Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Ezzel a forgalommal még elpilickázhatunk egy darabig itt is. Az igen pörgős BX fórumnál tényleg idegesítő lehetett, hogy nem mindig jó az Index. Itt azonban van, hogy napok (hetek) telnek el két bejegyzés közt. Ráadásul így nem kell 3 naponta átterelő bejegyzést írni, mert valaki idetévedt a nagyvilágból. ;)
Igen, a kilóméterek természetüknél fogva egymás után következnek. Persze körösztanyámék felől nézve lehetnek egymás előtt is, feltéve, ha valaki nem keveri össze őket. De az már időutazás.
Én a másik GSA-mra gondoltam. Ami a telken bontódik. Igaz nagyon lassan, és már alaposan körbepakoltam a saját ajtajaival és üvegeivel, meg egy fél BX-el.
Szóval, ne reménykedj, ezt az örömöt (is) meghagyom nektek! :-)
:D :D :D Mivan "Fater"? Para van, hogy jön még egy Céix büntető Géeszá? Taksoft! Szívesen! :) Jó munkát hozzá! Ezt meg most találtam: Jól jöhet egy ilyen a konvojba, hogy az ámulattól összeeső embereket összeszedegesse! :D
Az összerohadás még nem is gázos, egy kis teflonszalag csodákra képes (ezt akarta is kérni, hogy a hollanderekre tekerj pár menetet, hadd lehessen majd 20 év múlva bontani őket).
De utólag belegondolva túl könnyen meghajlítottam én azt a fékcsövet, szóval az sem acél volt. Rézbű' volt az is, akkor meg inkább a nagyobb lyukú bronz Balázskáéktól, ahogy FeZ írta.
Csak a fékcsöveknél lenne jó, a többi egyértelműen nem rozsdásodó anyagból előnyösebb. De FeZnek ebben is igaza van, 10 évente lecserélem, és kész. :-)
Az "összes" másmilyen autók fékcsövei általában *,0 méretűek és (szintén) általában peremezettek, vagy kúpozottak, vagyis primitív szerszámokkal is ki lehet alakítani. Azonban nekünk kútturát autóink vannak és csőhagymánk van. Acélból ezt megcsinálni - hát... nem akármilyen parasztnak lenne ilyen szerszáma. Meg ez az acél hüjeség, gondoljatok bele, hogy menne bele az acélcső az alumánium szintszabályozóba, vagy a réz elágaztatásokba! Márpedig benyomáskor zömül. Amúgy senki nem vas-és társaival dolgozik, hanem rutinosan olyan dumával álcázzák a rézcsövet (CuZnSnPb-mittoménmikkel ötvözik), hogy "nem rozsdásodik"! Jópofa ugyi?
Kollégámmal úgy csináltuk, hogy kint lett meghajtva egy megfelelő méretű csőre a "rugó" aztán bele lett söndörgetve a helyére. Innentől kezdve huszadrangú, hogy miből van.
Hát ja, ha állandóan mennél vele innentől fogva, olyan 20 év múlva már kezdhetnél izgulni, hogy esetleg elfáradt és eltörik az a cső. Az enyémben ennél sokkal sz**bbak voltak még, és évekig jártam velük.
De te tudod ! :-)
Különben a HÉFAL Kft is gyárt csövet Dunakeszin, megkérdezheted őket is, ha már....
Bízom benne, hogy van még valahol valaki, aki acélcsőből is megcsinálja. Annó a kispókhoz csináltattam fém fékcsövet, és meg mernék esküdni rá, hogy acélcsőből volt. Hátha...
A fékcsőhöz gondolom, mert a réz/bronz a hajtogatástól egy idő után elfárad, és eltörik, az acélnál viszont van egy olyan terhelési állapot, ahol végtelen számú ismétlést is kibír (kifáradási határ).
A statikus csöveknél nem büntetném magam acéllal, hogy megint reszkethessek, hogy mikor rozsdásodik el és lyukad ki.
Köszi GSDriver, de nincs mit tenni, ha a tűzfal lebont :) Itthonról már megy rendesen.
Megnéztem a költségeket.. és úgy döntöttem, h nagyon szép lesz egy homokfúvott-szinterezett lemezfelni garnitúra is..már csak ki kell választanom, h melyik a legjobb a sajátjaim közül. Hmm..említettem már, h a tesómnak volt egy garnitúra alufelnije, csak elvitte a méhbe h "úgyse kell az neked, jobb a lemezfelni" :)))
Majd ha már minden más kész lesz az autón és még mindig nem kopogott be hozzám senki alufelnivel, akkor max teletankolom és elautókázok érte valami francia GSA talira. :))