Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Jól fogalmaztál. "szésőségesen fanatikus" :D Ahogy jön a jóidő megbontom az autót. Van egy kis olajfolyás meg berakom az ötös váltót. Aztán ami még jön. Ha sikerül összehozni valamit akkor azt vagy előtte vagy keróval megyek ha addig nem leszek kész. :D
Ha már a 40.szülinapról lemaradtunk... íme néhány GS-sel kapcsolatos évforduló, kizárólag szélsőségesen fanatikus GS rajongóknak:
15000 napos lesz a GS: 2011. szeptember 18-án. (ez egy vasárnap)
500 hónapos lesz a GS: 2012. április 24-én. (ami kedd)
Persze ettől azért még összehozhatnánk az első talit a tavasszal!
Jelige:
Az idén végre április 1 tizenharmadika péntekre esik ... :)))))
Sikerült beszereznem az automata öveket hátra! :) A Pallasban voltak! Ezzel is javítottunk a komfortfokozaton!
Tavaly volt róla szó, hogy GS/GSA találkozó. Ebből szerintetek lehet valami az idén? Nem tudom hányan vagyunk. Kinézhetnénk egy mindenkinek megközelítőleg egyforma távolságra lévő helyet. Ami remélhetőleg nem valamelyik folyó vagy tó közepe. Ahogy jó lesz az idő, meg a kedv is megvan hozzá.
Tudok egy eladó 79-es GS-t. No rozsda, belülről mintha új lenne, kb 20 éve egy tulajnál van, 3 éve betegség miatt nincs használatban. Bp 8.ker Víg utcában megtaláljátok a kocsit, a bérkocsis utca és a népszínház utca közötti szakaszon. Én akartam korábban megvenni, de aztán bx-et vettem, gondoltam hátha érdekel valakit :) Mikor kb 1 éve megnéztem bikázás után egyből emelt, olajfolyt nincs alatta, nagyon egyben van, igazi unikum.
Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm! Nem tudom az enyémbe, hogy került ez a gyakorlatilag "állíthatatlan" fajta. Múlt héten utaztak hátul és nem volt egyértelmű a használat. :( Városba mentünk éjszaka egyik helyről a másikba, de ne ezen múljon már! A CACH fórumban volt egy megható videó pont erről. Valahol meg kell lennie!
Új hozzászólást intézek hozzátok fórumtársak! Amely egy kérdés egészen pontosan. Tehát. Kinek a GSA-jába van hátul automata biztonsági öv? Mert én meg mernék esküdni, hogy bontottam ki olyat de egyszerűen nem akadok a nyomára. Képzelődtem volna? Azt viszont kizártnak tartom, hogy megegyezne az elsőével, de majd megnézem.
Lehet komlett rakták föl az ajtókat? A hűtőrácsot meg csak fölhebrákolták. Gondolom én. :) Én meg rakjak föl GS lökösöket? A Pallas dísztárcsák is cimborám szerint öregítenek rajta öt évet! :D
A GSA bovdene csak 96cm-es, olyanom van, vagy esetleg van olyan ami 2 részből áll de az 124 cm-es, adok egy telefon számot amin elérsz, ott könyebben tudunk értekezni. +3620/9828-107