Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Sikerült az előbb kibontani a Citroen GS-ből a Km. óra spirált.Remélem hasonlít valamelyikre.Ha tudtok ilyet légyszi írjátok meg,hogy melyikre,meg hogy hol lehet baráti áron beszerezni.Kösz.
Rendben! Addig is ajánlom mindenki figyelmébe ezt:
Csak mert ma kollégámmal sorozatokról beszélgettünk. Most rákerestem. Ezt találtam. Jót röhögtem! De nehogy valaki magára vegye mert megbolondulok! :D :D :D
Van egy 1978-as Citroen GS Club-om.Sajnos tegnap este elszakadt benne a Km óra spirál.Még nem tudtam szerezni.Szeretném megkérdezni,hogy nem-e tudja valaki,hogy honnan lehetne szerezni?Eddig mindenhol nemleges választ kaptam.
Nálam szerintem akadna valahol, bár nem vacsiújak. Kisebb hiba mindegyik elemen van. Valahol meg lenni kéne egy teljesen újnak is, de sajna az sérült a leginkább. Rögtön a felszerelés után Aqua exfőnöke egy balszerencsés mozdulattal behorpasztotta. Mennyire sürgönyös a dolog? Megkeressem őket?