Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Eladók a képeken látható, GS Pallas gyári dísztárcsák, 5db van belőle, 15"-os átmérővel.Ha valakit esetleg érdekelne, akkor az itteni mailcímemen jelezze.Köszönöm!
Megnéztem. Szép. Olyanféle mint a néhai C4 fórum, meg a ma is szépen virágzó CFS (Citroen Forum Srbije).
A Zindexfórum egyetlen előnye, hogy mindig megvan. Na jó néha duplán, vagy még többször is. A kis saját fórumok viszont pár év múltán általában egyszer csak eltűnnek, mert pl. lejár a tárhelybérlet. Az adatokat így már lehetetlen később összeszedni.
Az index megtett mindent (lassítás, hozzászólások duplázása, elérhetetlenség), így a BX-esek megunták, és elhúztak egy saját fórumra. Mintha az index harcolt volna ellenük. Az új fórum többet ad, érdemes megnézni, esetleg.
Jónapot. Népszámlálást tartottam. Elég kevés GS/A van itthon. Akiről tudunk. Egy találkozóra való azért van. Egy negyvenéves jubileumi összejövetel jó volna.
Sziasztooook! :) Holnap délelőtt a mester még csak belerakja a vadonatúj hidraulikus gömböket a GS-be. és vihetjük :):):) Aztán jön a regisztrálás, és a gumiabroncsok is meg lesznek véve.
Hezitált a tök, csak Tibi nem tudta egyértelműen elmondani, hogy mi van a kezében, net előtt nem voltam, el kellett mennem Debrecenbe megnézni, hogy mi a jófranc az.:)
:) thx. Egyelőre szerencsére nincs akut szükség. Amolyan jó ha van, mentsük meg hogy el ne vesszen típusú vásárlás lett volna még a köténylemez is. Igazából csak azért nehezteltem egy picit az illetőre, mert válaszra sem méltatta az érdeklődésem.
Azért nyomhattál volna egy választ még este melegében, hogy már nem is aktuális a dolog, mert a hezitáló vevőd végre igent mondott. ;) No mind1. A lényeg, hogy mielőbb beépüljenek a darabok valamelyik autóba.
Elnézést kérek mindenkitől,aki lemaradt a vételről,de az alkatrészek gyorsan de,elkeltek.(alig birom a pénzt számolni).köszönöm a segitséget.Ami maradt
1 db gs doblemez(nem a tartály oldali.)
1 db valamilyen hátsó sárvédő(szerintem kacsa teher hátsó)
Ezeket találtam, és eladok, ha érdekel valakit! van ami azonositásra szorul és nem ide valo.kérem akkor szoljatok a tipus gazdinak!!telon elértek 20/778-28-18