Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Nem volna rossz. :) A múltkor nézegettem hányan is vagyunk. Jelen állás szerint 18 autó. Plusz egy a mostanim. Majd küldök róla képet. :) Meg az a pár ami kószál a "neten" gazdát keresve. Vannak ismerőseim akik járják az országot, szólnak vagy fölhívnak, hogy itt meg itt láttak egyet. De ez ritka. Ti mikor mentek Vásárhelyre? Már pénteken vagy csak szombaton?
Megjött. Faxa kárpitozás és ülések,motor pöcc-röff,új kipuff. A hidróját is életre keltettem gyorsan;így saját lábán állt le a trélerről és került a helyére. Mondjuk nem volt ilyen 1szerű;a gumijai szét vannak szakadva... Vennék használható GSA gumikat óccsóé'! ;-)
Óóóh, meg fogsz lepődni! Alig várja, hogy végre kiruccanjunk a sógornőjével. Tudod, minél előbb fertőzöl meg valakit egy vírussal, annál több idő van a kór elhatalmasodására ... ;)))))
Ha már ennyire benne vagyunk ebben a hátsófék lengedezőkar témában. Kinek mennyire fut normálisan a hátsó tárcsája? A második garnitóra vadonat új tárcsákar raktam bele új csapágyak és most se 100%-os. Kóvályog picit a tárcsa. Sokkal jobb mint volt de nem vagyok vele megelégedve. Holnap mérek féket elöl-hátul. Közzéteszem majd az adatokat. :D A másik. Levettem még nem is tudom mikor a jobb oldali lengőkart. Sokszor kimértem jónak tűnt. És nem is tudtam csak egy pozicióba fölrakni. Most nincs szétszedve másik és nem tudom megnézni, hogy van e rajta egy olyan ricni ami megakadályozza, hogy ne egyformán álljon. És néha úgy tűnik mintha csámpásan állna. Elég érdekes. Vélemény?
Bontódik, de csak részben. Még lehet, hogy abba a hátsó futómûbe fogjátok belefûzni a fékcsövet, ha a barnában lévõ menthetetlen kategória.
De ha marad alkatrésznek, akkor is gondolkodtam azon, hogy megcsinálom, ha szükség van rá, akkor lehessen azonnal alkalmazni. De valószínûleg csak 5 év múlva lesz rá idõm, hogy ilyen irányú alkatrészfelújító projektbe fogjak, szóval addig még 3x elfelejtem az egészet.
Nem is rozsdás, csak a kaszni. Annak is csak az alja hiányzik, a többi rész teljesen jó. 5cm-en belül van teljes anyaghiány, és fényes gyári fényezés (padlólemez közelében).