Hallo hallo! Ha mar talalkozo, nem akartok engem is megvarni? :-) Az biztos, hogy egy hetvegere jovok haza Magyarorszagra, csak meg azt nem tudom, melyikre. Talan a honap utolso hetvegejere? Amint megtudom, irok...
Addig meg menjetek el a High-End Show-ra, a hetvegen, aminek -- ha jol csiripelik a verebek -- lesz egy kis autohifis vonatkozasa is :-)
Megneztem a weblapot, koszonom szepen. Sajna csak az latszik, hogy csinaltak valamit, nagyon szep, de a muveletek es az alkalmazott eszkozok egyaltalan nem, vagy csak roviden vannak megemlitve. Roppantul erdekelne hogy hogyan oldottak meg az ovalis helyre valo kerek beepitest, mennyire kellett szetszedni az autot, voltak-e nagyobb buktatok. Remelem kapok majd erre valaszt, mert ugy erzem csak akkor viszem kes ala a kocsikamat, ha tudom hogy mit csinalnak vele. Na meg kivancsi is vagyok :)
Nekem KÉSZ AZ AUTÓM, csak egy erősítő és némi szub kéne bele, mert a fej (KDC3080) torzít...
KÉRDÉS: hogy néz ki az RCA? Mer' hangszóró-euro (meg ISO) kimenetet már láttam, de a rajzon csak ezek szerepelnek, a leírásban viszont állítják, hogy van rajta 1db RCA is...???
MIKOR lesz a találkozó? Szívesen mennék, gödi vagyok, végre megértetném magam, hogy megérthessem a válaszaitokat ;o)
Ja igen, egyáltalán ugye nem utáltok ki (csak egy CK6 van még benn, és ódzkodom a mélyládától, mely felezné autóm csomagtartóját :-( )
Huha, ugy csiripeltek a madarak hogy itt Focus installaciorol van szo :)
stevie!
Melyik T&S-ben olvastal rola? Gyorsan elrohantam venni egyet, de a Tescoban csak a 10. szam volt meg, abban nem volt semmilyen Focus. Talan a 11.-ben? Van kihagytam?
Kenwood 6060 koszoni szepen, jol van azota is :)
AutoHiFipowergroup!
Meselnel az installaciorol? Milyen cuccok vannak benne, hogy oldottatok meg az elso hangszorok beepiteset, milyen Focus specifikus dolgokkal talaltatok magatokat szembe? Minden erdekel, akar maganban is! :)
A "gyári" VW telefon a Bosch egy készüléke. Ami VWsítés nélkül is rendkívül ronda. De kéken..... Simán el tudom képzelni a Halál szolgálati telefonjaként.
Ha a telefont nem veszed ki a VW-ből, és a színek harmonizálnak, akkor el tudom képzelni. De külön... Brrrrrrr...
A Sonynak, Blaupunktnak, a Philipsnek (és mint Adm írta a Kenwoodnak) is vannak olyan altipusai, amik kifejezetten VW-hez (lidérc)kék kijelzővel készülnek. A honlapokon nézz körül. Javaslom a .de végű lapokat, azok elég részletesek, ott nagy mánia az autóhifi és a VW, de lehet turkálni a .com-okon is. Arra viszont számíthatsz, hogy ilyen VW speckó cuccot csak az alsó vagy közepes kategóriákban találsz.
A komolyabb üzletekben lehet találni katalógust is.
Vannak olyan készülékek, amiknek a kijelzője VW-től függetlenül is kék vagy kékes. Van ilyen Alpine, Clarion, Panasonic, de más is. Ilyeneket mondjuk a Media Marktban vagy hasonló nagy üzletekben kukkolhatsz meg nagyobb mennyiségben.
Ez igaz! Te voltál ez _első_! Nekem csak a 3. helyet sikerült megcsípnem antforce után. Dél az yoo! És mi az, hogy "BaLaci, ffúúúúúúúúúúújjjjj!!!!!!!!!!! " ??????
Szerintem teljesen mindegy a találka helye, csak nem úgy kéne megoldani, mint a multkor, hogy mire együtt volt a csapat szépen besötétedett! (aug 23)
(Egyedül csak egy bizonyos fémalkatrész csillogott a sötétben, amiről később kiderült, hogy turbo :-)) Esetleg lehetne _kora délután_ tartani? (nem Cora)
Ha már így tollat (billentyűt) ragadtam beszólnék egy párat. Jelenleg az autómban Sony cd-x 8000 r van.(lehet fújolni) Ez pont olyan belső felépítését tekintve mint a M700-as (tudjátok aktív fekete előlap, egérmozi full screenben, stb) csak normál előlapja van. Elég komoly kis készülék (3RCA, aktiv keresztváltók, stb), és a hangja is nagyon szép. Kóczián K. már látta/hallota tetszett neki a dolog. Csak azt akartam ezzel elmondani, hogy nekem nincs semmilyen gondom a hideggel, meg azon kívűl sem semmivel. Lehet, hogy a felsőbb kategóriára már odafigyelnek valamennyire? (azért nem írtam felsőt, mert egyesek szerint az a C90R, ugye Chris?)
Generátorzaj téma: Ha az erősítőm gain-jét feljebbcsavarom, nekem is megjelenik a zaj. Szerencsére ez csak olyan hangerőnél következik be, ami már sok lenne a hangszóróknak, így ez nálam nem hallatszik. A kábelek elrendezése:
bal oldal: RCA-k hátra, bal első ajtóhoz vissza hangszórókábel,
jobb oldal: tápok hátra, jobb ajtóhóz vissza hangszórókábel
Na mit gondoltok melyik hangszórón van a zaj? Persze, a jobb oldalin. Úgyhogy ha a tápot középen vinném hátra, akkor ez megszünne. Nálam ez a helyzet. Remélem van akinek segítettem ezzel. :-)
Ja, és a kábelek: Sinus Live(RCA), Phoenix Gold(hsz), Lighting audio(táp). Szóval nem rosszak. (bár KK mutatott nekem olyan hangszórókábelt, amit simán nagyfesz kábelnek néztem, olyan vastag volt :-))
Oda is felmehet, de ahoz szöveget kell írni és nekem sincs még teljesen kész az autóm, ezért nincs még kész az összes kép. De ha kész lesz, még rendszerrajzot is készítek egy kis szöveggel és elküldöm, hogy feltegyétek.
Nyitottam egy topikot "Autó Hifi képeitek" néven és ide feltehetitek az installációitokat egy kis szöveg keretében. Így nem fogja lassítani ezt a topikot.
enis szivesen elneznek Kisinocra, ha osszejon, mert amugy vaci vagyok. Igaz, a kocsim
epp egy honapja adtam el, amibe volt nemi cucc, de max elviszem az uj melyladam,
ki lehetne probalni :) Kisinoc amugy 25km-re van Vactol:
Vác
Veröcemaros
Kismaros
Törökmezö
Kóspallag
Kisinóc-turistaház
Nagyon szep hely, mondjuk infrastruktura teleg nem sok van;))