Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
De a bele szép, az ajtók alja és a motorháztető eleje rohad láthatóan, meg kisebb sérülések vannak rajta, szal nem vészes. Az alját nem láttuk. Nodehát GS, az meg menő.:)
Néni szerint valaki már volt fényképezni, azt hittem a Te paparazzid volt :D
Ha holnap nem is, mert zárva vannak a bankok :/, de hétfőn valószínű. Most ki van volnva ideiglenesen. Ez ha jól tudom, átírásnál visszakerül. Vagy rosszul tudom? :S
Senki nem reagált Ricsi tavaszi taliszervezési ötletére. Ez azt jelenti, hogy semmi esély az ilyesmire? Minden GS/A azért nincs szétszedve. Egyébként is "offtopic ótó + ontopic pilóta" szerintem még belefér ... ;)
4es váltó miatt kérdeztem, mert ha infóim pontosak, akkor Eszterben és a Club-ban is az van. És nagyban növeli a fogyit elvileg. Club is Solexes lenne gyárilag?
220k az ára. A tulaja ot-zni akatra, de sajnos közben meghalt. Most zajlott le a hagyatéki macera. Rengeteg új és 1 csomó régi alkatrész és még 1 + motor is jár az autóhoz. A belseje teljesen újra van kárpitozva, márciusig van rajta vizsga, műszakilag is tökéletes állapotú. Az özveggyel beszéltem, korrekt, kedves hölgy; azt mondta, hogy 200 alatt nem adják oda. Nem drága, de sajna mostanában vettem 1 halom vasat. :-(