Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2182
Külön lettek rátéve a lakókocsi miatt. A tükrök hozzá régen Angliában lettek vásárolva. Délszláv háboú óta nem lettek feltéve. Megállt az idő...parafinból lettek a dolgok előszedve :)
Előzmény: Aquabat (2181)
Aquabat Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2181
Jók a Cserebogár csápok a sárvédőn! :)
Előzmény: GS CLUB *YU* (2180)
GS CLUB *YU* Creative Commons License 2009.08.03 0 0 2180
Sziasztok! Nyár folyamán kész lesz a GS! :)
Aquabat Creative Commons License 2009.07.30 0 0 2179
Köszi az infót! Korrekt lista. :) Felniügyileg pedig elég jól állok nékem nincs rá szükségem. Egy ködlápás GSA első lökösért viszont nagyon hálás volnék valakinek.
GSdriver Creative Commons License 2009.07.30 0 0 2178

3db felújított (homokfúvott, fényezett) azóta pedig nem használt lemezfelni nálam is porosodna a garázsban, ha nem lenne szépen letakarva. Téli gumit akartam anno rájuk szerelni, de közben rájöttem, hogy max. garázsdisz lehetne a téligumis felnigarnitúra, mert úgyse megyek ki az autóval olyankor :)) Így a projekt süllyesztőbe került. Ha kellenek szólj!

Előzmény: Tiber_78 (2176)
GSdriver Creative Commons License 2009.07.30 0 0 2177

Sziasztok,

színek itt (francia, de könnyen érthető nyelvtudás nélkül is):

http://www.gs-gsa.org/couleurs.php

Előzmény: Aquabat (2175)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.07.29 0 0 2176
Hali!!

Alu vagy lemezfelnikről van szó?
Aquabat Creative Commons License 2009.07.22 0 0 2175
Sziasztok! Nagy a pangás. Vagy mindenki készül valamire.... :) Van nekünk olyanunk, hogy GS/GSA gyári színkatalógus? Tudjuk, hogy milyen színekben adták ki? Rico
géza73 Creative Commons License 2009.07.13 0 0 2174
hali mindenkinek. van 2 db felni uj firstone gumikkal eladó 100km futottak ár 8eft össz.
gsa break oldalüvegek+hátsó hajlított 10e össz
kisshubakukac freemal pont hu
Taksoft Creative Commons License 2009.07.13 0 0 2173
Tcaoe!

Az ajtókárpitokat elõkészítettem, a karfákat is megkeresem holnap, és fel is viszem bp-re, hogy legközelebb el tudjam neked vinni.

A bal elsõ ajtó: horpadás nincs rajta, az alsó részen kell a lemezt javítani (cserélni) 3-4cm magasságig, ott korrodált, máshol jó állapotú. Most ezt ie fel tudom vinni Bp-re, ha jó. és majd onnan tovább.
Tiber_78 Creative Commons License 2009.06.30 0 0 2172

..hát köszi a bíztatást :))

Az Y egyik szárát sikerült tegnap megbűvölni.. majd terhelés alatt derül ki, hogy mennyire lett jó.. Van még egy szivárgó szelepfedelem, és a vadonat új benzincső sem illeszkedik jól a porlasztónál.. Ha ezeket megszüntetem, már érdemes lesz illatosítót tenni a fülkébe :-D

Úgy néz ki, holnap utazunk a Balatonhoz, munka ügyben.. kínos lenne, ha az ablakon kéne kilógni friss levegőért.. :-D
Előzmény: tcaoe (2171)
tcaoe Creative Commons License 2009.06.29 0 0 2171
Le kell. Mondjuk azt mindenhez le kell szinte.:)
De amúgy még nem csináltam.
Előzmény: Tiber_78 (2170)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 2170

Üdv mindenkinek!

Sajnos beigazolódott a gyanúm: csúnyán sziszeg a kipufogó az Y-nál.. és persze jut a füstből a fülkébe is. Remélhetőleg ma vagy holnap neki tudok látni a gyógyításnak.. Amikor az új Y-t építettük be, tiszta kínszenvedés volt: sehogy sem akart illeszkedni a többi, "elmelegedett" darabhoz.. remélem mostanra elnyerte a formáját és nem fog szétugrani, ahogy leveszem a bilincset..

Másik betegség, ami feltűnt, h szivárog az olaj az első féknyergeknél.. ami nem túl egészséges.. Találtam felújító készletet <a href="http://http://www.maximizeronline.com/?action=item&maker=12&modelgroup=3&cartype=31474&actct=31474&group=279&from=c&item=AF+AF+017" target="_blank">itt</a> ..de nem tudom, ez megoldja-e a gondot.. illetve jó lenne tudni, hogy a beépítéshez le kell-e szedni a féknyerget?

Csinált már valaki ilyet?
Taksoft Creative Commons License 2009.06.16 0 0 2169
Köszönöm!

Az ajtó és az ajtókárpitok biztos, hogy most a nyáron felkerülnek, ha máshogy nem apámék felhozzák. A műszerfal már elég kérdéses, azt még ki kell venni előbb...
Előzmény: tcaoe (2168)
tcaoe Creative Commons License 2009.06.16 0 0 2168
Hát akkor gratulálok.:)
Tökmindegy, úgysincs időm semmire.:(
Előzmény: Taksoft (2167)
Taksoft Creative Commons License 2009.06.15 0 0 2167
Szia!

Nem, köszi, voltunk lent a telken Pünkösdkor, és leszedtem egy csonkot, azon van két elfogadható, bár elég kemények már. Gondolom a fiúk majd csonkostól rakják fel.

