Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

bxmpisti Creative Commons License 2010.01.07 0 0 2333
Nekem szilveszterkor a bx-en mind2 lámpa izzó-foglalata 1szerre lett kontaktos... Márr majdnem kiiktattam a világításkapcsolót,mikor megnéztem a lámpafoglalatokat,hátha;és lőn.
Előzmény: Aquabat (2332)
Aquabat Creative Commons License 2010.01.06 0 0 2332
Halihó! Úgy néz ki ezt az évet elektromos problémával kezdjük. Figyeljetek mert nem gyenge. Ablaktörlö motort javítottam mert berohadt. 25 év alatt azért csak sikerült neki. Szét csisz bezsír össze. Oké! Megjavult a szakaszos fokozat is hurrá. Turbó ablakdörgölés a kapcsoló miatt nem jó. Rendben. Hazaérek. A múlt hét óta alacsony fordulaton kivillant néha a töltésjelző. Ezért párszor rápróbáltam hogy indít e rendesen. A negyedik után fél fordulat és nyekk. Mintha föllazult volna egy testkábel de nem. Addig addig míg lemerítettem az akksit az indítgatással. Elmentem egy cimbihez egy másikért. Hazafelé megállítanak a rendőrök. Nincs világítást a drótszamáron! Háromezer. Kösz! :D Hazaérek. Akkor bikázzuk be. Elindul szépen. De az összes visszajelző a bal oldali kapcsoló "panelon" világít. De csak a helyzetjelző üzemel valójában. Illetve a fényváltó hatására amerikai stílusban az index kapja a 12 voltot. Remek. Betettem egy másik kapcsolót Ezzel jó az összes fokozata az ablaktörlőnek, de helyzetjelzőn kívül semmi sincs. Ha valaki találkozott hasonló paranormális jelenséggel és azt meg tudta oldani kérem segítsen. Azért holnap kibontok egy másikat is, de ha az se jó akkor elkap pulykaméreg. :) Mára ráhagytam.
GSdriver Creative Commons License 2010.01.06 0 0 2331

kuldtem egy "kerítő" mélt mindkettőtöknek. A címben ott a partner e-mail címe. Remélem sikerül közös nevezőre jussatok. Nagyon szurkolok!

üdv,

András

Előzmény: rugaferenc (2330)
rugaferenc Creative Commons License 2010.01.05 0 0 2330
Igazából egy válságautót keresek a Xantia helyett és miért nem legyen addíg egy GSA :) Később jó lesz donornak a veteránhoz. Egyébként tett fel az illető képet, tetszetős. Csak az a fránya 250000... E-mailem publikus elvileg.

Üdv:
Feri
Előzmény: GSdriver (2329)
GSdriver Creative Commons License 2010.01.03 0 0 2329

Én sajnos nem tudok róla semmit. Viszont egy ismerősöm el szeretné adni az egyik GSA-ját. Esetleg dobj egy mélcímet, ahova megírhatom a részleteket.

Előzmény: rugaferenc (2328)
rugaferenc Creative Commons License 2010.01.02 0 0 2328
Sziasztok!

Valaki látta már a hasznaltauto.hu-n meghirdetett GSA break-t? Érdemes vele foglalkozni? Vagy olyan amilyen

üdv:f
GSdriver Creative Commons License 2009.12.30 0 0 2327

Dobj egy mélt az air KUKAC in1st PONT szote PONT u-szeged PONT hu ra. Nem tudom szeretné-e az illető, ha ide írnám be a nevét (bár lehet, hogy anno már megtettük).

Előzmény: tcaoe (2326)
tcaoe Creative Commons License 2009.12.30 0 0 2326
Ha már így összegyűltünk, hamu a fejemre, de csak a napokban nézegettem meg a honlapodat. Kié a birotor?
Előzmény: GSdriver (2324)
Aquabat Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2325
Nem jó hírek ezek... :( Ember tervez Isten perverz. Tőlem a kollégák kérdezgették, hogy mennyiért adnám el a kocsim HA! eladnám. Hát én jelen pillanatban nem adnám el. A piacon azt a pár darabot se bírják eladni ami még lábon van. Ráadásul bagóért, az állapot... Isten se tudja. Akkor inkább én komolyan mondom fölgyújtanám. Már annyiba van, hogy ne tovább. És nincs még kész. De nem vagyok negatív, ne értsetek félre. Ha minden szép és jó a verdán. Lehet esély. Fontos, hogy rakd össze!! Járjon!! Kosárba az életbe nem kel el akármilyen tutin van lakatolva, autószerelve, fényezve. És akkor egy << fanatikus rábukhat. Még jó áron is. Csak akkor meg piszkosul fogod sajnálni. Sokat segítettem mi?
GSdriver Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2324
Nem lehetne valahogy megmenteni a projektet? Mi lesz így a 40. szülinapi nyári GS/A dzsemboriból?
GSdriver Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2323

Hülye index - elment írás közben.

