felcsöröglek, de csak holnap reggel. Addig is, előreláthatólag véletlenül nem leszel Bp.-n a déleéőtt folyamán? Nagyon jó lenne, nem bírom ki a találkáig erőlködő nélkül!!! :-))
Adm,
milyen ajtópanelt?? :-))))))) Valami készül a háttérben? :-)))))
A tipusa azt hiszem DB-43 és az irányára 30eFt .
Ha érdekel meg is tudod hallgatni , mivel most bent van az autómban , hogy tudjak már hallgatni valamit .
Akartam ajánlani, hogy szerintem legyen gyülekező a Váci úti McDonald's-nál és onnan konvojban menjünk ki. Ha esik aznap az eső onnan még elmehetünk fedett helyet keresni!
A programozásról így nehéz bármit is mondani..... Olvasd el még 1x a gépkönyvet.
A telefonnémítással nekem is votak gondjaim, egy méregdrága Ericsson kihangosítóval. Azzal csinált a rádió olyasmit, mint amit te írsz. A némítás kimenet úgy működik, hogy telefonhíváskor a megfelelő kimeneten ad egy testet a rádiónak. A baj ott volt, hogy nem némított állapotban a kimenet nem igazán volt 12 V-on, hanem valahol lebegett, és ráadásul bekapcsoláskor ezt az értéket sem azonnal érte el, hanem kb. 3 mp. alatt. A rádiót ez jól átverte. Nem tudta eldöntni, hogy mi van. Bekapcsolás után soxor némítással indult. Utána már ment minden a maga útján, híváskor némított, aztán visszakapcsolt, de a bekapcsolás zűrös volt. Aztán beraktam egy pici relét a rádió és a kihangosító közé, ez mindent megoldott. Mióta másik telefonom van, a dolog relé nélkül is műxik.
Ha nincs kihangosítód, akkor a rádióban vagy a bekötésben van a hiba. Nézd át jól a kanócokat, szigeteld le a lógó drótvégeket. Ha nem jön be, akkor esetleg próbáld meg a Mute vezetékét egy ellenálással (10 Kohm körül) felhúzni 12 V-ra.
Hol lax? Holnap megyek fel Bp.-re, ha lehetséges, jó lenne osszefutnunk, mert az egyik erositot mindenképpen megvenném (holnap). A másikon még gondolkodom, de nagyon jó lenne, ha holnap össze tudnánk találkozni. Jelentkezz légyszi!!
Küldtem mailt is, Z T néven! :-)
Pihenj egy kicsit. :-)) Ennyire rázós az új munkahely? :-)
Szóval a mélynyomónak épitettem, egy új dobozkát, ami már jobban passzol a kocsihoz meg a hangszóróhoz is. Igy most az az állás, hogy nem akarom eladni. Vagy legalábbis nem tudom, egyelore erositot kellene vennem. :-)) Nagy a kavarodás.
Akkor 19-én hajrá Kisinóc! SZVSZ dél körül, vagy elobb kellene összeröffenni. Viszek digitális fényképezot! :-))
Sziasztok!
Egy-két kérdésem lenne sony fejet ismerőkhöz.
Nekem egy xr60xx mganos rádiom van cdx 616-ostárral. az egyik kérdésem azlenn, hogy papiron kellen tudnom 100 cd-t elneveznem de nem reagál a megfelelő gombra (csak ebben a funkcióban).
A másik pedig az lenne, hogy kb 1 hónapja minden bekapcsolás után automatikusan bekapcsol az att (telefon némitás). Bár ki lehet kapcsolni, de egy kicsit idegesítő mindig kapcsolgatni, ha beinditom a cuccot...
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Losy
A DB4-es az melyik is ? Az gondolom ennyiert nem transzverteres, tehat valosan 4x14W Rms koruli lehet csak, a 40 W mondjuk 2 ohmon 10% torzitas mellett johet ki... Errol van szo ?
Ha már itt tartunk, akkor megemliteném, hogy van egy eladó Magnat Crusader 300 kétcsatornás erositom, dobozban, gyári állapotban. Még van 1 hónap garancia rá, tökéletes állapotban van. Adok hozzá egy 2m-es interkonnektet. Ára: 20e. Ja, a papirok szerint 2*150 W, a bizti 25 vagy 30 A-s.