Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Adm Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4777
Stevie, OFF

Kire gondoltál skoda guruként? Vajvodára? lásd RX-7 topik...

Előzmény: stevie wonder (4776)
stevie wonder Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4776
Hallo hallo! Ha mar talalkozo, nem akartok engem is megvarni? :-) Az biztos, hogy egy hetvegere jovok haza Magyarorszagra, csak meg azt nem tudom, melyikre. Talan a honap utolso hetvegejere? Amint megtudom, irok...

Addig meg menjetek el a High-End Show-ra, a hetvegen, aminek -- ha jol csiripelik a verebek -- lesz egy kis autohifis vonatkozasa is :-)

NLQ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4775
Hali!

nagyon jo lenne tudni, mert ha vasarnap, akkor birok menni, ha szombat akkor sajna nem...

Udv
nlq

Előzmény: Adm (4774)
Adm Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4774

Tényleg jó lenne tudni, ui ezt még nekem is el kéne intézni a melóhelyen :o)
Előzmény: Koczian K (4773)
Koczian K Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4773
Jövő héten szombaton vagy vasárnap lesz a találkozó!
Jó lenne tudni mert nekem szabad napot kell eszközölnöm magamnak.

K.K.

Koczian K Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4772
Pugfan!

Szép az autód, megnéztem:-)

Létezik, de általában piros és fehér a jelölése ( a piros mindíg a jobb oldal)

Előzmény: Pugfan (4770)
Flex Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4771
Megneztem a weblapot, koszonom szepen. Sajna csak az latszik, hogy csinaltak valamit, nagyon szep, de a muveletek es az alkalmazott eszkozok egyaltalan nem, vagy csak roviden vannak megemlitve. Roppantul erdekelne hogy hogyan oldottak meg az ovalis helyre valo kerek beepitest, mennyire kellett szetszedni az autot, voltak-e nagyobb buktatok. Remelem kapok majd erre valaszt, mert ugy erzem csak akkor viszem kes ala a kocsikamat, ha tudom hogy mit csinalnak vele. Na meg kivancsi is vagyok :)
Előzmény: Koczian K (4769)
Pugfan Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4770
Köszönöm!
Ezek szerint kerek, létezik piros és kék műanyagú; papa bele, mama köré.
Előzmény: Koczian K (4769)
Koczian K Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4769
Flex!

Nem kell megvenned az újságot, csak ezt nézd meg:
http://www.akereskedo.com/tuning/tu00102.htm

Pugfan!

RCA bemeneteket láthatsz dögivel egy szobai erölködő hátulján.

K.K.

Előzmény: Flex (4767)
Pugfan Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4768
Nekem KÉSZ AZ AUTÓM, csak egy erősítő és némi szub kéne bele, mert a fej (KDC3080) torzít...

KÉRDÉS: hogy néz ki az RCA? Mer' hangszóró-euro (meg ISO) kimenetet már láttam, de a rajzon csak ezek szerepelnek, a leírásban viszont állítják, hogy van rajta 1db RCA is...???

MIKOR lesz a találkozó? Szívesen mennék, gödi vagyok, végre megértetném magam, hogy megérthessem a válaszaitokat ;o)

Ja igen, egyáltalán ugye nem utáltok ki (csak egy CK6 van még benn, és ódzkodom a mélyládától, mely felezné autóm csomagtartóját :-( )

gthomas

Flex Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4767
Huha, ugy csiripeltek a madarak hogy itt Focus installaciorol van szo :)

stevie!
Melyik T&S-ben olvastal rola? Gyorsan elrohantam venni egyet, de a Tescoban csak a 10. szam volt meg, abban nem volt semmilyen Focus. Talan a 11.-ben? Van kihagytam?
Kenwood 6060 koszoni szepen, jol van azota is :)

AutoHiFipowergroup!
Meselnel az installaciorol? Milyen cuccok vannak benne, hogy oldottatok meg az elso hangszorok beepiteset, milyen Focus specifikus dolgokkal talaltatok magatokat szembe? Minden erdekel, akar maganban is! :)

LONG Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4766
Hi! AutoHiFipowergroup

Mit javasolsz 92-es Opel Vectra sedan-ba . A jelenlegi fejegység Pio 4600, elöl gyári hangszorók, hátul 165-ös Daewoo háromutas. Negyves fickó vagyok Vangelissel, Santanaval, Path Methenyvel.