Na azt akartam még a végére írni, hogy inkább írd ki magadból a bánatod és küldd be a Magazinba.

Előzmény: GSdriver (2322)
GSdriver Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2322

Na ne máááá! 3x megnéztem a dátumot: nem április 1.

Szóval ez még viccnek is igen rossz volt. Erre még az se mentség, ha azt írod, hogy fel a akartad dobni a topicot egy kicsit.

Írd

Előzmény: Taksoft (2317)
tcaoe Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2321
Hát szerintem óriásit buknál rajta. (van egy olyan gyanúm, hogy még összerakva is)
Inkább tedd el pár évre, ha nincs akkor baj és hagyd abba a ráköltést. Majd utána befejezed.:)
bxmpisti Creative Commons License 2009.12.29 0 0 2320
Pedig autó nélkül érdekelne. :-)
Előzmény: Taksoft (2319)
Taksoft Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2319
Miért? :-[
Még nincs, de jobb bebiztosítani a menekülési útvonalakat előre. Most a jobb forgatókönyv szerint is elég vacak helyzet lesz, és akkor a rosszabbon nem is gondolkodtam.
Ha egyedül lennék nem érdekelne semmi, költöznék szüleimhez, és kész. De a két éhes száj (pelenkás fenék) viszi a pénzt, de neked nem kell bemutatnom.

Még a végén kénytelen leszek megválni a szilent-készletemtől is. De csak autóval együtt adom. :-)
Előzmény: bxmpisti (2318)
bxmpisti Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2318
Bmeg,ekkora baj van?
Taksoft Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2317
Szerintetek el lehet adni egy félig felújított (lakatolt, fényezett) GSA-t? Vagy akkorát buknék rajta, hogy inkább ne is gondolkozzam rajta?

Egyelőre nincs benne a motor sem, de Kuksi megígérte, hogy már csak napok kérdése, és visszakerül, és akkor már csak tömítés kell az olajhűtőhöz, hogy pöföghessen, akkor lábra tud állni legalább. Gondolom úgy lehet rá esély eladni(?).
Tiber_78 Creative Commons License 2009.12.12 0 0 2316
Rejtő is megmondta, h a fiatal leánykák és az idős fizikaprofesszorok elképesztően naívak tudnak lenni.. én is bíztam benne, h megúszom egy gömbtöltéssel amikor az autó jobb hátulja elkezdett iszonyatosan pattogni..

Végül a Szirmai - szervíznek köszönhetően két új gömb virít az autóm hátuljában és egy új réz hidrócső.. a munkahenger régi vascsöve csoda, h eddig kibírta.. Ráadásképp kaptam ajándékba 4 használt gumit is (2 Michelin X-et és 2 XZX-et) ezért külön respect a mesternek :))

Most újra felfedeztem, h milyen hihetetlen jó a GSA rugózása.. de így, h a hátulja rendben van, rájöttem, h az első gömbökre is ráférne egy töltés.. kár, h erre a kis mutatványra ráment a teljes karácsonyi költségvetés :))
Aquabat Creative Commons License 2009.12.12 0 0 2315
Ezt jó hallani. Az ár meg... Igen borsós! :)
GSdriver Creative Commons License 2009.12.11 0 0 2314

Szia,

Rob Moss és csapata maximálisan megbízható. Én lassan 10 éve vagyok visszatérő vásárlójuk. Postán elküldik az alkatrészt. Meg is érkezik mindig épségben. Az árfekvésük viszont nem teszkógazdaságos, ezt jó ha tudod.

Előzmény: Aquabat (2313)
Aquabat Creative Commons License 2009.12.11 0 0 2313
Na megvan. Csak Angliába kell elmenni ezért a pár vacakért. Chevronicéknál van. Rob Moss el is postázza ha arról van szó. Rendelt itt már valaki tőle alkatrészt?
Köszi!