Akkor akartam felhozni neked az ajtókárpitokat is, meg az ajtót, de éjjel kettőkor kellett indulnunk, mert Tímea kislányom úgy döntött, hogy nem várja meg a 18-át, hanem előbb jön. Így azok lent maradtak, sajnos.
Előzmény: tcaoe (2166)
tcaoe Creative Commons License 2009.06.15 0 0 2166
Most akkor menjek, és nézzem, hogy milyen állapotúak vannak nekem?:)
Előzmény: Taksoft (2163)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.05.28 0 0 2165

Taksoft!!

Ha akadna olyan szívócsonk - gumi feleslegben - jutányos áron - az engem is érdekelne..

Vagy amiket keresgélek már egy ideje: gyújtáskábel - távtartó, hűtőmaszkba csúsztatható lemez (ami télen nem engedi be a menetszelet...), ajtózár (főleg bal első..) ..és régi szívfájdalmam: a gyújtáskapcsoló elektromos csatalkozója.

Előre is köszi, ha valakinek lenne fölösben..
Tiber_78 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 2164

..csak néhány képet csináltam, nyakig olajosan, mobillal.. de persze, szívesen megosztom.

Picit elakadtam az első szintszabályozónál.. először azt hittem, h az elejét lógatja, de xerintem inkább a hátulja van túl magasan.. Hirtelen nem találtam semmi konkrét infót a gyári hasmagasság beállításokról.. szívesen venném, ha véletlenül tudja valaki.

A '89-es michelin gumik viszont remekül szerepelnek.. 4 hó állás után csak az egyikből hiányzott 0,1 bar, nekem ez tökéletesen megfelel.

Szombaton érkezik egy komplett motorom Békésről.. VW bogárba akarta beültetni a tulaj..de nem lett semmi a projektből. Nincs még konkrét tervem vele.. talán ha a családi kassza kikerül a gödörből, elkezdem felújítani.
Taksoft Creative Commons License 2009.05.27 0 0 2163
Lesz cikk, de a készültségi állapota most nem olyan, hogy megérné leírni.
Egyelõre szívócsonk-takarólemez közötti gumira vadászunk, hogy a motort össze lehessen rakni. Csak utána jön a hidraulika stb. Szóval még messze van, hogy elkészüljön, de akkor lesz róla cikk, úgy készülünk (fényképekkel stb.).
Előzmény: GSdriver (2162)
GSdriver Creative Commons License 2009.05.26 0 0 2162

Gratulálok! Kérünk szépen pár képpel is kidekorált beszámolót (1-2 oldal) a következő magazin számára. Köszi!

Taksoft, ha olvasod, akkor esetleg tőled is szívesen látnék egy cikket hasonló témában. Köszi, András

Előzmény: Tiber_78 (2161)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2161
Örömmel jelentem, h üzemképes GSA-im száma elérte az eggyet, nagyon bosszantott már,h csak papaírnehezéknek jó az autóm :)

Vannak még apró finomságok hátra.. Y váltó felőli illesztése nem bírta a 3x motor ki-motor be játékot, lesz egy motor olajcsere, féktárcsa + betétek tisztítása, fordítva vannak fent a légszűrő rögzítő csavarjai a hengerfejen, meg az első szintezőn is jó lenne állítani.. De az autó szalad és ez a lényeg :)))

Ami megújult a hosszú futam alatt: főtengelyszimmering, kuplung szerkezet, tárcsa, kinyomó csapágy, nyelestengely szimmeringje (alkalomadtán megadom a méretet, de elég furcsa darab. Egy bontott váltóban találtam egy közbetétes megoldást, azt használtuk fel..) gyertyák, gumi benzincsövek, benzinszivattyú felőli komplett hengerfej. Ja és a generátor fesszabályzó a szénkefékkel..ahonnan az egész sztori kezdődött.

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.24 0 0 2160
HA esetleg valaki még nem tudná!PÉCS
rugaferenc Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2159
Úgy veszem ki szavaidból, hogy nem beszerezhetetlen dolgok ezek. Azt hittem, hogy kevés Y kell a világnak :)

Üdv:
Feri
Előzmény: tcaoe (2158)
tcaoe Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2158
Auto Kelly amúgy, de Bosal katalógus volt. Az Y az pont nem bosal.
Szal olyan cuccok ezek, amiket lehet kapni, csak az ember már meg sem nézi. Rendeltem két leömlő utáni csövet is, nekem azok is rosszak.
Előzmény: rugaferenc (2156)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2157

Jaja, jó kipufogós engem is érdekelne.. Nekem a hátsódobom porladt széjjel, most samaráé van felapplikálva. Használható így is, de azért a gyári az igazi.
rugaferenc Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2156
tcaoe!

Szabad kérdezni, hogy melyik ez a bolt? Fog ám nekem is kelleni. Olyan, mint a szita :))

Üdv:
Feri
Előzmény: tcaoe (2154)
GSdriver Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2155

De azért ugye, most nem bánkódsz nagyon. :) 

Sztem 7000Ft jó ár.

Előzmény: tcaoe (2154)
tcaoe Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2154
Fxkivan.

Hetek óta járom a kipufogósokat, hogy valaki csináljon egy ipszilont mosmá.
Erre bemegyek egy boltba olajat venni, várakozás közben lapozgatok egy kipuffos katalógust, abban meg van.
Kérdem, hogy lehet-e ezeket kapni, vagy csak benne maradt?
Aszongyák lehet, persze, 7000 forint.
bxmpisti Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2153
Köszi,közben már beszéltünk telefonon is.
Előzmény: Taksoft (2152)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!