsőért is.:))
Most, hogy szétszedtem, nem sok rohadás van rajta, úgyhogy nyugodt vagyok ez ügyben. Meg kaptam egy sértetlen első lökhárítót is rá, az is rendben lesz. Bár feketére van festve, még ki kell találnom, hogy hogy lehet szépen megcsinálni a gyári szürke-feketére.
Előzmény: Taksoft (2077)
Taksoft Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2077
Nekem főleg az időhiány miatt a belbecs sem fog menni, meg nincs is vele tapasztalatom, így inkább olyanokra bízom, akik tudom hogy ismerik, szeretik (még), és jól megcsinálják. FeZ-TDKuksi páros fogja rendberakni. Most még örömmel várják, hogy végre egy GSA. Kíváncsi leszek a végén, addigra lehet, hogy megutálják. :-)

A kasznizás meg annyira távol áll tőlem, hogy azt egyértelmű volt, hogy mással csináltatom. Még jó, hogy a sógorom karosszéria-lakatos, ő csinálgatta szépen, ő ajánlotta a fényezőt, és ő rakta össze. Jó is lett.

Mondta is, ha kell a bal első ajtó, meg tudja csinálni neked (amit egyszer ígértem neked). Nem vészes az alja, kb. olyan mint az enyémé volt, van vele munka de simán menthető. Persze lakatolás nélkül is mehet.
Előzmény: tcaoe (2076)
tcaoe Creative Commons License 2009.01.16 0 0 2076
Hát, nekem ez a legnehezebb rész, mert minden mást meg tudok csinálni.:)
Előzmény: Taksoft (2075)
Taksoft Creative Commons License 2009.01.15 0 0 2075
Köszönöm! :-) De ez még csak a külcsín. A belbecs most jön.
Előzmény: tcaoe (2074)
tcaoe Creative Commons License 2009.01.15 0 0 2074
Ó, szép lett, gratulálok.:)
Előzmény: Taksoft (2055)
GSdriver Creative Commons License 2009.01.14 0 0 2073
mail ment
Előzmény: mancesz (2072)
mancesz Creative Commons License 2009.01.14 0 0 2072
Szia!Igen érdekelne több dolog is a GS-röl.Pl:melyik bontóban található? elöre is köszi.citroenati@freemail.hu
GSdriver Creative Commons License 2009.01.14 0 0 2071

A honlapon fenn  vannak a békéscsabai GS-ről készült képek. Ha gondolod szívesen írok róla magánban, bár az infóim az akkori állapotára vonatkoznak.

Hamarosan bombameglepetés a honlapon! Egyelőre titok, hogy mi!

Előzmény: mancesz (2070)
mancesz Creative Commons License 2009.01.13 0 0 2070
Sziasztok!Van egy 71-es GS-em és ahoz keresek:lökháritokat,diszléceket,hátsó űléseket. Illetve infót arrol a73-as GS-röl,amely egy békéscsabai bontóban volt lefotózva.
rugaferenc Creative Commons License 2009.01.13 0 0 2069
Azért nem vettem meg, mert kombi illetve nem volt már akkor sem helyem :D
Előzmény: Taksoft (2068)
Taksoft Creative Commons License 2009.01.13 0 0 2068
Köszönöm!
Ha megvetted volna, akkor nagyon sok kiadástól kíméltél volna meg! :-))
Hamarosan kezdődik a mechanikus felújítás, ha elég gyorsan megy, akkor tavasszal már megnézem Sukorót vele! :-)
Előzmény: rugaferenc (2066)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 2067

Remek lehetőség ez a tali, de sajna nekem messze túlmutat a lehetőségeimen.. Remélem lesz még ilyen akkor is, mikor már gazdag ember leszek :)
Előzmény: GSdriver (2063)
rugaferenc Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2066
Klasz lett a gép! Annak idején majdnem megvettem. A rendszám tényleg haláli :) 'BXesek, XMesek, ezt nézzétek' a jelentése :))
Előzmény: Taksoft (2055)
Aquabat Creative Commons License 2009.01.10 0 0 2065
Yo vona. De tényleg.
Előzmény: GSdriver (2064)
GSdriver Creative Commons License 2009.01.05 0 0 2064

:( na ennél azért egy picit több kommentre számítottam :(

( ha az angol szöveg a baj, szóljatok, lefordítom magyarra.)

Előzmény: GSdriver (2063)
GSdriver Creative Commons License 2009.01.04 0 0 2063

Egy meghívó:

Inter-Club meeting during the European Rétromobile Salon de Paris (2009)!

Ladies and gentlemen club officials GS / A and derivatives,

We are all facing a shortage in part or entirely of parts of our beloved GS / A, GS Birotor and derivatives.
At ICCCR Rome, we met some Italian clubs, English, Dutch ... We decided to set up a meeting of European interclub GS / A at the next show Rétromobile Paris in February 2009, in order to make an inventory of parts of our beloved cars and consider solutions purchase or refabrications.

At the Salon Mondial de l'Automobile in Paris in 2008, I was able to contact Sir, Head of spare parts for Citroen. He was kind enough to tell me he was preparing a current list still available in the network of the mark! This list could materialize the beginning of a federation of clubs GS / A and derivatives because it could enable us, or to buy the common stock of rooms available at CITROEN France, or to make orders to reduce Acquisition costs.

The meeting will take place on Saturday 14 February 2009 from 9 am to 12 pm in a room of the Hotel Mercure Paris Porte de Versailles Expo. 36, Rue Moulin, 92170 VANVES tel: (33) 01 46 48 55 55. At the end of the meeting, a meal in the amount of 25 euros per person will be served at the restaurant of the Hotel Mercure. Entries to 10 euro for Rétromobile are available, Please ask before 1 February 2009.

I hope you will answer many of our invitation because whatever our Club, unite our efforts to generate a volume of ordering parts, which will help maintain, restore ... our beloved GS / A and derivatives. Of course in the respect and independence of each club. Only the needs of coins or refabications could be shared!

United we stand, each in its corner, we find solutions, but together many more opportunities are available. All European clubs are welcome, those that we have not contacted, we apologize in advance, please leave us your details on the forum Dingo the GS:  www.lesdingosdelags.fr

Or my mail box: pierre.mestres KUKAC free.fr

I offer you my most sincere wishes for the new year 2009.

In anticipation of this great meeting you, please believe me dear friends in expressing my deepest feelings.
Sincerely, The President of the : Les DinGoS de
la GS
Pierre Mestres

A francia verziót pl. olvashatja az, aki abban jártasabb:

http://www.gs-gsa.org/forum/forum_read.php?forum_id=1&thread=59190&limit=0&typemsgID=0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!