Ricsi
Aquabat Creative Commons License 2009.12.08 0 0 2312
A szelephézag viszont ezek után meg lesz szakértve azt hiszem... :D
Aquabat Creative Commons License 2009.12.08 0 0 2311
Fez!

Egy dzsilió dollárt adok annak aki hoz nekem egy garnitúra szilentet. :) Annyira nincs, hogy inkább adnának már el nekem az autósboltokban fehér hollót mint, hogy bármit be kelljen szerezni a GSA-hoz. Nem adtam föl de, most nem vagyok olyan hű de lelkes... A műanyagból való esztergálás meg hát. Nem tudom. Én se vagyok oda érte. :(
A csattogás viszont megoldódott ez meg jó hír. Gyújtáselosztó. Kimozdult gyetyakábel. LOL! Köszönöm! :D:D:D

Ricsi
Előzmény: FeZ_ (2310)
FeZ_ Creative Commons License 2009.12.05 0 0 2310

Aquabat !

Ja, a másik rossz hírt el is felejtettem írni.

Nem nagyon mászik el a szelephézag csak úgy egyik pillanatról a másikra.

Mondjuk azért nem árt ellenőrizni, de sajnos a GS/GSA-nál az egyik vezérműtengelybütyök szokott elkopni. Persze a hozzávaló himba is.

Szóval amikor leveszed a szelepfedelet a szelephézag ellenőrzésére, rögtön nézd is meg a bütyköket és a himbákat is!

FeZ

Előzmény: Aquabat (2308)
FeZ_ Creative Commons License 2009.12.05 0 0 2309

Aquabat !

"Műanyagból lesz esztergálva szilent. "

Jááá !!! Neeeee !! Innen már csak egy lépés és a kerékagycsapágyat is fel fogjátok újítani.  :-)

Ameddig lehet szerezni gyári szilentet azt tegyél bele !

Arról már nem is beszélek, hogy a műanyag sz*r (bármilyen műanyag mellékesen), volt már korábban jópár ilyen próbálkozás másoktól.

Ráadásul viszont legalább zajos lesz.

Ráérsz majd akkor hekkelgetni ha már nem lehet beszerezni alkatrészt hozzá.

Szerintem.

FeZ

Előzmény: Aquabat (2308)
Aquabat Creative Commons License 2009.12.04 0 0 2308
Kapom az ívet lengőkar szilent ügyben... :D Nagyon segítőkész kollégáim vannak akik megbékéltek a betegségemmel miszerint egy 25 éves Francia autót dédelgetek. Zárójelben jegyzem meg, kivétel nélkül német autóval jár mindenki. Ja bocsi. Van egy Rover is! :D :D A lényeg . Műanyagból lesz esztergálva szilent. Hogy milyenből még nem tudom ez utánajárást igényel mert ugye tejfölös pohárból nem lehet. Meg bakelitből se. Majd megmondja aki csinált már ilyet. A hétvégén kiderül.
A másik. Elég kellemetlen csattogást véltem ma fölfedezni a motor menetirány szerinti bal oldala felöl. Szelephézag ment el gyanítom. De mitől? Egyik pillanatról a másikra. Elég bosszantó...
Ajándék mikulásra egy ezeréves IPM cikk. Amin egy GS suhan egy föld alá tervezett autópályán! :)
Tiber_78 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 2307

köszi az infókat.. már megint tanultam valamit :)
FeZ_ Creative Commons License 2009.12.02 0 0 2306

Taksoft !

Király ! Köszi   :-))

FeZ

Előzmény: Taksoft (2305)
Taksoft Creative Commons License 2009.12.02 0 0 2305
Benyúlsz a GSA-mba az anyósülés elõtt fogsz találni 2 db szilentet gyári csomagolásban. Talán rajta van a cikkszám is. Kéretik oda visszatenni, nem eladók. :-)
Előzmény: FeZ_ (2304)
FeZ_ Creative Commons License 2009.12.01 0 0 2304

Tiber 78 !

"Ez az alsó ill felső lengőkar szilentekre egyformán igaz?"

Nem , mert a felső lengőkarban csapágy van.  :-)))

Különben ha még rendelhető a gyári szilent, akkor annak örülünk. Sajnos nekem GSA mikrofilmem nincsen és a cikkszámát nem tudom, így meg sem tudom nézni , hogy rendelhető-e. Az online alkatrészkeresőben meg GSA nincsen.

FeZ

Előzmény: Tiber_78 (2298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!