Long

Előzmény: AutoHiFipowergroup (4721)
Macimedve Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4765
A "gyári" VW telefon a Bosch egy készüléke. Ami VWsítés nélkül is rendkívül ronda. De kéken..... Simán el tudom képzelni a Halál szolgálati telefonjaként.

Ha a telefont nem veszed ki a VW-ből, és a színek harmonizálnak, akkor el tudom képzelni. De külön... Brrrrrrr...

Előzmény: stevie wonder (4764)
stevie wonder Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4764
A Kenwood-nak a dragabb keszulekeinek is van VW-kek valtozata, pl a 7080-nak.

Kicsit off: lattam olyan N5110-es telefont, ami Volkswagenesitve volt: kek ledek a kijelzonel, piros a gomboknal. Allat jol nezhet ki egy VW-ben :-)

Előzmény: Macimedve (4763)
Macimedve Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4763
A Sonynak, Blaupunktnak, a Philipsnek (és mint Adm írta a Kenwoodnak) is vannak olyan altipusai, amik kifejezetten VW-hez (lidérc)kék kijelzővel készülnek. A honlapokon nézz körül. Javaslom a .de végű lapokat, azok elég részletesek, ott nagy mánia az autóhifi és a VW, de lehet turkálni a .com-okon is. Arra viszont számíthatsz, hogy ilyen VW speckó cuccot csak az alsó vagy közepes kategóriákban találsz.
A komolyabb üzletekben lehet találni katalógust is.

Vannak olyan készülékek, amiknek a kijelzője VW-től függetlenül is kék vagy kékes. Van ilyen Alpine, Clarion, Panasonic, de más is. Ilyeneket mondjuk a Media Marktban vagy hasonló nagy üzletekben kukkolhatsz meg nagyobb mennyiségben.

Előzmény: tradnai (4744)
Lord Vader Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4762
Áhoj mindenkinek,

Akkor melyik nap lesz a találka? Az, hogy délben, az OK, tiszta sor. De melyik nap??

Adm, azért van ott Velencén egy két lehetoség (cukrászda, strand (ebben az idoben kiváltképp hasznos!! :-)).

Az én autóm kész, amig meg nem veszem Kóczian K-tól az RF erositoket.... :-)))

Előzmény: Adm (4761)
Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4761

a "ffúúúúúúúúúúújjjjj!!!!!!!!!!! " a Sony fejegységedre vonatkozott.... Te mondtad, hogy kezdhetünk fújolni :o))
Előzmény: BaLaci (4760)
BaLaci Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4760
Adm!

Ez igaz! Te voltál ez _első_! Nekem csak a 3. helyet sikerült megcsípnem antforce után. Dél az yoo! És mi az, hogy "BaLaci, ffúúúúúúúúúúújjjjj!!!!!!!!!!! " ??????

BaLaci

Előzmény: Adm (4757)
Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4759

Hogy hogy kész van? Nem azt mondtad, hogy át kéne rakni a tápkábeleket középre? :o)

amugy nem tom, de én mindig taléálok valamit, amin lehet tökéletesíteni.... szóval az hogy kész van, csak pillanatnyi elmezavar :o)

Előzmény: BaLaci (4758)
BaLaci Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4758
Adm!

Az én autóm kész van!
Én vagyok az egyetlen?

BaLaci

Előzmény: Adm (4755)
Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4757

BaLaci, ffúúúúúúúúúúújjjjj!!!!!!!!!!!

:o))))

Egyébként olyan dél körül lenne a taláka.... Ja, és multkor sem én késtem, khhhmmmmm :o)

Előzmény: BaLaci (4756)
BaLaci Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4756
Hi all!

Szerintem teljesen mindegy a találka helye, csak nem úgy kéne megoldani, mint a multkor, hogy mire együtt volt a csapat szépen besötétedett! (aug 23)
(Egyedül csak egy bizonyos fémalkatrész csillogott a sötétben, amiről később kiderült, hogy turbo :-)) Esetleg lehetne _kora délután_ tartani? (nem Cora)

Ha már így tollat (billentyűt) ragadtam beszólnék egy párat. Jelenleg az autómban Sony cd-x 8000 r van.(lehet fújolni) Ez pont olyan belső felépítését tekintve mint a M700-as (tudjátok aktív fekete előlap, egérmozi full screenben, stb) csak normál előlapja van. Elég komoly kis készülék (3RCA, aktiv keresztváltók, stb), és a hangja is nagyon szép. Kóczián K. már látta/hallota tetszett neki a dolog. Csak azt akartam ezzel elmondani, hogy nekem nincs semmilyen gondom a hideggel, meg azon kívűl sem semmivel. Lehet, hogy a felsőbb kategóriára már odafigyelnek valamennyire? (azért nem írtam felsőt, mert egyesek szerint az a C90R, ugye Chris?)

Generátorzaj téma: Ha az erősítőm gain-jét feljebbcsavarom, nekem is megjelenik a zaj. Szerencsére ez csak olyan hangerőnél következik be, ami már sok lenne a hangszóróknak, így ez nálam nem hallatszik. A kábelek elrendezése:
bal oldal: RCA-k hátra, bal első ajtóhoz vissza hangszórókábel,
jobb oldal: tápok hátra, jobb ajtóhóz vissza hangszórókábel
Na mit gondoltok melyik hangszórón van a zaj? Persze, a jobb oldalin. Úgyhogy ha a tápot középen vinném hátra, akkor ez megszünne. Nálam ez a helyzet. Remélem van akinek segítettem ezzel. :-)
Ja, és a kábelek: Sinus Live(RCA), Phoenix Gold(hsz), Lighting audio(táp). Szóval nem rosszak. (bár KK mutatott nekem olyan hangszórókábelt, amit simán nagyfesz kábelnek néztem, olyan vastag volt :-))

Találkozó rulez! (azt jelenti királyság)

BaLaci

Előzmény: Adm (4749)
Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4755

Hmmm, van egyáltalán olyan ember, akinek kész van az autója? :o))
Előzmény: Koczian K (4753)
Koczian K Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4754
+ ha még találtok valami érdekességet annak a képét is feltehetitek.

K.K.

Koczian K Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4753
ADM!

Oda is felmehet, de ahoz szöveget kell írni és nekem sincs még teljesen kész az autóm, ezért nincs még kész az összes kép. De ha kész lesz, még rendszerrajzot is készítek egy kis szöveggel és elküldöm, hogy feltegyétek.

K.K.

Előzmény: Adm (4752)
Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4752

Szerintem sokkal jobb lenne, ha fölraknánk öket a topikos weblapra....
Előzmény: Koczian K (4750)
Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4751

Szerintem nézz körül Kenwoodéknál, nekem is meg sok ismerősnek van Kenwood fejegysége, és mindenki meg van vele elégedve... És van belőlül VW kék is.
Előzmény: tradnai (4744)
Koczian K Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4750
Hi!

Na megoldottam a problémát!

Nyitottam egy topikot "Autó Hifi képeitek" néven és ide feltehetitek az installációitokat egy kis szöveg keretében. Így nem fogja lassítani ezt a topikot.

K.K.

Adm Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4749

Van ott infrastruktura, az a turistaház éppen elég... A Velencei kilátóban néhány bokrot kivéve más nincs :o)

Előzmény: kuff (4748)
kuff Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4748
hi,

enis szivesen elneznek Kisinocra, ha osszejon, mert amugy vaci vagyok. Igaz, a kocsim
epp egy honapja adtam el, amibe volt nemi cucc, de max elviszem az uj melyladam,
ki lehetne probalni :) Kisinoc amugy 25km-re van Vactol:
Vác
Veröcemaros
Kismaros
Törökmezö
Kóspallag
Kisinóc-turistaház
Nagyon szep hely, mondjuk infrastruktura teleg nem sok van;))

byez,
kuf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!